|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
20.12.2006 19:59:38   
*sonchek*
V albumček in na svoj blogec (kliknite na moj podpis) sem dala dve slikice s 3D UZ user posted image

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
   RE: Marčevke
20.12.2006 20:49:47   
dolgolaska
ŽABIKA...sem dobila na recept sirup Legosan...al nekaj takega,samo je takooooo zanič pa še jezik mi po njem rata trd!Popiti pa moram eno žlico zjutraj in eno zvečer!
A obstaja še kak drugačen boljši sirup?
A potem sem jaz zaradi tega tako utrujena in zaspana?????
 
AMY26..tudi borex svečke sem uporabljala sem naredila dve kuri po 5 svečk...ampak,ja za par dni je bilo ok...ptem pa zopet po starem!
 
SIBIL....upam,da ste za to in naslednjo leto že izpolnili bonus...kar se bolezni tiče!
Vam v novem letu želim čim manj tega....user posted image !!!
 
DAJADADA...kakšen deci vinčka ti pa čisto nič ne bo škodil....tako da...en kuhan vinček komot popiješ!!!user posted image
 
SONCHEK....fullllllll lepa slikca....jaz bi rekla da je fantek..hihi..user posted image   user posted image   user posted image   !!
Je pa tak nagajivček/a da tudi ni hotel/a pokazati celega obrazka ,ravno tako kot najin mali sonček!Vedno je dal roko čez ali pa se je ravno takrat ko se nebi smel premaknil....ampak ja,...važno je da je vse ok, da so naši sončki zdravi!!!
Jaz sem bila sicer v Postojni pri dr.Likarju in je bil tudi fenomenalen....vse je razložil,posnel,povedal....šla bi takoj še enkrat ne glede na ceno!!!!user posted image
 
No tako...grem malo počivat,ker je mali očitno že hud...user posted image !
 
 
LP!user posted image

 

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
   RE: Marčevke
20.12.2006 21:03:35   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: dolgolaska


 
SONCHEK....fullllllll lepa slikca....jaz bi rekla da je fantek..hihi..user posted image   user posted image   user posted image   !!
Je pa tak nagajivček/a da tudi ni hotel/a pokazati celega obrazka ,ravno tako kot najin mali sonček!Vedno je dal roko čez ali pa se je ravno takrat ko se nebi smel premaknil....ampak ja,...važno je da je vse ok, da so naši sončki zdravi!!!
Jaz sem bila sicer v Postojni pri dr.Likarju in je bil tudi fenomenalen....vse je razložil,posnel,povedal....šla bi takoj še enkrat ne glede na ceno!!!!user posted image



To je tudi najboljša slika, ker si je kar naprej z rokicama pokrival obrazek - dr. Strahova je potem preklapljala iz 2D na 3D, da ga ni tako zelo motilo. Je namreč tudi sama rekla, da male paglavčke moti tako močna svetloba in se zato tako skrivajo - upam, da ga nismo preveč namatrali user posted image
Je pa mali/a izrezani očka - sva takoj poiskala svoje slike, ko sva bila mala in primerjala  user posted image
Sicer pa - POMEMBNO JE, DA SO ZDRAVI!

< Sporočilo je popravil *sonchek* -- 20.12.2006 21:05:10 >

(odgovor članu dolgolaska)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
   RE: Marčevke
20.12.2006 21:23:49   
Tekica
No, da se javim še jaz. Danes sem poskušala nemogoče - teči s trebuhom - a kaj poskušate to - nisem šla na kak prostovoljen tek, da ne bo pomote, ampak sem morala po raznih opravkih - vsekakor hecen občutek - boli pa trebuh in nekako se počutim kot žogica marogica - malo zibajoče premikanje, daleč od kakšnega učinkovitega teka - torej nekako tako teče soseda s psom user posted image  Rezultat - spet me bolijo vezi user posted image .

Sem dobila nalepke za MŠ - upam, da bo čim bolj fajn.

In ogledala sva si voziček - sicer nama je zelo všeč, ampak cena je pa ... huhuser posted image , no, pa pravi moj na to - Ah, saj jih bova imela več, da ga bova spravila v promet. Kot da bi bil on z Gorenjske in ne jaz user posted image .

Včeraj sem poslala še neka predavanja na fakulteto, danes naredim še zadnjega in potem telovadit - sicer me bo bolelo še kaj drugega. Ledvice se pa zdravijo. In moj user posted image  je dobil avto s popravila.

