honey -> RE: AD3-jih katera SPLOH NI DAJALA? (29.6.2006 8:09:33)
|
Tudi jaz sem mu jih dajala samo kakšen mesec. Potem sem itak nehala dojit in je bil na Aptamilu, tam so itak vsi potrebni vitamini notri, pa še čez poletje je bilo, tako da je bil skoz zunaj in na soncu in je popolnoma zdrav 15-mesečnik. Samo tole mi zdej ni jasno, ker pravite, da otrokom niste dajale kapljic, ker so bili dojeni[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Meni je pediatrinja rekla, da jih ravno tisti otroci morajo jemat, ki so dojeni, ker v nadomestkih so že vitamini notri. Ne mislit, da tiste, ki ste dojile, pa jih niste dajale obsojam, ampak čudno se mi zdi. Sicer pa itak vsak zdravnik po svoje pove. Je pa res, da je sestrična, ki je dojila, sineku dodajala AD3 kapljice, pa so vseeno ugotovili, da je rahitičen. Tako da mislim, da glih tok pomembne pa spet niso. Itak pa mi je zdravnica rekla, da čez poletje jih ni treba jemat, ker je zunaj sonce, da pozimi je bolj važno, ampak jaz mu jih vseeno nisem dajala in mu jih tudi ne bom, ker sva tud pozimi veliko zunaj in je tudi pozimi sonce, tako, da se vitamin D tvori brez dodatkov kemije.
|
|
|
|