|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rahla črtica - še nizek hormon
14.6.2006 8:16:11   
enaena
Haj , imam ima par dilem - upam, da mi boste lahko kaj pomagale...

Čez en teden imam napovedano laparoskopijo

Ovulacijo sem čutila 18. in 19. dan ciklusa
V drugem delu ciklusa jemljem Dabroston.
V zadnjih dnevih sem naredila kar nekaj BC mini testov:
27. dan negativno
28. dan negativno
29. dan zjutraj rahla črtica vendar šele po 20 min še isti dan sem šla dat kri in rezultat bHcg = 12,87 potem naredila enega še popoldne in zopet rahla črtica vendar šele po 15 min
30. dan - to je danes zjutraj zopet rahla (mogoče za odtenek močnejša črtica) čez 15 min

Ko sem dobila rezultat krvnega testa, sem klicala ginekologa in ga vprašala kaj pomeni rezultat mi je rekel, da je to negativno , jaz pa sem tu na ringarajo brala, da kar je nad 5 je že pozitivno?? Ali se bhcg lahko poveča tudi iz kakšnih drugih razlogov??
Zdaj ne vem ali naj še naprej jemljem Dabroston ali pa naj preneham, z namenom da uravnam menstruacijo pred operacijo (operacija mora biti takoj po M) 
Kdaj naj ponovim test, katerega naj delam, kdaj naj grem ponovno dati kri?
Najbolj čudno mi je, da n. znakov nimam nobenih, le prsa imam napeta. BT zjutraj imam sicer še povišano, a je to lahko še vedno od Dabrostona ...

Če katera lahko kaj svetuje bom hvaležna ...Hvala za vaše odgovore

user posted image enaena

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rahla črtica - še nizek hormon
14.6.2006 8:49:31   
emaa
Hormon med 5 in 40 je suspektiven, torej sumljiv, kar pomeni, da si ali nisi noseča. Ti kar jemlji dabroston, ker verjetno si noseča, z novim krvnim testom pa počakaj do petka, še bolje pa nasledni ponedeljek, pa bi ti moralo že lepo pokazati, da si noseča.

(odgovor članu enaena)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.6.2006 9:06:22   
KODA
V moji prvi nosečnosti,je bil hormon tudi nizek.Črtica do 7 tedna,je dobesedno se samo zasvetila in izginila,pa še to bolj svetla.Tadrugič,je pa po dveh dneh zaostanka,bila ful močna črtica.
Počakaj in še pojdi pregledat kri,čez nekaj dni.To je najbolj sigurno.
Držim pesti,da ti uspe.user posted image user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.6.2006 10:39:02   
mala maja
jaz sem imela krvni izvid 10.5 in mi je tud rekla da nisem noseča, na romedu pa so bile vidne rale črtice, na UZ nič.Dabroston pa sem jedla še naprej(čeprav sem ga jaz dobila ker naj bi mi le ta tako kot tebi uravnal menstrualni ciklus). Sem pa skoraj naredila katasrofo ker me je hotla poslat na čiščenje pa sem jo komaj prepričala da počakava še 14 dni. Čez 14 dni je bila vidna dobra črtica in nisem šla več na krvni test Tudi na UZ se je videl user posted image .

Mislim da si noseča user posted image user posted image in ti kar lepo papcaj tabletke test pa naredi v ponedeljek. takrat bi se moralo že kaj vidt.

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.6.2006 15:33:14   
kamelca
Pozdravljene!

A so ti testi Romed zanesljivi?

Pri meni je taka situacija, da sva prejšnji mesec z možem drugič poskusila na user posted image . Na dan ko bi morala dobiti M sem imela rjav izcedek, ampak sem kljub temu naredila kasetni test Romed in mi je pokazal rahlo črtico. Nakar sem popoldan test ponovila z CB in je bil negativen. Drug dan sem poskusila še z testom First sign in tudi ta je bil negativen. Naslednji dan pa sem dobila M. Ker mi pa nekaj v meni ne da miru sem pa danes 2 dni po M naredila test z Romed (trakec) in se je spet pokazala rahla roza črtica. Nimam pa nobenih znakov nosečnosti, pa še M je bila.
Naj omenim, da je moja mami, ko je zanosila z menoj tudi imela prvi mesec še menstruacijo tako, da so ji zaradi tega narobe zračunali tudi datum poroda. Rodila sem se en mesec prej sicer donošena težka 3500 g in 50 cm velika.

