|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
7.8.2006 15:20:56   
marjetka
Danes smo bili na drugem pregledu in nas srček že veselo bije, tud tri slikice je naredila, je pa pravi mali hudiček, čist po očiju, ko ga je že hotla slikat se je premeknu. Drgač je pa super k slikco tako poveča da se vidjo rokice, nogice in glavica. Pa rok mam 15.3., tko da sem lubiju rekla, da si mora na koledar napisat, da more jet takrat rodit :))))))
Drgač pa najlepši občutek, tud vsakodnevne slabosti so sedaj le še malenkost!

(odgovor članu dolgolaska)
Neposredna povezava do sporočila: 501
7.8.2006 16:05:32   
dolgolaska
marjetka   user posted image     user posted image    user posted image    user posted image    user posted image   !!!!
Kok pa si ti nosečka..če imaš rok 15.3 si samo malo pred mano?...pa praviš,da so se že rokce vidle???
iijjjjeeee...jaz imam 1 pregled v čet.takrat bom user posted image  8t2d..a se bodo pri menu tudi že rokice in to vidlo?????

(odgovor članu marjetka)
Neposredna povezava do sporočila: 502
7.8.2006 17:40:55   
Anonimen
Marjetka, lepe novičke! user posted image Jaz sem si tudi zračunala PDP 15.3.! Jaz imam pregled v petek. Potem bom pa že veliko lahko videla, le da bo to zame prvi pregled.
Se pa vlečejo ti zadnji dnevi pred 1. pregledom, kaj se mi bo šele februar in marec naslednje leto vlekel! user posted image

Lp, jjasna

(odgovor članu marjetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 503
7.8.2006 18:00:02   
tinaaja
user posted image  JE!!!!!

Tok sem vesela. Se vecje presenecenje pa je, da je moje bitjece 1 teden starejse, tko da sem morala imeti ovulacijo fuul prej. Moj novi pdp po UZ 16.3. (po ZM 17.3.).
pikica je velika 16,6mm, vidijo se male rokice in nogice.user posted image user posted image user posted image

Pikica moja, ti lepo pridno rasti, pa se vidimo marca user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 504
7.8.2006 19:07:21   
slumpo
nosečke na pomoč.....kaj naj jem
men je tok slabo in tok mi vse smtdi da nimam kaj jest. pa sem upala da bo slo na izi skoz pa je cedalje huje in to bolj ko gre proti popoldnevu oz. večeru.

lačna sem kot volk pa ni stvari ki bi jo stlačila v usta. mogoče kruh pa še to je vprašanje...kaj bo rekla moja pikica na to da jo stradam.

ona pa mislim da tako hiti rasti in se širi ker me špika v trebuhu.

lp vsem

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 505
7.8.2006 19:15:56   
tinaaja
Slumpo,men pomaga prepecenec al pa kaksni albert keksi. Predvsem pa probaj kaj pijace vase spravit, da ne dehidriras. Morda se kaksno tableto bcomplexa, nekateri pravijo, da pomaga proti slabostim. probat ni greh.
pikica si bo vzela, kar bo rabila, tko da ni panike user posted image  

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 506
7.8.2006 19:20:39   
tinaaja
Se seznamcek:

user posted image    1.3.  Zora
user posted image    1.3.  SPOKY
user posted image    1.3.  Urla
user posted image    2.3.  Slonči
user posted image    2.3.  Karina
user posted image    3.3.  Lana 22
user posted image    3.3.  Bibi
user posted image    3.3.  Anonimna
user posted image    3.3.  Spes
user posted image    4.3.  Žabika
user posted image    6.3.  Vanji
user posted image    6.3.  Lejci
user posted image    6.3.  Grizo
user posted image    7.3.  Thaiss
user posted image    8.3.  Anonimna
user posted image    8.3.  lencica
user posted image    9.3.  Meaa
user posted image  10.3.  Majita
user posted image  10.3.  Sibil
user posted image  11.3.  tejčica
user posted image  13.3.  Barbž
user posted image  14.3.  NMJ
user posted image  15.3.  jjasna
user posted image  15.3.  Kr_enamami
user posted image   15.3.  marjeka
user posted image   16.3.  tinaaja
user posted image  18.3.  brinaa
user posted image  18.3.  dolgolaska
user posted image  18.3.  leya
user posted image  18.3.  Pikca (2cmokca)
user posted image  18.3.  malička
user posted image  23.3.  A-N-J-A
user posted image  26.3.  slumpo
user posted image  31.3. Katja 80
user posted image  konec marca  Damo

35 sreck user posted image !! A podiramo rekorde?

