enaena -> rahla črtica - še nizek hormon (14.6.2006 8:16:11)
|
Haj , imam ima par dilem - upam, da mi boste lahko kaj pomagale... Čez en teden imam napovedano laparoskopijo Ovulacijo sem čutila 18. in 19. dan ciklusa V drugem delu ciklusa jemljem Dabroston. V zadnjih dnevih sem naredila kar nekaj BC mini testov: 27. dan negativno 28. dan negativno 29. dan zjutraj rahla črtica vendar šele po 20 min še isti dan sem šla dat kri in rezultat bHcg = 12,87 potem naredila enega še popoldne in zopet rahla črtica vendar šele po 15 min 30. dan - to je danes zjutraj zopet rahla (mogoče za odtenek močnejša črtica) čez 15 min Ko sem dobila rezultat krvnega testa, sem klicala ginekologa in ga vprašala kaj pomeni rezultat mi je rekel, da je to negativno , jaz pa sem tu na ringarajo brala, da kar je nad 5 je že pozitivno?? Ali se bhcg lahko poveča tudi iz kakšnih drugih razlogov?? Zdaj ne vem ali naj še naprej jemljem Dabroston ali pa naj preneham, z namenom da uravnam menstruacijo pred operacijo (operacija mora biti takoj po M) Kdaj naj ponovim test, katerega naj delam, kdaj naj grem ponovno dati kri? Najbolj čudno mi je, da n. znakov nimam nobenih, le prsa imam napeta. BT zjutraj imam sicer še povišano, a je to lahko še vedno od Dabrostona ... Če katera lahko kaj svetuje bom hvaležna ...Hvala za vaše odgovore [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]enaena
|
|
|
|