|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   punce, pomoč-incredimail
13.6.2006 20:27:11   
Anonimen
torej, naložila sem si.. zdej pa nič ne dobim, niti ne morem poslat, ker je kao nekaj narobe.. z enim računom pop3 in stpm..-- kaj naj tukaj napišem, ko odpiram račun...

pa kako naj pol naredim, da hodi vsa pošta iz volja.net in kabelnet.net v ta "mail"..

sem čist mim za takšne stvari...

hvala za pomoč
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: punce, pomoč-incredimail
13.6.2006 20:37:37   
NinaŠ
Sicer sem laik, ampak poskusi: Tools -> Accounts -> Add - mislim, da ti bo samodejno prenesel nastavitve iz Outlooka (če si tega prej uporabljala), drugače pa (spet mislim da user posted image ) moraš vse nastavitve (strežniki, geslo, naslovi) prepisati ročno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.6.2006 20:39:54   
Anonimen
hvala za odgovor

outlooka nisem uporabljala, zato tud nimam tega naslova pa tega..

en mail imam na volja.net, drugega na kabelnet.net

torej, iz kje naj poberem te "pop3" in tako naprej..

(odgovor članu NinaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
13.6.2006 20:50:03   
NinaŠ
hm, no tu pa nastane težava - ne vem odgovora. Mogoče, če bi malo pobrskala po dotičnih spletnih straneh (gmali npr. ima te informacije za uporabnike, samo oni so "specializirani" za maile)? ali pod Orodja -> Računi -> Možnosti v tvoji dosedanji pošti (pomoje bi morale biti tam tud nastavitvve?)?
Sem zdajle gledala - tudi v Incredi... boš te strežnike vpisala v Tools -> Accounts -> Properties...

bom malo pobrskala in ti javim, če kaj ugotovim (če pa prej rešiš problem pa sporoči user posted image )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.6.2006 20:52:52   
NinaŠ
hm ne, druga možnost skoraj sigurno odpade

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.6.2006 20:58:29   
NinaŠ
aha, predvidevam, da je "kabelnet" tvoj internetni (kabelski) operater? ki ti je dodelil (brezplačen?) mail naslov? Verjetno si ob dodelitvi naslova dobila domov kako "sporočilo" (pisno po pošti), na katerem naj bi bili napisani podatki o strežnikih (ker drugače si ga ne bi mogla nastavit še v outlook... ne - no čeprav si ga nisi). A mogoče ta list papirja (še) hraniš?

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.6.2006 21:00:52   
Anonimen
ja.. nina hvala.. vsaj kabelnet sem zrihtala...user posted image

na volja.net, pa gledam po svojem profilu in vsem tistem, pa nikjer ne najdem tega podatka..user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
13.6.2006 21:11:28   
cicido
Jest sem si ga tudi instalirala, ampak se sama ne vem kako. Vem samo, da sem potem imela samo zmedo, tako da mi je serviser to prisel lepo dol pospravit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.6.2006 21:15:33   
NinaŠ
Hm, tole bo pa verjetno čist brca v temo samo kaj če poskusiš vpisat: General -> Account name: pop3.volja.net; Display name: ime in priimek; Email adress in Reply adress: ______@volja.netServers -> Incoming mail server: pop3.volja.net, Outgoing mail server: istega katerega imaš pri kabelnetu (verjetno mail.kabelnet.net, pač prepiši katerega imaš); Username: ________ - brez @volja.net, Password istega kot ga že sedaj uporabljaš na volja.net

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.6.2006 21:23:45   
Anonimen
probala..ne gre..

dobila sem sedaj maile iz volja.net.. iz kabelnet, pa še čakam..

ko pa hočem poslat gre pa v outbox, ne pa v sent items..

(odgovor članu NinaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
13.6.2006 21:24:44   
Anonimen
probala.. ne gre..

dobila sem zdej maile iz volja.net, iz kabelnet še ne..

ko pa hočem mail poslat, mi ga pa vrže v outbox, ne pa v sent items..

(odgovor članu NinaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
13.6.2006 21:28:08   
NinaŠ
mi ga pa vrže v outbox, ne pa v sent items..

ali v "outboxu" tudi ostane? tu so tista sporočila, ki so "v pošiljanju", ko pa je sporočilo dokončno poslano, ga pa prestavi v "sent items"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?