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 7.8.2006 19:21:17 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 507
7.8.2006 19:49:38   
dolgolaska
ooo!!
tinaaja...glih zdej me boš ujela z PDP!!!  user posted image    user posted image  
user posted image    user posted image    user posted image    čestitke!!!!!

SLumpo..meni pomaga hrski ali pa prepečenec,pa kakšna juhica,malo se moraš na začetku posiliti z hrano,pol pa kr gre!!!

Imejte se lepo ,pa se jutri slišimo!!
Vsem velik   user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 508
7.8.2006 20:27:48   
Anonimen
Tinaaja, user posted image zate in za tvojo pikico! user posted image user posted image user posted image   Pa še tri pikapoke za srečo!
Tudi jaz sem vesela zate! Res dobra novička. In če podiramo rekorde po št. nosečnic je tudi prav tako,... očitno je bilo res bolj mrzel začetek poletja in smo se bolj stiskali skupaj...

Slumpo, jej po malo to kar so ti že tinaaja in dolgolaska povedali, pa baje uni "stiroporčki" tud pomagajo.

Lp, jjasna

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 509
7.8.2006 21:10:41   
malička
oj punce, prej ste pisale nekaj o injekciji rhogan, ki jo dobi ženska če je njen rh faktor negativen, mene pa zanima zakaj sem jo jaz dobila že v 6 tednu sem tud rh negativna
moja pikica je bila v četrtek velika 16 mm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 510
7.8.2006 22:22:56   
Anonimen
No tko, še enkrat morm vse napisat, ker je moja mala 14 mesečnica popoldan splezala pod mizo in mi sklopila računalnik, ravno ko sem hotela pritisniti objavi.

Sem anonimna 8.3, v petek imam že svoj tretji pregled. Pri nas je kar pestro. Prvi pregled sem imela v 7 1/7, ker sem opažala svetlo rjav izcedek. S plodom je bilo vse v redu, velik je bil 16 mm, srček lepo utripal. Dobila sem tablete Dabroston.
Drugi dan smo se odpravili na dopust, nakar peti dan na dopustu opazim na kopalkah temno rjav izcedek. Seveda zaženem paniko, bili pa smo na Rabu. Odpravila sem se v ZD, kjer pa edinega zdravnika, ki zna opravljati z UZ na celem Rabu, seveda ni bilo. Sestra ga je klicala, ta pa je rekel, da gre najbrž za spontani splav in da je najbolje, da gremo proti domu, ali pa na Reko. Seveda sem vseeno vztrajala, kdaj me lahko zdravnik pregleda, tako da je rekla sestra, da se lahko vrnem naslednji dan ob enih. Šla sem počivat in se res vrnila nasledni dan. Zdravnik moram rečt, da je bil ful prijazen, nasmejan. Takoj me je sprejel in naredil UZ. Roke so se mi tresle, srce mi je razbijalo. Nakar on pravi: pa on je živ, gledaj kako srce kuca. Solze so mi zameglile oči, pobožala sem bebiko na ekranu in mu rekla miško moj. Res sem bila vesela, da je z njim vse v redu. Noseča sem bila točno 8 tednov, plod je bil velik nekaj čez 19 mm, dobila tretjo slikico, zdravnik pa mi je rekel, da je velik za 8 t 4 dni.

No tolk na kratko, več pa pišem v petek, kaj poreče moja zdravnica.
Drugače se mi končuje porodniški dopust, tko da sem samo še ta teden doma, potem pa veselo na delo v sredo. Razen, če se zdravnica ne bo drugače odločila, glede na moje predhodne težave  v prvih dveh nosečnostih. Bomo videli.
Drugače se počutim v redu, sem pa tja kakšna slabost čez dan, pa ni omembne vredno, če ne bi imela takega trebuha, kot sem ga imela pri hčerki v petem mesecu, sploh ne bi vedela, da sem noseča.

Prav bi mi prišel en nasvet, namreč rada bi se prijavila na pregled NS h dr. Pušenjaku ali dr. Strahovi, pa me zanima koga predlagate, ali mi kdo lahko naredi kakšen posnetek za spomin.

