fiona apple -> RE: januarke2006 (24.5.2007 14:14:55)
|
Hojla, Se oglašam sicer bolj na hitro. Ful sem bila jezna 2 dni. Sploh se nisem uspela udeležit vaših čvekov. Razlog-spet delavci. Delajo nam teraso in sicer kamniti stebri, malo obzidana terasica s škarpico. Zmenili smo se za ceno 18.000SIt (75evrov) na kvadratni meter. Midva sva si preračunala in bi moralo priti max. 500.000 Sit, naračunal je pa 1.500.000 SIT. Narobe smo se razumel: Tako obdelane škarpe on ne računa po kvadratnem metru, ampak po tekočem. Men je kar tema na oči stopila. Midva sva mislila, da bo za ta denar cela terasa (s temelji, sedežno garnituro, streho, keramiko... vred),. Se mi je tolk zamerilo, ker sem mislila, da nas je tip okrog prnesu. Pol smo pa danes po telefonu poklical še enga majstra in sva ga vprašala koliko bi on računal za škarpo in stebre iz kamna, ki je klesan v pravokotnik. Je rekel majstr, da se naj raje odločimo za navadno škarpo, ker tako obdelan kamen pride pri njem po kvadratu 450 evrov, kar bi za našo teraso zneslo 9000 evrov. Sem takoj bolš volje, ker najbolj pa mrzim, da te ima nekdo za norca... So pa naenkrat vsi ful zgroženi, ker pred začetkom del nismo sklenili pogodbe. Midva sva za gradnjo hiše, ker je šlo res za velike dnarje sklepala pogodbe, ampak za škarpo bi pa rada vidla, da je kdo s šibtarji sklepal pogodbe- Halo sej jim dnar na roke daš- on ti ne da nobengqa računa, da je pa pogodba kar tako napisana na enmu cegelcu in neoverjena je pa itak nična. Renan je malemu kaj bolje. Še bruha? Ali je poleg bruhanja prisotna tudi driska? Ali ima še kakšne druge simptome? CRP in levkociti so pa normalni? To, da otoka , ki ima ful visoko vročino, bruha (brez driske ) in je močno prizadet (=zelo nemočen in apatičen, v obrazček pa brez barve), ima ali pa nima trd tilnik, vijolične izpuščaje po koži (tudi v začetni stopnji bolezni niso nujni) pelješ k zdravniku je skoraj nujno- res čimprej No pa nisem bila tako kratka lp/petra
|
|
|
|