Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 19.6.2006 22:30:20
|
|
|
|
rija
|
Evo seznam članic in članov foruma, ki so velikodušno ponudile svojo pomoč: KERENSA Kornelija Lumpi Jančika Fipi RibicaRR forumovka, ki ne želi biti javno objavljena.... *daša* Splišni Lusa Hafi družinica, ki želi ostati anonimna še ena anonimna emamair Kristina Soncnica BibaJ wahoo Boris Zlatolasska lmarcel anonimna nana27 KATI321 ameli Minka Pobalinka tajana Moyca spacey casandra mala maja Rožica I cmokec družinica anonimnih Maxica Urša BAGI E_jen Ksenija. lonja&Ajda tajčica April Romana 25 mojčika neja Nyah jana73 lukrecija Bojana26 brnka-N sanjab tinkamiska Tašonka ales25 soncka (forum Mama) Lexa (forum Mama) mammy26 pa še naše sosede s foruma Neplodnost: kitty (hvala ti, da nam pomagaš posredovati podatke ) Ronja Ribica Neži Iza in še nekaj takih, katerih imen pa žal nimam....pa vseeno, tiste boste vedele in tudi za vas še ena anonimna ninočka ajdaN Simi27 modrooka vanilija sloncica luca jaki - forum neplodnost faca URSKA Petrolinka TiNiGa Ursy12 krokodil ti že veš zakaj.... mina mojca9000 LARA SILVA sa in še kar nekaj dobrih bitij, katerih imen nimam, ker kontaktirajo "šefico" sosednjega foruma: tudi za vas in upam, da bom na ta seznam lahko dala še katero. Če sem katero po nerodnosti izpustila, naj mi oprosti.....
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 20.6.2006 12:15:29
|
|
|
|
triglavčica
|
Joj, se mi kar srce para k tole berem. Pol pa še slikce, pa ne moreš, da se ne bi zjokal in po svojih najboljših močeh pomagal. Prosim pošljite mi podatke TRR pa bomo nakazali nekaj dinarčkov. Na žalost ne moremo prav veliko, ampak več nas bo bolje... Marcelu pa želimo vse najboljše!
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 21.6.2006 23:25:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Kljub žalosti zaradi naše Ajše, ki nas danes že preko celega dneva spremlja na forumu, imam v mislih tudi našega Marcelčka... Njega imamo še... Še vedno leži v Kliničnem centru in še vedno se bojuje za svoje življenje. Bolečine mu lajšajo z morfijem. Na ta način ga tudi mirijo, saj se vznemiri vsakič, ko zagleda mamico. Dobra novica je ta, da z operacijo verjetno ne bodo čakali do 4. julija. Če bo šlo vse po sreči (menda bodo o tem odločali jutri), bo Marcelček odpotoval v London že ta ponedeljek. Držimo pesti... In če bo vse po sreči, bo Marcelček tja odpotoval s svojim lastnim letalom. Kaj več pa nam bo napisala Rija...
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 21.6.2006 23:40:28
|
|
|
|
rija
|
No evo, saj je že Kerensa napisala vse....smo pa našli še eno varianto, beri gospo, ki jo bo mamica kontaktirala jutri....takrat tudi več o tem... Edina smola je še, da se je ati na delu poškodoval tako hudo, da rabi zdravniško oskrbo še kakšnih 10 dni in če bo Marcel operiran naslednji teden, bo mamica sama s prevajalcem......ko ima vrag mlade, jih ima veliko... Edina sreča v nesreči ste ve, ki tako nesebično pomagate Malo me pa danes stiska pri srcu, glede na to, da Ajše ni več.....
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 21.6.2006 23:44:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Vse nas stiska, Rija... Vse... Za druge ne vem, ampak jaz pa prav zaradi tega še toliko bolj stiskam pesti, da nam vzdrži vsaj Marcelček...
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 21.6.2006 23:48:20
|
|
|
|
rija
|
Jaz sem danes cel dan mojega Tilčka poljubljala, objemala, mu govorila, kako zelo ga imam rada....da bi umrla zanj....in jokala....
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 22.6.2006 0:12:19
|
|
|
|
M_A_J_A
|
Tudi jaz bi prosila, da mi pošljete podatke, da lahko nakažem kak tolarček. Ko berem vse to.... - nimam besed!
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 22.6.2006 20:22:42
|
|
|
|
tins
|
Tudi jaz bom pomagala po svojih najboljših močeh. Rija, lepo prosim za podatke.
