punce, pomoč-incredimail (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Tehnika

Sporočilo

Anonimen -> punce, pomoč-incredimail (13.6.2006 20:27:11)

torej, naložila sem si.. zdej pa nič ne dobim, niti ne morem poslat, ker je kao nekaj narobe.. z enim računom pop3 in stpm..-- kaj naj tukaj napišem, ko odpiram račun...

pa kako naj pol naredim, da hodi vsa pošta iz volja.net in kabelnet.net v ta "mail"..

sem čist mim za takšne stvari...

hvala za pomoč

NinaŠ -> RE: punce, pomoč-incredimail (13.6.2006 20:37:37)

Sicer sem laik, ampak poskusi: Tools -> Accounts -> Add - mislim, da ti bo samodejno prenesel nastavitve iz Outlooka (če si tega prej uporabljala), drugače pa (spet mislim da [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]) moraš vse nastavitve (strežniki, geslo, naslovi) prepisati ročno.

Anonimen -> RE: punce, pomoč-incredimail (13.6.2006 20:39:54)

hvala za odgovor

outlooka nisem uporabljala, zato tud nimam tega naslova pa tega..

en mail imam na volja.net, drugega na kabelnet.net

torej, iz kje naj poberem te "pop3" in tako naprej..

NinaŠ -> RE: punce, pomoč-incredimail (13.6.2006 20:50:03)

hm, no tu pa nastane težava - ne vem odgovora. Mogoče, če bi malo pobrskala po dotičnih spletnih straneh (gmali npr. ima te informacije za uporabnike, samo oni so "specializirani" za maile)? ali pod Orodja -> Računi -> Možnosti v tvoji dosedanji pošti (pomoje bi morale biti tam tud nastavitvve?)?
Sem zdajle gledala - tudi v Incredi... boš te strežnike vpisala v Tools -> Accounts -> Properties...

bom malo pobrskala in ti javim, če kaj ugotovim (če pa prej rešiš problem pa sporoči [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image])

NinaŠ -> RE: punce, pomoč-incredimail (13.6.2006 20:52:52)

hm ne, druga možnost skoraj sigurno odpade

NinaŠ -> RE: punce, pomoč-incredimail (13.6.2006 20:58:29)

aha, predvidevam, da je "kabelnet" tvoj internetni (kabelski) operater? ki ti je dodelil (brezplačen?) mail naslov? Verjetno si ob dodelitvi naslova dobila domov kako "sporočilo" (pisno po pošti), na katerem naj bi bili napisani podatki o strežnikih (ker drugače si ga ne bi mogla nastavit še v outlook... ne - no čeprav si ga nisi). A mogoče ta list papirja (še) hraniš?

Anonimen -> RE: punce, pomoč-incredimail (13.6.2006 21:00:52)

ja.. nina hvala.. vsaj kabelnet sem zrihtala...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

na volja.net, pa gledam po svojem profilu in vsem tistem, pa nikjer ne najdem tega podatka..[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

cicido -> RE: punce, pomoč-incredimail (13.6.2006 21:11:28)

Jest sem si ga tudi instalirala, ampak se sama ne vem kako. Vem samo, da sem potem imela samo zmedo, tako da mi je serviser to prisel lepo dol pospravit.

NinaŠ -> RE: punce, pomoč-incredimail (13.6.2006 21:15:33)

Hm, tole bo pa verjetno čist brca v temo samo kaj če poskusiš vpisat: General -> Account name: pop3.volja.net; Display name: ime in priimek; Email adress in Reply adress: ______@volja.netServers -> Incoming mail server: pop3.volja.net, Outgoing mail server: istega katerega imaš pri kabelnetu (verjetno mail.kabelnet.net, pač prepiši katerega imaš); Username: ________ - brez @volja.net, Password istega kot ga že sedaj uporabljaš na volja.net

Anonimen -> RE: punce, pomoč-incredimail (13.6.2006 21:23:45)

probala..ne gre..

dobila sem sedaj maile iz volja.net.. iz kabelnet, pa še čakam..

ko pa hočem poslat gre pa v outbox, ne pa v sent items..

Anonimen -> RE: punce, pomoč-incredimail (13.6.2006 21:24:44)

probala.. ne gre..

dobila sem zdej maile iz volja.net, iz kabelnet še ne..

ko pa hočem mail poslat, mi ga pa vrže v outbox, ne pa v sent items..

NinaŠ -> RE: punce, pomoč-incredimail (13.6.2006 21:28:08)

mi ga pa vrže v outbox, ne pa v sent items..

ali v "outboxu" tudi ostane? tu so tista sporočila, ki so "v pošiljanju", ko pa je sporočilo dokončno poslano, ga pa prestavi v "sent items"

Stran: [1]