Izvedela sem tudi, da je šla moževa sestrična delat splav user posted image , češ da naj bi bilo z otrokom nekaj hudo narobe. Ker res poznam razne primere, ki so jim napovedali vse hudo, pa je bilo vse ok, in tudi takšne, ki niso imele nobene slabe napovedi, pa je bilo kaj narobe s pikico, mi je strašno hudo. user posted image  Upam, da bosta zmogla moč za nov poskus in da se nobeni od nas ne bi bilo treba odločati o tem.

Sicer pa lep pozdravček vsem, še posebej Obalkam - uživajte v petek! In Sibil - bravo, da ste vsi doma in se zdravje izboljšuje!!user posted image

Nočko

_____________________________

Naš angelček - lumpek Klemen se je rodil 28. 2. 2007.

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
   RE: Marčevke
20.12.2006 22:22:40   
sezam
*sonchek* - user posted image user posted image lepi slikici. A je malo sramežljiv/a? user posted image user posted image

Tekica - user posted image user posted image  za moževo sestrično. Res neprijetna situacija. Tudi jaz upam, da se nobeni med nami ne bo potrebno odločati o tem.

Danes sem šla malo pogledati v službo (za 3 ure) - na hitro predati stvari in voščiti praznike. potem sem šla še malo po centru po trgovinah in na pošto - na hitro. Pa sem še sedaj čist "fuč", pasem nato popoldan počivala. Res sem ko en penzionist, ki nič ne more user posted image .

_____________________________

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Tekica)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
   RE: Marčevke
21.12.2006 7:38:58   
amy26
Dobro jutro,

sonchek, zelo lepi slikici user posted image user posted image user posted image  pa kako se lepo že vidiuser posted image
sem dala tudi jaz v album dve slikici mene kot user posted image , če katero zanima je geslo: aleks

jaz delam tudi še jutri in potem dopust do 3.1.07 no mogoče bom kakšen dan vmes šla za par ur še delat, ker imamo kar veliko dela glede prehoda na eur, od inventure, vnašanja podatkov v računalnik,....

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
   RE: Marčevke
21.12.2006 8:42:33   
dskubin
Sibil super, samo da ste izjadrali iz tega sranja. Ste pa res izkoristili bonus še za drugo leto, tko da res upam, da je zdej konec z domačo bolnišnico.

Obalke evo, zamudila bom še en kakav, pa bi mi tako pasalo malo ven it. Ampak vi se kr veselo načvekajte še zame. Jutri grem namreč navsezgodaj v laboratorij cuker pit, potem pa še k moji G. Pa da vidimo, kaj bo rekla.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
   RE: Marčevke
21.12.2006 9:04:42   
Sibil_
Dan!

Moji moži so šli delat, jaz pa zdaj počivam tukaj pred ekranom, ampak ne za dolgo, ker me čaka še šoping-fujči.Moram po darilo za dragega, pa nimam sploh idej kaj mu kupit in kam.Eh, se bo treba znajt.user posted image

Sicer počutje ok, nič pretresljivega.

Obalke jaz jutri bom tam, se vidimo.Dskubin ti pa tudi lahko pripičiš,saj veš da ponavadi do enih 10-ih obsedimo tam.Mi bo prav pasal čvek.

Tudi jaz že racam, pa na žalost zadnje noči nekam slabo spim, tale pikica v trebuščku ni zadovoljna z nobeno pozo, ki jo uberem.In me potem z brcami zbuja, da se obrnem.Prvi ni bil tako tečen, moram priznat.Mogoče je pa res kaj na tem, da je to tečna baba...user posted image

KAj je kje snegec po notranjosti Slovenije?user posted image

LP,
SIbiluser posted image

_____________________________

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
   RE: Marčevke
21.12.2006 9:41:33   
soncek78
Hello user posted image !
 
Danes je na Obali tako lep dan, sonček sije in burjica ne piha več tako močno.
 
Zadnji teden je prav naporenuser posted image  in neprestanotekam naokrog, da se zvečer le vržem v pojstelco in trdo zaspim. user posted image  je pridna in me lepo pusti spati.
 