Lep pozdrav

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.6.2006 9:50:34   
enaena
Prosim ne se mi smejat, ampak jaz sem čist nestrpna...
Včeraj popoldne sem naredila First Sign in po 10 min se je že prikazala rahla črtica, po nekaj več časa se je črtica okrepila - a še vedno niti približno močna kot kontrolna črtica... ...
Danes zjutraj sem zopet naredila 2 testa:
BC mini - po 6 min rahla  črtica, po 15 min že močnejša od enakega testa včeraj
BC plus (ki zazna 25 hormona) - po 10 min rahla črtica
Dileme sploh ni - črtice SO... zdej me samo skrbi vrednost hormona v krvi 
Še enkrat bi samo vprašala - ali nosečniški testi pokažejo drugo črtico iz kakršnih koli drugih razlogov - razen nosečnosti?

Sm čist iz sebe od veselja ... to je zdaj že 5 pozitivnih črtic ...

Ker ne bom zdržala bom šla jutri najverjetneje spet na krvni test...

Držite pesti plliz, da mi ne bo treba na operacijo in da nama je po 15 mesecih truda res končno uspelo...

user posted image enaena

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.6.2006 11:37:02   
pot
Kaj pa če počakaš vsaj še do dveh dni pred operacijo in greš potem še 1x na krvni test? Takrat bo tudi hormona že več. Saj testi so zdaj pokazali +, tako, da najbrž si noseča.

Čestitke in poročaj. user posted image

(odgovor članu enaena)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: močna črtica - zrastel hormon
19.6.2006 15:38:49   
enaena
Haj drage moje !

Danes je bil rezultat bHCG v krvi 258 (to je 6 dni po prvem rezultatu 12,78).
Za 17 dan po O je mislim da OK rezultat !

Z veseljem torej sporočam, da sem tudi jaz končno SREČKA NOSEČKA !! 
Hvala za vso vašo podporo in tudi vsem želim, da čimprej občutite takšno srečo
user posted image user posted image  enaena  

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.6.2006 15:46:22   
lana38
ČESTITAM!user posted image user posted image

lana38

(odgovor članu enaena)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.6.2006 17:12:44   
Anonimen
Čestitke! user posted image user posted image user posted image
Sedaj pa le uživaj v nosečnosti!

(odgovor članu enaena)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
19.6.2006 17:14:56   
pot
user posted image user posted image user posted image  Čestitke!!! Se je splačalo počakat, kajne? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu enaena)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.6.2006 19:36:02   
lučka 25
user posted image user posted image  Čestitke, pa uživaj v nosečnosti in potem z user posted image ! user posted image user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.6.2006 21:24:22   
x_srečka_x
ČESTITKE SREČKA user posted image user posted image user posted image user posted image LEPO NOSEČNOST user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.6.2006 5:12:32   
zaljubljena23
user posted image user posted image Česttike

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.6.2006 7:46:49   
tejčica
Čestitke user posted image !  user posted image  user posted image  user posted image

Želim ti lepo nosečnost! user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.6.2006 7:58:50   
ALJA75
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   BRAVOOOOOO!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČIMVEČ POZITIVNIH TRENUTKOV!!!

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
24.6.2006 10:15:45   
iwa
Super!Čestitam!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu ALJA75)
Neposredna povezava do sporočila: 17
24.6.2006 16:10:55   
VITA74
Čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživaj vseh 9mesecev... srečno user posted image user posted image

srečna

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 18
25.6.2006 2:26:28   
pupica25
Čestitam iz vsega srca user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image !!! Vsem nam nestrpnim pa želim čim prej user posted image user posted image .
Še enkrat čestitke in lepo, zdravo in srečno  user posted image .

(odgovor članu enaena)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?