fiona apple -> RE: januarke2006 (5.7.2007 15:42:44)
|
Hoj, da se malo oglasim- nimam v službi preveč časa... Nisem uspela vsega za nazaj preprat, tako da v istvu ne vem o čem vse se pogovarjate. Sem pa zasledila, da so spet aktualne mere naših malčkov- ja sedaj so se pričeli sistematski pregledi pri enem letu in pol in se naši otročki spet tehtajo in merijo... Ela ma tut težo kar nizko 10 kg, ampak sploh ne zgleda suha, menui se zdi kar velika in močna punčka- mogoče zato, ker ma bolj okrogel obrazek. Govori že kar nekaj, ampak smo še daleč od sklanjanja. Je pa Ela zlo miren otrok z groznim rešpektom do tujcev. Če koga ne pozna, gleda v tla, nič ne govori ali pa čisto potiho- meni na uho... Tašonka: a vi rečete žabi babi, no pri nas tut Ela rine b v besede: riba je biba. Kakšne kodre ima vaša Špela. A ima kdo od vaju z možem tako lepe lase? Ela je še vedno bolj kot ne gologlava- no malo puha ima po glavi in to je to.NE VEM CE MI BO PONOVNO USPELO OGLASIT preden greš rodit, zato ti že zdaj zaželim čim hitrejši porod in seveda da bi vse bilo tako kot mora. A si se potem odločila za lj- men se zdi, da sem nekje to ujela? Jaz če sem iskrena- men tut ni to, da sem samo št. tako pomembno, kot pa kakovostna oskrba. Če se karkoli zakomplicira, če v lj. ne bodo razvozlali, nikjer ne bodo... Je pa šit, ker v lj. ni epiduralne[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]- nočem še enkrat umetnih popadkov v žilo in tistega drmanja. Vsi malčki Tara, Iza Špela in Anže so ful luštni. ista slika, ko je Anže v peskovniku s puranom je pa fenomenalna- sem skor dol padla od smeha- po moje kbi jo lahko na frucografijo poslali in bi dobil za eno leto soka... če so v tekstu napake in seveda definitivno so, ker tipkam tolk hiter, ker se mi mudi po malo , pa mal zažimite... lp/petra
|
|
|
|