fiona apple -> RE: januarke2006 (6.7.2007 15:20:57)
|
spet bom bol na hitro Rahelca: super, da ste dobili avto. Nama je lani tut film počil in sva avto menjala, če ne bi bilo Ele bi verjetno še kar nekaj časa počakala z nakupom avtomobila, ker sva imela druge načrte, kako porabiti dinarčke. Pa kaj čmo- seveda bi starši vse naredili za svoje malčke, kar je seveda edino prav. Sprašuješ, kako smo mi. Mi se imamo super, jutri verjetno gremo v šoping v lj., potem pa bi rada Elo peljala v zoo, ker tako obožuje živali. Je pa naša princeska tako kot vaša zel izbirčna metka. Tudi pri nas so zobje samo za okras,. Ko je treba ugriznit v kako hrano in jo prežvečit, jo spljuva ven. Tako da mi tudi jemo kot dojenčki- sadne kašice, ki jih ne mara, mlečni izdelki:mlečni zdrob, čokolino, juhice...., saj je pri njej tudi teža temu primerna. Ja tudi mene bo naslednjič strah umetnih popadkov, ker so točno taki kot jih opisuje Taši: ko so mi vbrizgali oxitocin me je po 10 min zagrabil krč in držal dokler nisem rodila, tako da sploh ne vem kakšni so popadki., kaj šele, da bi bil med popadki kakšen premor, da bi se spočila... Čeprav je pa res, da sem se v 1 uri odprla za 10 cm, tako da nimam kaj jambrat. Taši kaj boš res ta vikend rodila. Ja pa loto listek ne pozabi vplačat, da ne boš kot tip iz vica, ki je stalno prosil boga , da bi zadel na lotu. Pol mu pa enkrat bog reče: "pa dej ti že enkrat kupi ta loto listek." [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] lepo se imejte Petar
|
|
|
|