Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Bolečine v prvih tednih 23.6.2006 10:22:34
|
|
|
|
BarbaraE
|
Sama se spomnim bolečin malce kasneje, v katerem tednu točno pa ne vem. Takrat mi je G rekla, da je to, ker se širi maternica. Če želiš bolj natančno informacijo, ki te bo tudi pomirila, pa pokliči svojo G. Meni se je na začetku nosečnosti, še preden sem šla na prvi pregled, pojavil rahlo rjav izcedek. Seveda me je zagrabila panika. In sem klicala G, ki me je naročila še isti dan na pregled. je pa rekla, da so takšne krvavitve normalne (tudi zaradi širjenja maternice), vendar pa je potrebno pregledat. In tako sem se nasveta držala še za naprej - krvavih izcedkov sicer nisem več imela, če pa so bile kakšne čudne bolečine, sem jo pa takoj poklicala. Saj te nič ne stane, če jo pokličeš, le pomiri te lahko. Glede slabosti pa - t.i. jutranje slabosti sploh nisem imela. Mi je pa bilo slabo, če sem bila lačna - torej sem poskrbela, da sem imela ves čas kaj za grickat. Se pa je to pojavilo tam nekje v 12 tednu. je pa res, da ženske različno prenašamo nosečnost. Ne se že sedaj obremenjevat z morebitno slabostjo. Za nosečnost sem izvedela tik pred dopustom in seveda sem se hkrati že videla, kako bom cel dopust samo bruhala. Pa ni bilo nič. Lepo nosečnost še naprej. Zdaj si šele na začetku, uživaj v spanju na trebuhu, kasneje ne boš več mogla.
|
|
|
|
RE: Bolečine v prvih tednih 23.6.2006 11:51:53
|
|
|
|
severnica77
|
Tudi pri meni so se ponoči 1x ali morda 2x na noč pojavile bolečine, ki so me zbudile, bile pa so podobne menstruaciji, ni pa se to dogajalo celo noč. To je bilo nekje do 8 tedna. Kasneje so te bolečine popolnoma izginile in se je pojavilo špikanje oz. tako, kot da bi te nekaj zarezalo - šele to pripisujem širjenju maternice. Sem pa tudi jaz imela rjav izcedek od 6 tedna pa nekje do 7,5 tedna. Šla sem na pregled dobila utrogestan, izcedek je izginil, tako tudi bolečina podobna menstrualni, špikanje pa je ostalo do danes, ko sem v 15t 3d.
|
|
|
|
RE: Bolečine v prvih tednih 23.6.2006 13:56:12
|
|
|
|
Mateja82
|
na začetku me je špikal kar naprej ampak se je to nekje v drugem mesecu nehalo, pa se čez nekaj časa spet pojavilo in tako je bilo do konca. Ni nujno da boš imela jutranje slabosti. Ene jo imajo druge ne. Jaz sem jo imela od šestega tedna naprej ( kmal po tistem k sem zvedla da sem )pa do tretjega meseca, samo da je pri men trajal tud čez dan in celo ponoč . Sem bruhala ko vidra.
|
|
|
|
RE: Bolečine v prvih tednih 23.6.2006 14:55:34
|
|
|
|
Naja30
|
špikanje bo prisotno ves čas, ker se maternica ves čas veča. Lahko da boš ves čas čutila rahle bolečine, lahko pa da ne. Različno je od do Mene vsake par dni malo zašpika, pa je pol mir, kak dan me orng zašpika, da moram kar počivat. Slabosti pa Od začetka mi je bilo slabo, še posebej če sem bila lačna, potem se je okoli 13t nehalo, zdaj pa spet kar nekaj! Mogoče mi je slabo od vročine, ki jo zelo slabo prenašam. Ne vem, se pa slabost pojavi kar nenadoma in če počivam, tako tudi mine.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?