tinaaja
|
Ojla, pri pregledih je zgleda pri vsakem G drugace.Mislim, da je razlika tudimed G,ki delajo v P in tistimi, ki ne. A je kaksno poslala G, ki ne dela v P, na sprozitev pred/ob roku poroda? Na koncu pravijo,da je bolje,da ti ne dela vaginalnih pregledov, jaz ga do danes sploh nisem imela prakticno - semi zdi itak vseeno,ker po 37 tednu je dovolj zrel bebek, da je OK,ce se rodi in ni v bistvu pomembno ce se odpiras al ne. Saj slej ko prej zves,drugace pa te pogledajo ob pdp. V Lj P je nekako ustaljeno,da naj ne bi delali vaginalnih pregledov med nosecnostjo, sele na koncu (tko pravijo). Sem ravno s sprehoda po dooolgem sprehodu po tivoliju, sem mami zvlekla,ker naj bi to tudi lahko pospesilo porod. In kaj se dogaja?!Nic Razen vlozek ni vec za v reklamo Kar dobro me je zmrcvarila spodaj.. Mislim, da se ne bom odlocila za sprozitev.. Kr ne morem Nekako si zelim,da bi izkusila cisto narven porod, zato sem bila od zacetka zase tudi proti EA. Edina prednost, ki jo vidim v sprozitvi jutri je, da je moja G dezurna. No poleg tega, da bi imela puno v rokah Po drugi strani pa pravijo vsi,da je veliko lazje, hitreje in bolje, da se zacne naravno, ko sta tako telo kot bejbika pripravljena. Mah cist sem zmedena... Razlog za predlagano sprozitev - ne vem, kje je.. Pred 3 tedni me je vprasala G, kako sem in sem ji rekla, da komaj cakam, da se zakljuci in teta (kolegica od moje G) je rekla, da je mroda tud zato predlagala, da meni olajsa. Ne vemmmm in kokos je nisem vprasala Kok stopenj je zrelosti - pri plodovnici imam 2-3 zrelost. No do jutri zjutraj imam cas se odlocit. Ne recem, ce bi bila cez rok, bi se verjetno jaz tud lazje odlocila za sprozitev, tko pa... ahhhhhh
|