mojčika -> RE: Uhancki (23.6.2006 7:20:44)
|
IZVIRNO SPOROČILO: lojska Meni se pa zdi to bolano in svojemu otroku tega nebi naredila za noben denar. To je enako kot če bi jo dala tetovirati, posegaš v otrokovo telo še preden se za to sam lahko odloči. Sama imam luknjice v ušesih, ki se nikoli ne bodo zacelile pa čeprav nikoli ne nosim uhanov. To je odločitev vsakega posameznika, ko je dovolj star, da se za to lahko odloča! Pol leta staremu dojenčku uhančki v ušesih ne pomenijo popolnoma nič razen tega, da se lahko njihovi starši postavljajo z njim. Se strinjam, kaj pa če se jim kasneje vnamejo luknjice... Meni so jih luknjali v vrtcu, no pristala sem pri dohtarju zaradi gnojnih luknjic, izpiranje... Nič fajn za malo dete, poleg tega pa je veliko ljudi alergičnih na zlato in se ranice hitro vnamejo. Zakaj bi vi radi polepšali otročke, že tako so to najlepša bitja tega sveta, mi odrasli smo vsake toliko časa potrebni, da kaj skrijemo, ne pa otročki. Mejte pamet in jim pustite to nedolžnost kar se da najdlje, saj bodo potem itak kmalu prišli domov in hoteli luknje na vseh mogočih koncih.
|
|
|
|