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 22.6.2006 21:35:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Tole sem našla na MONu: To je pa že bolj krik na pomoč kot samo prošnja. Marcelu se je stanje poslabšalo tako, da v kolikor se vse uredi bo urgentno peljan v London že ta ponedeljek. Pljuča mu zaliva voda in spet je nekaj izgubil na teži. Za vse, ki imate podjetja ali pa poznate koga smo odprli TRR. Nakazilo bo tako šlo Marcelu preko Društva Živa. Na ta način lahko dobite potrdilo o vplačilu ali če bi kdo želel več tudi donatorsko pogodbo. Pomagali so nam res vsi uradi katere smo potrebovali in tudi banka, katera je v enem dnevu to omogočila. Manjkate samo še vi:-) TRR: 01000-0002400057 Sklic: 24203-9010016084 Pod namen morate nujno napisati Društvo ŽIVA-Marcel Naslov društva pa je: Društvo ŽIVA Kolodvorska 8 1000 Ljubljana Za vsa dodatna vprašanja lahko pokličete na 040/ 219392 ali pisete na drustvo.ziva@gmail.com Kdor želi denar nakazati direktno družini pa tako kot do sedaj lahko piše na drustvo.ziva@gmail.com in mu bomo posredovali direktne podatke.
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 22.6.2006 21:58:25
|
|
|
|
rija
|
Pozdravljene, splišni, na monu nam velikodušno pomaga kitty, ki se zelo trudi tudi preko društva, tako, da lahko kaj darujejo tudi podjetja....ki rabijo potrdilo o nakazilu sredstev v dobrodelne namene. Sva bili danes na liniji in je obljubila pomoč v ponedeljek....Kitty, hvala ti. Drugače pa je Marcelovo stanje res nekoliko slabše, saj je božček nekaj shujšal, kar v njegovem primeru res ni pohvalno....voda pa ga zaliva vsake toliko, pa kar je še hudega: REVČEK JE ZA POVRH VSEGA ŠE KILO FASAL, tako, da bo moral še na operacijo le-te. Jutri dopoldan bo znan točen scenarij, ki se nagiba k temu, da bi Marcela že v ponedeljek odpeljali za London, tam pa se odločili, kateri dan ga bodo operirali. Pravijo, da bi bilo nevarno čakati na 4. julij. Upam, da se bo vse izteklo tako, kot vsi pričakujemo: NAJBOLJŠE.
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 22.6.2006 22:00:19
|
|
|
|
rija
|
Evo seznam članic in članov foruma, ki so velikodušno ponudile svojo pomoč: KERENSA Kornelija Lumpi Jančika Fipi RibicaRR forumovka, ki ne želi biti javno objavljena.... *daša* Splišni Lusa Hafi družinica, ki želi ostati anonimna še ena anonimna emamair Kristina Soncnica BibaJ wahoo Boris Zlatolasska lmarcel anonimna nana27 KATI321 ameli Minka Pobalinka tajana Moyca spacey casandra mala maja Rožica I cmokec družinica anonimnih Maxica Urša BAGI E_jen Ksenija. lonja&Ajda tajčica April Romana 25 mojčika neja Nyah jana73 lukrecija Bojana26 brnka-N sanjab tinkamiska Tašonka ales25 soncka (forum Mama) Lexa (forum Mama) mammy26 pa še naše sosede s foruma Neplodnost: kitty (hvala ti, da nam pomagaš posredovati podatke ) Ronja Ribica Neži Iza in še nekaj takih, katerih imen pa žal nimam....pa vseeno, tiste boste vedele in tudi za vas še ena anonimna ninočka ajdaN Simi27 modrooka vanilija sloncica luca jaki - forum neplodnost faca URSKA Petrolinka TiNiGa Ursy12 krokodil ti že veš zakaj.... mina mojca9000 LARA SILVA sa Tins M_A_J_A triglavčica Glidigolidbi in še kar nekaj dobrih bitij, katerih imen nimam, ker kontaktirajo "šefico" sosednjega foruma: tudi za vas in upam, da bom na ta seznam lahko dala še katero. Če sem katero po nerodnosti izpustila, naj mi oprosti.....
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 23.6.2006 6:54:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Držim pesti...
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 23.6.2006 11:21:13
|
|
|
|
KBM
|
Tudi jaz upam in držim pesti pa seveda mislim na Marcelčka,da bi ja bilo vse v najlepšem redu in bi se že rešil te borbe in končno odpotoval v London na operacijo in se vrnil ter živel bolje kot sedaj!! Joj kolk so močni ti sončki!! Držim pesti
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 23.6.2006 12:08:38
|
|
|
|
puncica
|
Tudi sama sem pripravljena pomagat, če sem že ajšo spregledala in mi je zdej ful žal.