Zdej sem napisala pa cel roman, se javim v petek, pa držite pesti za mojega user posted image

Pa mirno nosečnost vsem puncam tukaj gor, se kar pridno nabiramo.

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 511
8.8.2006 7:35:02   
tinaaja
men je pa danes tok slabo, glava me boli, da je za znoret. sploh ne vem, kako bom v sluzbi zdrzala, ker komaj stojim. Ampak je prvi dan po dopustu in moram it..user posted image user posted image user posted image  samo, da sem se dvignila iz pojstle, sem ze nad wc cepela in se mi je dvigovalo. bruhati pa nisem mogla. user posted image  jao, upam, da teh 8 ur hitro mine, da bom spet doma..
Anonimna, vseeno, pusenjak ali strahova.. Odvisno ker ti je blizje. Oba sta super. Drzim pesti, da bo bo v petek vse ok in bos lepo vesela in srecka user posted image  se naprej!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 512
8.8.2006 8:03:56   
tinaaja
vzamem nazaj, da nisem bruhala. takoj ko sem napisala sporocila, sem letela na wc.. katastrofa..
kako si pomagate v sluzbi, ce vam je slabo???

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 513
8.8.2006 8:21:35   
klavdyk
če jaz povem po resnici, kar naprej nekaj jem-celo službo in ko začutim, da mi je slabo jem prepečenec. čeprav se mi je že "zagravžal". drugač pa ko pridem domov- WC školjka vabiuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 514
8.8.2006 8:28:00   
urla
Jupiiiiiiiii!
Tudi mi končno iz prvega pregleda. Dobila že filmčke, ker je mala pikica velika 4,5 cm in se je dobro videla. Uraden rok ostaja še vedno 1.3, glede na velikost ploda pa naj bi bilo teden dni prej, Vendar ostajam marčevka, ker ste mi pod kožo zlezle nosečke.

Nuhalno imam 18.8. in sicer pri Pušenjaku v Dravljah (baje full dober).

A boste kaj vprašale za spol. Midva sva prvič zvedela za spol zgolj ponesreči, tokrat nočem nič vedeti.

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 515
8.8.2006 8:31:06   
klavdyk
jaz bi rada vedla-za spol-ne vem zakaj- čeprav sem zmeraj govorila, da je tk vseeno- sam da bo zdravo. zdaj me pa zanima- samo bi sam midva z lubijem vedla-ne bi povedla komu drugemu

aja moj PDP je 5.3- po M al pa 15.3-po velikosti-bomo videli

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 516
8.8.2006 8:42:19   
karina
tinaaja...čestitke , si le dočakala prvi pregleduser posted image .
Za ostale sicer ne vem od kod ste , me pa zanima katera bo rodila v MB porodnišnici?...se mogoče tam srečamo?!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 517
8.8.2006 8:59:20   
slumpo
ojla

midva sva se odločila da bova takoj ko bo mogoče povprašala za spol. sem pač tako firbčna da ne bom zdržala do konca. Pa še nabavlala bova in opremlala tako da nujno rabim vedet....mi je pa čisto vseeno kaj bo. Moj pa itak pravi da ve da je seštrikal punčko in če bo punčka bo Tara sicer bo pa Anej.

tako nosečke zdej me pa zanima eno smešno.
ravno danes se mi izteče 7 T. Ali se vam je trebušček v teh T že kaj poznal ali bi lahko še rekle po trebuščku da niste nosečke.

aja pa še to sem zasledila da se mente komu ste povedale in komu ne ....midva sva že skoraj vsem je to tako veselje da ga ne gre zadržat zase.
itak so me pa ene že kar opazile baje sem kar sekala ven tako da brezveze skrivat.

če ba bi šlo kej narobe pa itak folk poskrbi sam da se tudi to razve. ampak upam da ne bo slo nič narobe.
drzim pesti zase in za vse vasuser posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu karina)
Neposredna povezava do sporočila: 518
8.8.2006 9:01:16   
urla
Mi bomo rodili kar v Postojni (bili že prvič zaloooo zadovolni), če ne bo kaj umes prišlo, smo iz Lj.