Danes sem skoraj prespala budilko, user posted image  me je zbudil in sem hitela kot nora v službo. Potem se mogla it tankat avto... je kazal na rdeče. Temu se reče jutranja telovadba user posted image .
No danes imamo 27 t. Ma kako je to lepo, user posted image user posted image user posted image  bravo mi! user posted image  veselo telovadi, kakšen dan je kot mikserček, naslednji pa je malo bolj mirna in jo začutim šele ko s ulegnem v posteljo.  Najinega user posted image  pa zbudi čokolada. Kar skakat začne.
 
Sibil - veseli me, da sta tvoja dva fanta v redu... user posted image  viruske ste uspeli pregnati.
 
Obalke - v petek mi ne bo ratalo priti na user posted image . Služba pač.
 
Sonchek - kako lep user posted image . Tudi mene mika, da bi šla na 3D UZ. Mogoče se še odločim za to.
 
Dekleta lepo se imejta, božajte  bušije in pazite na user posted image .
 
Sončen pozdravček!
 
 
 
 
 
 

_____________________________

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D


(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
   RE: Marčevke
21.12.2006 10:25:28   
*sonchek*
Ojla user posted image
 
Moram priznati, da sem čisto zaljubljena v to najino malo bitjece - ta mali čudež je za naju naaaajlepše bitjece user posted image  Čeprav sva bila tik na tem, da sploh ne greva na 3D UZ, mi zdaj res ni žal. Cele dneve gledava slike in ugotavljava kaj ima po kom (po meni ima baje samo dolge prstke na rokah user posted image ).
 
Drugače pa je današnji dan, moj zadnji delovni dan v letu 2006 user posted image  Dobila sem tudi odobren dopust pred nastopom porodniške, tako da po novem letu pridem le še za 14 dni v službo, potem pa počitek, šoping, počitek, šoping... Sem že omenila počitek in šoping? user posted image  
 
Čuvajte bušije user posted image

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
   RE: Marčevke
21.12.2006 14:14:33   
Dajadada
Sonchek, vidim, da imaš res enega lušnega sončka v trebuščku. Meni se tudi zdi, da je fantek, ampak bomo videli marca, ne? Super za dopust. Jaz bom pa edino 6 dni med prazniki izkoristila dopust, da se bova kar 14 dni lahko crkljala z možkom. Komaj čakam, komaj čakam, komaj čakam!!!
Samo še jutri in adijo pisarna do 8.1.

8.1. pa začnemo tudi s tečajem v porodnišnici. Potem imamo pa samo še dva meseca do prihoda našega user posted image . Jupiuser posted image .

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
   RE: Marčevke
21.12.2006 14:33:49   
LP
Ojla punce!
Ja vidim da na obali se grejete v sončku, mi na Štajerskem pa imamo malo snegeca že cel dan in prav nič lepo vreme... Ampak po napornem tednu, polnem trgovin in šopinga prav paše... Imama s user posted image dan za počitek.
Sonchek, slikice so čudovite... Js sicer na 3D nisem šla, ampak ga tudi kr naprej gledam, pa sem tudi vsak dan bolj navdušena. Komaj čakam, pa se mi vseeno zdi marec še tako daleč.
Pa sej bo minilo.... Samo da pridemo zdravi do konca in se bomo lahko potem crkljali do onemoglosti.
Uživajte v brcikah in pozdrav iz Štajerske....
L*user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
   RE: Marčevke
21.12.2006 21:25:26   
tejčica
Hojla pupe!

Jaz sem pa danes čist out. Takoj zjutraj sem se lotila kuhinje. Očistila sem vse omarce (zunaj, notri), hladilnik, napo...  samo za pečico mi je zmanjkalo časa. Ob treh sem šibala po malo v vrtec, potem sem šla kar z njo še nekaj v službo uredit in nato direkt na nastop. Domov smo prišli ob pol osmih in ne morem več nič!!! Bolijo me roke, križ, kolki, kolena, gležnji, skratka vse.

Na kavico jutri pa na žalost ne bom mogla priti. Pa tako sem se že veselila. Sicer imam v Kopru jutri zjutraj en opravek, ampak potem takoj k stranki letim ( še zadnji!!!user posted image ), tako da mi ne bo zneslo. A imate naslednji teden (sreda, petek) kaj časa?

Jutri popoldan imam spet pregled. Me je kar malo strah na vago stopit, ker vsi ti piškoti in dobrote veselega decembra mi že tako vsako leto pustijo posledice, letos pa najbrž stanju primerno še dosti bolj.

Sedaj pa šibam samo še vodoravno, ker tudi sedeti ne morem več.

Nočko!

