Kako bodo vaši otroci preživeli počitnice? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice

Sporočilo

marcela -> Kako bodo vaši otroci preživeli počitnice? (13.6.2006 16:23:27)

Šolske počitnice so tik pred vrati. Otroci jih že nestrpno pričakujejo, marsikateri starši pa se belijo glavo kako poskrbeti, da bo njihovim otrokom čim lepše ko bodo v službi. Zanima me kako jih bodo preživeli vaši, zlasti šolarji tistih, ki starši ne bodo 2 meseca prosti. Naši bodo vsak nekaj dni preživeli v taboru po lastni izbiri glede na svoje interese. " po 1 teden bomo šli na morje in sicer na djerbo in na Lopar, zadnji teden v avgustu se bodo udeležili oratorija. Vmes bomo se šli kak dan kopat na mestno kopališče ali v bližnje toplice pa na kako lažjo planinsko turo tudi, če bo le vreme dopuščalo. Kak dan se bodo tudi udeležili izleta z Zvezo prijateljev mladine, toda letos ne bodo več popolnoma zastojn kot prejšnja leta in le enkrat na teden ne več 2 krat. Vseeno bo pa še ostal kak dan, ko ne bom imela varstva za nje, zato me tudi zanima, če kdo ve ali bojo letos med počitnicami v Celju kakšne počitniške delavnice, nepredragi tečaji ali druge dejavnosti. 

Laubica -> RE: Kako bodo vaši otroci preživeli počitnice? (13.6.2006 18:22:27)

Kako lepo tvoji otroci bodo pa res imeli pestre počitnice to žal vsakemu otroku ni dano.Naš bo samo 10 dni z nami na dopustu pa še to ne vem kje bomo,drugače pa ga bodo -kot med letom čuvale babice[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

al1* -> RE: Kako bodo vaši otroci preživeli počitnice? (14.6.2006 8:14:53)

Tudi pri nas bomo malce kombinirali: malo babica, tavelika gre z ZPM za 10 dni v Poreč, kakšen dan bo šla na izlet z ZPM. Dva tedna bomo na morju, nekaj dni pa bomo taborili ob Kolpi. 

hariba -> RE: Kako bodo vaši otroci preživeli počitnice? (14.6.2006 12:49:58)

Kaki izleti so to z zpm od kod in kam? A je to neki veseli avtobus? mi je zadnjič nekaj sodelavka pravila.Jaz ne vem kaj bomo letos, sem vsa živčna, je bila tašča operirana in ne bo moglča čuvat. Za 2 tedna gremo na morje pa pred tem še mulca z nogometnim klubom za 4 dni na Roglo. Kaj se pa na oratoriju dogaja? Ga je ena omenjala

Minkaa -> RE: Kako bodo vaši otroci preživeli počitnice? (14.6.2006 18:31:14)

naš je še malce premajhen tako da bomo skupaj odšli ne na morje. Ko pa bo malce večji pa mislim da se bo udeležil kakšnega poletnega tabora, ...

Stran: [1]