Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kako bodo vaši otroci preživeli počitnice? 13.6.2006 16:23:27
|
|
|
|
marcela
|
Šolske počitnice so tik pred vrati. Otroci jih že nestrpno pričakujejo, marsikateri starši pa se belijo glavo kako poskrbeti, da bo njihovim otrokom čim lepše ko bodo v službi. Zanima me kako jih bodo preživeli vaši, zlasti šolarji tistih, ki starši ne bodo 2 meseca prosti. Naši bodo vsak nekaj dni preživeli v taboru po lastni izbiri glede na svoje interese. " po 1 teden bomo šli na morje in sicer na djerbo in na Lopar, zadnji teden v avgustu se bodo udeležili oratorija. Vmes bomo se šli kak dan kopat na mestno kopališče ali v bližnje toplice pa na kako lažjo planinsko turo tudi, če bo le vreme dopuščalo. Kak dan se bodo tudi udeležili izleta z Zvezo prijateljev mladine, toda letos ne bodo več popolnoma zastojn kot prejšnja leta in le enkrat na teden ne več 2 krat. Vseeno bo pa še ostal kak dan, ko ne bom imela varstva za nje, zato me tudi zanima, če kdo ve ali bojo letos med počitnicami v Celju kakšne počitniške delavnice, nepredragi tečaji ali druge dejavnosti.
|
|
RE: Kako bodo vaši otroci preživeli počitnice? 13.6.2006 18:22:27
|
|
|
|
Laubica
|
Kako lepo tvoji otroci bodo pa res imeli pestre počitnice to žal vsakemu otroku ni dano.Naš bo samo 10 dni z nami na dopustu pa še to ne vem kje bomo,drugače pa ga bodo -kot med letom čuvale babice
|
|
|
|
RE: Kako bodo vaši otroci preživeli počitnice? 14.6.2006 8:14:53
|
|
|
|
al1*
|
Tudi pri nas bomo malce kombinirali: malo babica, tavelika gre z ZPM za 10 dni v Poreč, kakšen dan bo šla na izlet z ZPM. Dva tedna bomo na morju, nekaj dni pa bomo taborili ob Kolpi.
|
|
RE: Kako bodo vaši otroci preživeli počitnice? 14.6.2006 12:49:58
|
|
|
|
hariba
|
Kaki izleti so to z zpm od kod in kam? A je to neki veseli avtobus? mi je zadnjič nekaj sodelavka pravila.Jaz ne vem kaj bomo letos, sem vsa živčna, je bila tašča operirana in ne bo moglča čuvat. Za 2 tedna gremo na morje pa pred tem še mulca z nogometnim klubom za 4 dni na Roglo. Kaj se pa na oratoriju dogaja? Ga je ena omenjala
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Savnanje v nosečnosti: da ali ne?Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...
Lahko nosečnica smuča?Kateri zimski športi so primerni za nosečnico in ali lahko smuča, smo vprašali ginekologinjo Edito Arh.
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?