(odgovor članu karina)
Neposredna povezava do sporočila: 519
8.8.2006 9:04:09   
urla
Meni se v prvi nosečnosti do 5 mesece ni poznalo prav nič, sedaj v drugo pa sem pri 11 t napihnjena kot malo balnoček. Mi je G rekla, da je tipično, da se ti pri drugi nosečnosti trebušček zelo hitro pozna.

Povedali smo pa itak vsem še isti dan, kot smo delali test. Sej vem, da pravijo, da je bolj počakati prve 3 mesece, pa vseeno nisem tak tip in dobre novice delim takoj.

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 520
8.8.2006 9:22:33   
dolgolaska
jutro  user posted image  !!
ja ja sem malo bolj pozna..user posted image !Celo noč se samo vrtim in premetavam,ko pa je treba ustat...bi pa pančala!
danes se mi zdi da mi je že malo manj slabo,je pa bila kriza včeri zvečer,moj dragi mi je dal lubčka za nočko..pa se mi je tok želodec obrnu,da je čisto malo manjkalo da nisem sla na wc  user posted image  !GROZA
..pa opazila sem da me če dolgo stojim,zelo začne križ boleti!!

Kar pa se tiče trebuščka..imam spodnji del pod popkom...jah kr že vidi se...(če imam oblečeno kakšno bolj oprijeto majčko)
Kaj pa kile??Je šlo že kej gor??Pri meni 1,5kg v 2 mesecih!
A JE TO VELIKO???Pismo pa glede na to da jem full manj kot prej..zaradi slabosti....se mi zdi kar dovolj,kaj bo pa takrat ko bo nehalo bit slabo in ko bom dobila apetit?????

Bodite pridne in pobožajte svoje male bušije!!!!!!!!!!!

ŠE 2DNI DO  1 PREGLEDA!!!Jupppiii!!!

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 521
8.8.2006 9:38:52   
lencica
Ojla user posted image . Veš dolgolaska, jaz pa kar naprej jem, pa večerjem, pa petkrat na dan malcam pa sem se zredila le za slabo kilo. sem v 10t. Sem kar malo presenečena. No to je dobro, ampak se ne smem preveč hvalit ker pol gredo kile kar gor. JUTRI OB 10.00 PA PREGLED. Komaj čakam ma prvo slikico.  

Za trebušček pa moram povedati, da je zjutraj raven, se nič posebnega ne opazi, zvečer je pa velik za 20t.

Neposredna povezava do sporočila: 522
8.8.2006 10:11:17   
zora
Tudi jaz sem B-. Ni nič posebnega. Enkrat sredi nosečnosti dobiš prvo injekcijo, po porodu (isti ali naslednji dan) pa še drugo. Injekcijo sem dobila tudi po splavu, ker šteje vsaka nosečnost. Če pa bo tudi tvoj otrok Rh- pa sploh ni panike, ker se protitelesa niso naredila. In če že, je v nevarnosti naslednji otrok, ne ta, ki ga zdaj nosiš.

Tejčica, krvavenje se mi pojavlja enkrat do dvakrat na teden. In res izključno v nosečnosti :) Ni panike.

Zora

(odgovor članu bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 523
8.8.2006 10:30:30   
marjetka
Dolgolaska: tud jst sm misnla, da se ne bo nič vidlo, pol pa če naredi lepo slikco in jo še poveča se res lepo vidi vse, je lepo presenečenje,še posebi če nič ne pričajuješ.

Drgač pa slabo za znoret, sem se odpovedala hrani, ker če ne jem me mal želodec boli, če pa jem mi je pa non stop slabo, grem vmes kmal bruhat, tko da sem izbrala manjše zlo. Mislm bom znorela, ker tole pa zdej traja že  1,5 meseca in se sploh ne spomnm kako zgleda dan ko mi ni slabouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 524
8.8.2006 10:42:49   
urla
Vse, ki vam je slabo!

Ko sem prišla vsa zelena od slabosti na pregled k svoji G, mi je hotla predpisat ene svečke proti slabosti oz. proti bruhanju.

Če pa ti je samo slabo, pa mi je rekla, da je potrebno spiti res velikooooooo tekočine in jo tudi spraviti iz telesa, ker se baje z velikim številom uririanja izloča hormon, ki povzroča slabost.

Ni kej, je za probat. Jest sem dons že pri 2 litru vode, sem kot žaba......

(odgovor članu marjetka)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?