Encijan
|
Ojla, ! Tudi jaz bolj na hitro... Ta teden sem bila kar 2-krat v Lj., saj sem imela v sredo pregled, danes pa sem šla še na eksanje glukoze. Na pregledu sicer vse OK, prvič sva poslušali srčka, ki pridno bije, pa tudi zmerila mi je razdaljo S-F, ki je pri meni 27 cm (gestacija 28-29), a ne vem, če je to OK, komentirala pa ni nič. Ali katera slučajno ve za kako preglednico te razdalje (S-F) po tednih? Glede železa sva se z nadomestno G (svojega G že 2 meseca nisem videla) domenili, da bom do naslednjega pregleda čez 3 tedne, ko bom spet dala kri, pila sirup Endovital, potem bomo pa videli. Z urinom tokrat spet vse OK, sem očitno prejšnjič res kiksnila, ker nisem tisti dan še nič pila. Tokrat sem se veselo nacejala z vodo in je bil rezultat bp. Sem se pa tokrat precej zredila in ker se glede hrane res pazim, sem šla danes piti tisto glukozo, ki sploh ni bila tako groznega okusa, kot sem pričakovala po vsem, kar sem prebrala tukaj. Na srečo rezultat 4.9, tako da diabetesa nimam, a ne vem več prav, kaj naj delam glede prehrane. Bom za nekaj časa spet čisto črtala sladkarije, samo zdajle pred prazniki, ne vem, če bom najbolj uspešna. Pa še par vrst keksov sem mislila speči. Jao... No, ja, saj pečem lahko, pa bo "ati" degustiral. Problem je samo v tem, ker ne ostane samo pri degustaciji in trenutno nimam skoraj kaj zapakirati za darilca, ki sem jih načrtovala za domače in prijatelje. Malo tudi firbcam po otroških trgovinah glede vozičkov in oblačilc, in ugotavljam, da tele male cunjice niso prav nič poceni, ampak so pa luštne, to pa priznam. Obiskala sem še eno prijateljico, ki ima nekaj mesecev starega dojenčka in dobila nekaj uporabnih nasvetov glede tega. Aj, kakšen cukerček je mali! Imejte se lepo in čuvajte svoje zakladke v trebuščkih. Pa vesele praznike! Encijan
|