(odgovor članu LP)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
   RE: Marčevke
22.12.2006 7:20:02   
slumpo
pozdravček po dolgem času

včiraj sem imela pregled....sedaj je pa potrjeno da imamo user posted image . kako sem vesela si sploh ne predstavljate. Doma bom imela moja dva frajerčka ki mi pomenita največ v življenju.

načeloma je z nama vse OK le to da je pretežek in zelo velik.

Sem namreč v 26Tin 4d.....mali bi moral tehtat okrog 900g ima jih pa 1.10kg. Od koga nimam pojma. Ja lahko da ima to po meni....jaz sem se rodila zelo velika in težka pol pa čelo življenje presuha seveda sedaj do nosečnosti.
Malček me skrbi kaj je lahko pripomoglo k temu ekstremu teže in velikosti? Ali kakšna pozna vzroke????
Ali mi lahko katera pove koliko je tehtal njen pikec v cca 27T?????
 
Danes je moj zadnji dan delovni v tem letu in komaj čakam da se začne dopust.
 
Lep pozdravček!

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
   RE: Marčevke
22.12.2006 8:40:51   
dolgolaska
SLUMPO...najin mali sonček je imel prav v 27t 9640g...torej malo manj kot 1 kg...ampak mislim ,da ni nič narobe,če ima kakšen gramček več!
 
TUDI JAZ BI DALA SLIKCO MOJEGA SONČKA IZ 3D UZ V ALBUM(tam ko klikneš na moje ime)..pa ne vem kako se to naredi!
Prosim za navodila!!!!
 
In kako ste drugače???
 
 
LP!user posted image

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
   RE: Marčevke
22.12.2006 8:42:45   
dolgolaska
AJA!

Mi je moja g napisala antibiotik Hiconcil  user posted image   ...kao proti oz. da mi bo zmanjšal beli tok(izcedek)
A je katera tudi antibiotike jedla proti izcedku??
A jih sploh lahko jem???
Morem na 8 ur in pojesti cele dve škatle????

(odgovor članu dolgolaska)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
   RE: Marčevke
22.12.2006 9:58:08   
Sibil_
Dan!

Dolgolaska Hiconcil je varen med nosečnostjo in tudi med dojenjem, tako da ga lahko mirne duše piješ.Verjetno ti ga je predpisala ker imaš kakšno bakterijsko vnetje in ne samo glivic.Po moje vsaj.Moraš pa antibiotik spit do konca, če ne ti lahko škodi.

JAz sem šla včeraj dopoldan v tri trgovine in sem bila potem cel dan fuč.To ni normalno kako sem jaz utrujena-no, res pa je, da si nisem še čisto opomogla od bolezni, ampak vseeno.KAr spala bi, pa itak da ne delam nič kaj posebnega.Še slabo vest imam, ker je ta mali dejansko skorajda ves čas samo z mojim možem, ker jaz enostavno ne zmorem.Pa dvigni, pa daj to in ono, pa obuj copatke 1047659302x v enem dnevu-enostavno meni ne gre.Po porodu bo boljše-vsaj upam.user posted image

Kaj veste kje bi v Ljubljani imeli največjo izbiro previjalnih podlog?Bi rabila pa eno veliko podlogo, pa seveda čim ceneje.Ste kaj kupovale že to?user posted image

LP,
Sibiluser posted image

_____________________________

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu dolgolaska)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
   RE: Marčevke
22.12.2006 10:42:31   
dskubin
Joj dolgolaska, eno nulo pa moraš vzet stran pri teži od tvojega srčka, ker 9 kil pa res še nima ;)

Jaz sem iz laboratorija, kjer sem pila glukozo, pol grem pa še k moji G. Baje bodo takrat že rezultati. Sem pa upala, da jih ne bi blo tako hitro. Zdej mi pa res ne morejo rečt, da mam cukr zvišan, naj počakajo vsaj čez praznike ;).
No kar bo bo, upam na najboljše.


(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
   RE: Marčevke
22.12.2006 12:06:33   
Anonimen
Zdravo punce!

Vidim, da ste kar pridne s pisanjem, jaz malo manj, vas pa redno berem.user posted image Danes sem dobila inekcijo, ker sem Rh negativna. Ne vem, ali sem malo bolj občutljiva, ampak mene je kr malo bolj bolelo, pol ko sem prišla domov sem pa ugotovila, da imam kr velik flek krvi na hlačkah, tam kjer me je šipknilauser posted image Mogoče pa je morala malo bolj zariti iglo, da je prišla mimo špehca do mišic.user posted image
Zredila sem se za 4 kg od začetka, buši meri že 101 cm, naslednjič, sredi januraja ga bomo pa še prek UZ pogledali.

