HOJKA34 -> RE: Ajše ni več (23.6.2006 23:30:20)
|
Iskrene sožalje mladi družinici!!!!![sm=rozica.gif] Nisem veliko pri vas na forumu, čeprav ga spremljam redno kolikor dopušča čas (večinoma samo berem), tvojo zgodbo Ajša pa poznam od začetka do žalostnega konca[sm=smiley13.gif]. Ja, življenje je res kruto...in ja, lažejo, ko pravijo, da čas celi vse rane...celi jih že, celi..samo brazgtine ostanejo celo življenje, mi pa se moramo naučiti živeti s tem. In prav je po eni strani, da nam ta brazgtinca ostane, da slučajno ne bi kdajkoli pozabili na naše ljubljene v nebesih..... Bodite močni Nataša in imejte se radi še za Ajšo zraven. Jaz sem danes (ko sem v službi zvedela na našemu forumu, kamor nam je prišla povedat žalostno novico vaša forumovka) ob prihodu domov nekaj časa samo stiskala v objem svoji dragi hčerkici in nič jima ni bilo jasno, zakaj solze na mojih licih. Ob takšnih trenutkih se še bolj zavemo kakšen zaklad imamo tiste, ki imamo zdrave otročke, pa včasih to preprosto pozabimo ceniti in tarnamo ob vsaki najmanjši težavici, ki se nam pojavi v vsakdanu. Zato cartajmo svoje otročke in jim vsak dan povejmo kako jih imamo radi, četudi nas kdaj spravljajo na rob energije...kajti nikoli ne vemo, kdaj se utegne usoda poigrati z nami....
|
|
|
|