če vas zanima kako zgledajo vodene koze oz. norice (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

mala -> če vas zanima kako zgledajo vodene koze oz. norice (13.6.2006 21:57:11)

Sem dala par slikic v album, če bo katero zanimalo kako to zgleda, ker jest nisem mela pojma[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Naša je bila stara 10 mesecev, ko jih je dobila, v bistvu pa niti ni bilo tako hudo-smo bili brez vročine, dobila pa jih je od bratca, ki jih je prinesel iz vrtca-je imel pa on dosti blažjo obliko, brazgotinice so pa še zmeraj pri obeh opazijo in upam,da bodo kmalu izginile!

lelaval -> RE: če vas zanima kako zgledajo vodene koze oz. norice (13.6.2006 22:04:57)

Ubožica, upam, da si jih ni praskala, ker potem brazgotine (oz. luknjice ) ostanejo.
Meni so rekli, ko sta jih mela moja dva, da moram pazit, če si že praskajo, da te tekočine ne prenesejo v oči, ker lahko poslabša vid ali celo oslepijo.

mayflower -> RE: če vas zanima kako zgledajo vodene koze oz. norice (13.6.2006 22:08:08)

Upam, da si otročka nista praskala teh izpuščajčkov. Jst mam spomin na obrazu po prebolelih vodenih kozah v osnovni šoli- dve luknjici- Ker sta na srečo samo dve, nista opazni.

dix -> RE: če vas zanima kako zgledajo vodene koze oz. norice (13.6.2006 22:28:44)

uh, jaz sem pa mislila da je pri nas bilo hudo, groza kako ste pikasti. res, praskanje preprečite, ker naš mali ina precej lukenj po telesu in kar dve veliki na obrazu, ki pa dvomim da bosta kdaj izginili.

Barči78 -> RE: če vas zanima kako zgledajo vodene koze oz. norice (13.6.2006 22:35:47)

Ja boga punčara, upam, da čimprej izginejo te pikice, pa da neha srbeti. Zdej me je pa res pošteno zaskrbelo, ker jih jaz še nisem prebolela.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

c7 -> RE: če vas zanima kako zgledajo vodene koze oz. norice (15.6.2006 7:37:05)

Dobi se mazilo za brazgotine contrakel ali contratubeks. Jaz sem ga že kupila, in čakam, da krastice izginejo, in bodo ostale le brazgotine. Čeprav si jih sploh nič ni praskal, so kar celi kraterji.

Stran: [1]