Dolgolaska, glede albuma je pa čisto preprosto, če sem si ga še jaz znala naredit že more bit...user posted image Greš pod albumi, pol imaš na desni strani Zadnjih 20 albumov, vsi javni in vsi zasebni albumi, na levi strani pa ti piše "Objavite svoje fotke zdaj!" in tam klikneš. Pojavi se ti polje z imenom albuma, ki ga želiš dati, potem opis albuma in geslo, če ne želiš da gledajo vsi, potem imaš spodaj "dodaj slike" in 6 prostorčkov, saj lahko naenkrat prilimaš samo 6 slikc. Klikneš na brskaj in iz svojega računalnika naložiš slike in potem samo še potrdiš na koncu.  Nisi zgrešit, če pa boš se pa javi na ZS.

Lp, jjasna

< Sporočilo je popravil jjasna -- 22.12.2006 12:13:35 >

(odgovor članu dskubin)
  Neposredna povezava do sporočila: 3219
   RE: Marčevke
22.12.2006 12:50:08   
*sonchek*
Ojla user posted image

Joj, kakšna gužva je povsod! Do zdaj sem kolovratilo po BTC-ju in nakupovala darila. Ljudje so čist nori - kot da bi kaj zastonj dajali! user posted image Sem morala pojesti en Corny (Big), ker sem tako utrujena, pa še sladkor mi je padu. V BTC pa ne grem več! user posted image

slumpo najin pikec je imel pri dopolnjenih 26t ok. 950 g, dva tedna kasneje, torej pri dopolnjenih 28t pa ok. 1200 g - in je baje v zlati sredini user posted image Te meritve pa tako ali tako niso natančne - gre le za ocenjene vrednosti, tako da lahko pride do odstopanj...

Aja, pa v Baby center sem zavila user posted image Joj, koliko lepih stvari!!!! Jaz bi kar vse pokupila!!! Sicer nisem nameravala nič kupit, ampak ko sem prišla do tistih pojočih zadevic in sem sprobavala kako igrajo, je mali/a v trebuhu začel skakat kot nor user posted image Kaj mi je preostalo drugega, kot da je dobil/a svojo božično darilce user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
   RE: Marčevke
22.12.2006 18:44:58   
Žabika
Še jaz zelo na hitro!

Sem bila danes na UZ! Vse je ok, Junior je obrnjen na glavo, težek je 1300g, sem pa na koncu 28t! Baje da je to primerna teža.

dolgolaska: jaz sem mislila sirup Floravidal. Meni ni dober, zdaj ga tudi ne jem več, ampak ni pa tako hudo zanič!

Lp,
Ž.

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
   RE: Marčevke
22.12.2006 19:39:15   
Encijan
Ojla, user posted image ! Tudi jaz bolj na hitro...

Ta teden sem bila kar 2-krat v Lj., saj sem imela v sredo pregled, danes pa sem šla še na eksanje glukoze. Na pregledu sicer vse OK, prvič sva poslušali user posted image srčka, ki pridno bije, pa tudi zmerila mi je razdaljo S-F, ki je pri meni 27 cm (gestacija 28-29), a ne vem, če je to OK, komentirala pa ni nič. Ali katera slučajno ve za kako preglednico te razdalje (S-F) po tednih? Glede železa sva se z nadomestno G (svojega G že 2 meseca nisem videla) domenili, da bom do naslednjega pregleda čez 3 tedne, ko bom spet dala kri, pila sirup Endovital, potem bomo pa videli. Z urinom tokrat spet vse OK, sem očitno prejšnjič res kiksnila, ker nisem tisti dan še nič pila. Tokrat sem se veselo nacejala z vodo in je bil rezultat bp. Sem se pa tokrat precej zredila in ker se glede hrane res pazim, sem šla danes piti tisto glukozo, ki sploh ni bila tako groznega okusa, kot sem pričakovala po vsem, kar sem prebrala tukaj. Na srečo rezultat 4.9, tako da diabetesa nimam, a ne vem več prav, kaj naj delam glede prehrane. Bom za nekaj časa spet čisto črtala sladkarije, samo zdajle pred prazniki, ne vem, če bom najbolj uspešna. Pa še par vrst keksov sem mislila speči. Jao... No, ja, saj pečem lahko, pa bo "ati" degustiral. Problem je samo v tem, ker ne ostane samo pri degustaciji in trenutno nimam skoraj kaj zapakirati za darilca, ki sem jih načrtovala za domače in prijatelje.

