Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pecivo ali druga sladica iz jagod 25.6.2006 23:22:09
|
|
|
|
Marogica
|
JAgodna pica. Torej umesiš testo za pico. Kot "nadev" dodaš mešanico kisle smetaneo, skute, 1 jajca, sladkor, in razmažeš po pici, dodaš jagode razrezane na rezine(si jih prej posipala s sladkorjem) in daš v pečico. Ko je pečena, jo posipaš s cimetom, dodaš čokoladni preliv, kot okras pa lahko dodaš svežo poprovo meto. To delamo v naši piceriji. PA dober tek.
|
|
|
|
RE: Pecivo ali druga sladica iz jagod 25.6.2006 23:23:55
|
|
|
|
rija
|
Meni pa je najboljše tisto: kupim biskvit, mali v Hoferju, ker se mi o peki niti ne sanja dam gor jagode, malce pretlačene, nekaj celih pa stepeno smetano, pa malo ohladim....njama, njama....pa gotovo v 10 minutah....
|
|
|
|
RE: Pecivo ali druga sladica iz jagod 25.6.2006 23:24:45
|
|
|
|
rija
|
Marogica, do kdaj so jagode
|
|
|
|
RE: Pecivo ali druga sladica iz jagod 25.6.2006 23:27:07
|
|
|
|
Marogica
|
Pojma nimam, jih bom kupovala, dokler bodo, mislim pa, da ne več dolgo. Potem se sadje na pici zamenja npr. maline, borovnice......
|
|
|
|
RE: Pecivo ali druga sladica iz jagod 25.6.2006 23:29:10
|
|
|
|
rija
|
te pa moramo požurit..... ker jagode so zakon...
|
|
|
|
RE: Pecivo ali druga sladica iz jagod 25.6.2006 23:33:03
|
|
|
|
Marogica
|
Pridite, čimprej, saj Lent se je tudi ze začel.... Res ne smete zamuditi. Sem le malo žalostna, ker možeka skoraj nič ni doma. Če ga hočem videti, moram jaz na Lent . Popoldan z otroci(otroški Lent), zvečer pa babi otroke čuva, da grem lahko kaj v "lajf"-je pa to bolj redko
|
|
|
|
RE: Pecivo ali druga sladica iz jagod 25.6.2006 23:36:12
|
|
|
|
rija
|
Lajf, kaj je to So tudi pri nas soboški dnevi, pa sva imela v četrtek organiziran bakaservis, da bi šla na en koncert, pa je vreme znorelo, je dobesedno dreva ruvalo v ms.... Očitno nama lajf ni usojen, višja sila hoče drugače Moj zdaj dva dni dela, potem pa se res zna zgoditi, da priletimo mimo....
|
|
|
|
RE: Pecivo ali druga sladica iz jagod 25.6.2006 23:37:47
|
|
|
|
Marogica
|
TO bi bilo super, bi me res veselilo, da se v živo vidimo in jagodno pico probamo-da se nazaj k temi vrnem
|
|
|
|
RE: Pecivo ali druga sladica iz jagod 25.6.2006 23:39:56
|
|
|
|
rija
|
Zmenjeno. Zdaj pa grem sanjat - jagodno pico
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ideje za zdrave rojstnodnevne prigrizkeMedtem ko otroci odštevajo dneve do svoje rojstnodnevne zabave, kjer se bodo veselili in praznovali s sovrstniki, se sta...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?