|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   če vas zanima kako zgledajo vodene koze oz. n...
13.6.2006 21:57:11   
mala
Sem dala par slikic v album, če bo katero zanimalo kako to zgleda, ker jest nisem mela pojmauser posted image  Naša je bila stara 10 mesecev, ko jih je dobila, v bistvu pa niti ni bilo tako hudo-smo bili brez vročine, dobila pa jih je od bratca, ki jih je prinesel iz vrtca-je imel pa on dosti blažjo obliko, brazgotinice so pa še zmeraj pri obeh opazijo in upam,da bodo kmalu izginile!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: če vas zanima kako zgledajo vodene koze o...
13.6.2006 22:04:57   
lelaval
Ubožica, upam, da si jih ni praskala, ker potem brazgotine (oz. luknjice ) ostanejo.
Meni so rekli, ko sta jih mela moja dva, da moram pazit, če si že praskajo, da te tekočine ne prenesejo v oči, ker lahko poslabša vid ali celo oslepijo.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.6.2006 22:08:08   
mayflower
Upam, da si otročka nista praskala teh izpuščajčkov. Jst mam spomin na obrazu po prebolelih vodenih kozah v osnovni šoli- dve luknjici- Ker sta na srečo samo dve, nista opazni.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.6.2006 22:28:44   
dix
uh, jaz sem pa mislila da je pri nas bilo hudo, groza kako ste pikasti. res, praskanje preprečite, ker naš mali ina precej lukenj po telesu in kar dve veliki na obrazu, ki pa dvomim da bosta kdaj izginili.

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.6.2006 22:35:47   
Barči78
Ja boga punčara, upam, da čimprej izginejo te pikice, pa da neha srbeti. Zdej me je pa res pošteno zaskrbelo, ker jih jaz še nisem prebolela.user posted image

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu dix)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.6.2006 7:37:05   
c7
Dobi se mazilo za brazgotine contrakel ali contratubeks. Jaz sem ga že kupila, in čakam, da krastice izginejo, in bodo ostale le brazgotine. Čeprav si jih sploh nič ni praskal, so kar celi kraterji.

(odgovor članu dix)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
1. april: Ideje za prvoaprilske potegavščine
photo
Bi radi koga potegnili, pa nimate prave ideje. V članku jih boste našli nekaj, ki jih lahko "skuhate" na hitro oziroma...