BarbaraE -> RE: Bolečine v prvih tednih (23.6.2006 10:22:34)
|
Sama se spomnim bolečin malce kasneje, v katerem tednu točno pa ne vem. Takrat mi je G rekla, da je to, ker se širi maternica. Če želiš bolj natančno informacijo, ki te bo tudi pomirila, pa pokliči svojo G. Meni se je na začetku nosečnosti, še preden sem šla na prvi pregled, pojavil rahlo rjav izcedek. Seveda me je zagrabila panika. In sem klicala G, ki me je naročila še isti dan na pregled. je pa rekla, da so takšne krvavitve normalne (tudi zaradi širjenja maternice), vendar pa je potrebno pregledat. In tako sem se nasveta držala še za naprej - krvavih izcedkov sicer nisem več imela, če pa so bile kakšne čudne bolečine, sem jo pa takoj poklicala. Saj te nič ne stane, če jo pokličeš, le pomiri te lahko. Glede slabosti pa - t.i. jutranje slabosti sploh nisem imela. Mi je pa bilo slabo, če sem bila lačna - torej sem poskrbela, da sem imela ves čas kaj za grickat. Se pa je to pojavilo tam nekje v 12 tednu. je pa res, da ženske različno prenašamo nosečnost. Ne se že sedaj obremenjevat z morebitno slabostjo. Za nosečnost sem izvedela tik pred dopustom in seveda sem se hkrati že videla, kako bom cel dopust samo bruhala. Pa ni bilo nič. Lepo nosečnost še naprej. Zdaj si šele na začetku, uživaj v spanju na trebuhu, kasneje ne boš več mogla. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
|
|
|
|