fiona apple -> RE: januarke2006 (29.5.2007 11:31:17)
|
Rahelca: Kako je s Saro? Ubogo dete, res ti želim, da se čimprej pozdravite. Grozno je gledat bolnega otroka, ki ne more jest, pit, ko mu končno spraviš žličko v usta pa vse zbruha. Ne veš več, kaj bi naredil, ubup, ko si čisto brez moči... Kaj pa pravijo dohtarji. Kakšne teste ji bodo naredili? Tinka - res vam kar zavidam, da ste toliko pripravni in se stvari lotite sami- tako imaš vsaj narejeno, ko si zastaviš. Me je pa kar malo potolažilo, da imate tudi druge take probleme z majstri, pa ne zaradi tega, da vam privoščim, še daleč od tega. Ampak nekako lažje je, ko veš , da nisi ti tisti edini gumpec, ki ga nategujejo, ampak da pač enostavno tako to je in sprejmi ali pa naredi sam- če znaš seveda. Alenkica:Držimo pesti za četrtek in ne preveč živčke nucat. Reci si, da glavno (faks) je za tabo in zagovor diplome je pa le formalnost. Tisti prof. v komisiji niso za to, da bi te matretirali; res zagovor ni izpit. Čeprav je je bil ful čuden občutek, ko sem pred zagovorom stala na hodniku in kar naekrat se pojavijo prof. uštimani v črnih oblekah, (ko si iz faksa navajen ljudi srečevat v belih haljah...),ej ko iz kakšnega mafijskega filma so maširali po hodniku, resni izrazi na obrazih, uradni pozdravi, moji sorodniki in prijatelji vsi v nekem ponosnem pričakovanju. Dober, da sem zagovor znala na pamet, ker drugeč bi se zapletla- pa sicer nimem težav z govorjenjem (kar mislim da se tudi vidi po mojem pisanju, ki se kar ne neha....). Ampak po končanem zagovoru pa vidiš, da ne bi se bilo treba ful sekirat- ti pa priporočam, da se naučiš govor oz. svojo predstavitev na pamet. Ti povem, da je zelo težko iskat besede, ker si res živčen. Sem bila na zagovorih, ko se ljudje niso dobro pripravili in so se lovili pri slikicah, se vračali na slide nazaj, ker so nekaj pozabili... Saj naredi vsak, sam filing je pa veliko boljši če gre za samozavesten govor... Lonja a vi pa greste počasi že iz pleničk- mi naše Ele še nič ne forsiramo. Zaenkrat je največ v tej smeri, da ko jo vprašam, če je kakala pride do mene in mi nastavi rit, da povoham. To jih je varuška zdresirala- vsakega malčka posebej pokliče k sebi in preveri. Mi je blo ful hecno videt, ko sem par dni nazaj prišla po malo jih je ravno preverjala. Tisti, ki je poklican se vstane, odmašira do nje, nastavi rit, in če je ok (beri ni posračkan) odite nazaj k igračam- ostali (usrančki) čakajoob postelji. Naša varuška ima res poštimane te malčke- pa saj red nekako mora vzdrževat, ker jih je 7. Srečica Ela isto trmuli, doma je obupna, če je zaspana (tisti dan ko pri varuški ne spi, vem da bo "čudovito" popoldne). Pluva hrano iz ust in jaz sem valda huda in ko sliši ostro NE prime žlico in jo z ihto vrže na tla, prime kruh ga vrže, me udari, če sem odmaknjena dovolj stran od nje pa sebe mahne po glavi... Trma se tudi tako, da se vleže na tla in se dere, ali da hodi za mano in tuli- na sto in en način...Če pa spi dovolj, je pa to čisto drugi otrok. Taši res te razumem- men verjetno bi se tut mešalo, da bi nas "izselili" iz stanovanja, da si ne bi mogla stvari poštimat tako, kot bi hotla. Vem, da bi si rada počasi pripravila stvari, pa si ne moreš. Pol ko bodo delavci odšli bo treba pa noret s tem, kaj je še treba oprat, kaj še kupit... Zdaj pa delat, Petra
|
|
|
|