|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   VISINE IN NOSEČNOST
23.6.2006 10:16:36   
DORI
Včeraj se mi je ful vnelo levo oko (verjetno klima v službi), v lekarni sem kupila kapljice Visine, si dala v oko, potem pa sem prebrala navodila. Piše, da ni priporočljivo jemati v nosečnosti. Ker je možno, da bi bila noseča (upam) me zanima, če katera ve ali  jih res ni dobro jemat.

Čas ne čaka nikogar.
Uživaj vsak trenutek, ki ti ostane,
kajti ta ima vrednost
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: VISINE IN NOSEČNOST
23.6.2006 10:31:33   
Dashenka
Joj, za vneto oko Visine ni primeren! Raje si ga spiraj s prekuhano vodo ali fiziološko raztopino. Če pa  jutri ne bo bolje pojdi do zdravnika, da ti predpiše antibiotično mazilo ali kapljice.

Visine je vazokonstriktor in zato piše, da ni primeren za nosečnice.
Ker pa je sistemska absorpcija očesnih kapljic zanemarljiva,  ti zagotovo ne bo škodoval.

Vazokonstriktorji (torej snovi, ki povzročijo krčenje žil) pa so v primeru, da se uporabljajo kot kapljice za oko, le pripravek za pijandure, da si po prekrokani noči zbistrijo pogled!

Če imaš rdeče oko zaradi suhega zraka, klime in celodnevnega bleščanja v računalnik, so edino primerno zdravilo oz. pripomoček umetne solze. V lekarna in tudi pri optikih (le da so tam navadno dražje) imajo kar pestro izbiro umetnih sol - torej tekočin za oči, ki oko navlažijo.

(odgovor članu DORI )
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.6.2006 10:42:52   
DORI
Najlepša ti hvala za izčrpen odgovor.user posted image

Čas ne čaka nikogar.
kajti ta ima vrednost

(odgovor članu Dashenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.6.2006 13:28:18   
pot
tudi kamilice so dobre za vnete oci. prekuhas jih in potem namocis vatko v vodo s kamilicami (pa ne prevročimi) ter malo ožameš in si malo s tem spiraš oko, tako, da prie tudi tekočina v oko. to ponoviš večkrat na dan.  v parih dneh bi moralo biti boljše.

pa čimprej se pozdravi

(odgovor članu DORI )
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.6.2006 14:58:04   
DORI
Kamilice sem probala, pa mi je bilo kar boljše.
Moj Luka je imel isto vnetje pred enim tednom in se je s kamilico čez vikend pozdravil.

Lep vikend vsem.

Čas ne čaka nikogar.
kajti ta ima vrednost

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?