Malo tudi firbcam po otroških trgovinah glede vozičkov in oblačilc, in ugotavljam, da tele male cunjice niso prav nič poceni, ampak so pa luštne, to pa priznam. Obiskala sem še eno prijateljico, ki ima nekaj mesecev starega dojenčka in dobila nekaj uporabnih nasvetov glede tega. Aj, kakšen cukerček je mali!

Imejte se lepo in čuvajte svoje zakladke v trebuščkih. Pa vesele praznike!

Encijan

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
   RE: Marčevke
22.12.2006 21:04:39   
tejčica
Hojla user posted image !

Jaz sem bila danes na pregledu. G me je pregledal vaginalno, UZ pa imam 12.1. Je rekel da lahko pričakujem, da bom tokrat rodila pred rokom, saj sem že malo odprta, ampak da to ni nič takega. Tudi prav. Januarja itak začnem z dopustom, potem bolniška in nato porodniška, tako da bo tempo sedaj dosti bolj umirjen. Dobila sem tudi Potrdilo o predvidenem PDP-ju, da grem na CSD urejat za porodniško. Januarja na UZ-ju pa upam da izvemo, ali nas bo marca razveselil user posted image  ali user posted image . Sem pa danes za user posted image  kupila prvega pajacka. Sedaj me pa nič več ne ustavi.user posted image  Tudi moji kilogrami niso še preveč pobegnili (zaenkrat). Do sedaj sem se zredila za 7-8kg.

Slumpo, kot so ti že ostale napisale, je te meritve na UZ-ju treba jemati z rezervo. Nič preveč skrbet.

Dolgolaska, Hiconcil se lahko jemlje tudi med nosečnostjo. Jaz sem januarja imela pljučnico in ker smo že takrat delali na user posted image  je obstajala možnost da sem user posted image  in mi je tudi dala antibiotik Hiconcil, ker je primeren tudi za nosečnice.

Encijan, v materinski knjižici imaš na strani 15 tabelo z razdaljo S/F (zgornja). Pa super za dober rezultat na testu z glukozo.

Pazite nase in na vaše user posted image .

Nočko.

(odgovor članu Encijan)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
   RE: Marčevke
23.12.2006 14:32:29   
sezam
No mi imamo pa danes same polne mesece in tedne. Smo točno 30 tednov noseči - do konca je še 70 dni. In pa minilo je točno 22 meseceov, kar sem prvič rojevala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Je pa tu pri nas danes prav luštno zunaj - sonček in za ta čas ful toplo. smo se šli prej malo sprehodit in je prav pasalo. user posted image

A ste že okrasile stanovanje. Moj user posted image  je prejle postavil našo "mini" smrekico in jaslice. Mi je kar čudno o imamo že drugo leto tako malo smrekico. Naša Ana bi jo sigurno takoj okrasila po svoje oz. bi vse raznosila user posted image . Tako, da se moramo pač prilagoditi temu.

Lepo se pripravite na praznike in se še kaj tipkamo. user posted image

_____________________________

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
   RE: Marčevke
23.12.2006 15:49:54   
Encijan
Tejčica, hvala za pojasnilo glede tabele za razdaljo FS, bom morala večkrat prelistati materinsko, da bom našla še kaj, kar mi na začetku nosečnosti ne bi nič povedalo, zdaj pa mi. Je pa moja razdalja čisto v zlati sredini, zato najbrž G ni imela pripomb. Imam pa občutek, da sem vsak dan širša čez trebuh, tako da zgleda da se je začelo pospešeno širjenje in rast user posted image . Dete tudi brca kar pridno, čeprav se mi zdi, da ne več toliko zjutraj in zvečer, ampak je večkrat aktiven tudi čez dan. Moj dragi se je danes lotil izdelave previjalne omarice, jaz pa sem šla kupit previjalno blazino, ki sva imela že ogledano, tako da je prav lep občutek, da sva le začela tudi z bolj konkretnimi pripravami na user posted image prihod. To bo šele veselje, ko bova začeli polniti predale z oblačilci. Ampak lepo po vrsti, najprej je treba narediti predale...

Encijan

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?