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 23.6.2006 16:02:25
|
|
|
|
rija
|
Evo seznam članic in članov foruma, ki so velikodušno ponudile svojo pomoč: KERENSA Kornelija Lumpi Jančika Fipi RibicaRR forumovka, ki ne želi biti javno objavljena.... *daša* Splišni Lusa Hafi družinica, ki želi ostati anonimna še ena anonimna emamair Kristina Soncnica BibaJ wahoo Boris Zlatolasska lmarcel anonimna nana27 KATI321 ameli Minka Pobalinka tajana Moyca spacey casandra mala maja Rožica I cmokec družinica anonimnih Maxica Urša BAGI E_jen Ksenija. lonja&Ajda tajčica April Romana 25 mojčika neja Nyah jana73 lukrecija Bojana26 brnka-N sanjab tinkamiska Tašonka ales25 soncka (forum Mama) Lexa (forum Mama) mammy26 pa še naše sosede s foruma Neplodnost: kitty (hvala ti, da nam pomagaš posredovati podatke ) Ronja Ribica Neži Iza in še nekaj takih, katerih imen pa žal nimam....pa vseeno, tiste boste vedele in tudi za vas še ena anonimna ninočka ajdaN Simi27 modrooka vanilija sloncica luca jaki - forum neplodnost faca URSKA Petrolinka TiNiGa Ursy12 krokodil ti že veš zakaj.... mina mojca9000 LARA SILVA sa Tins M_A_J_A triglavčica Glidigolidbi Lukrecija puncica in še kar nekaj dobrih bitij, katerih imen nimam, ker kontaktirajo "šefico" sosednjega foruma: tudi za vas prijateljice z MONa Cvetka *ena Barbara* Kalina Mateja Mojca Sonja Andreja Nataša Anita Darja Klavdija Vesna Spela Helena Mojca Kristina Metka Vesna Mojca Nataša Mirjam Stela 5ka Lucija ascha Tina anonimna Tasa Titi Tanja Simona Alenka Tina Tatjana Bojana Mateja Jelena pa saj ne morem verjeti in upam, da bom na ta seznam lahko dala še katero. Če sem katero po nerodnosti izpustila, naj mi oprosti..... Frišne info: Marcel bo vseeno operiran 4. julija....odpotuje pa 3. julija.... Končno imamo potrjen termin, da se lahko rezervirajo karte in prenočišče....vsaj nekaj. Marcel, ti pa zdrži in se redi.....na forumu Hujšanje se vidimo čez 30 let.... [/quote]
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 23.6.2006 20:27:43
|
|
|
|
siniti
|
joj ne morem verjet... zraven sebe imam enomesečno štručko in ne morem si kaj da ne planem v jok ko pomislim da bi se meni zgodilo kaj takega ... za to je pa res potrebno veeeeliko moči, tako psihične kot fizične... držim pesti!!! in prosila bi za TRR da še jaz darujem nekaj dinarčkov... LP
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 24.6.2006 21:28:00
|
|
|
|
rija
|
Evo seznam članic in članov foruma, ki so velikodušno ponudile svojo pomoč: KERENSA Kornelija Lumpi Jančika Fipi RibicaRR forumovka, ki ne želi biti javno objavljena.... *daša* Splišni Lusa Hafi družinica, ki želi ostati anonimna še ena anonimna emamair Kristina Soncnica BibaJ wahoo Boris Zlatolasska lmarcel anonimna nana27 KATI321 ameli Minka Pobalinka tajana Moyca spacey casandra mala maja Rožica I cmokec družinica anonimnih Maxica Urša BAGI E_jen Ksenija. lonja&Ajda tajčica April Romana 25 mojčika neja Nyah jana73 lukrecija Bojana26 brnka-N sanjab tinkamiska Tašonka ales25 soncka (forum Mama) Lexa (forum Mama) mammy26 pa še naše sosede s foruma Neplodnost: kitty (hvala ti, da nam pomagaš posredovati podatke ) Ronja Ribica Neži Iza in še nekaj takih, katerih imen pa žal nimam....pa vseeno, tiste boste vedele in tudi za vas še ena anonimna ninočka ajdaN Simi27 modrooka vanilija sloncica luca jaki - forum neplodnost faca URSKA Petrolinka TiNiGa Ursy12 krokodil ti že veš zakaj.... mina mojca9000 LARA SILVA sa Tins M_A_J_A triglavčica Glidigolidbi Lukrecija puncica in še kar nekaj dobrih bitij, katerih imen nimam, ker kontaktirajo "šefico" sosednjega foruma: tudi za vas prijateljice z MONa Cvetka *ena Barbara* Kalina Mateja Mojca Sonja Andreja Nataša Anita Darja Klavdija Vesna Spela Helena Mojca Kristina Metka Vesna Mojca Nataša Mirjam Stela 5ka Lucija ascha Tina anonimna Tasa Titi Tanja Simona Alenka Tina Tatjana Bojana Mateja Jelena siniti in upam, da bom na ta seznam lahko dala še katero. Če sem katero po nerodnosti izpustila, naj mi oprosti..... Frišne info: zbrali ste 284 tisoč tolarjev in denar še prihaja..... Marcelček je bolje in nima več vročine...drugače pa nič novega, čakamo......
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 25.6.2006 11:20:27
|
|
|
|
Urša
|
V mislih sem z Marcelčkom. Naj ga naš Ajšika čuva!
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 26.6.2006 22:10:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj novega z malim Marcelom? KAtera kaj ve?
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 26.6.2006 23:12:06
|
|
|
|
rija
|
Tako sem adijo, da probam čim manj na bogega pikeca mislit Mi je danes mamica rekla, da upajo, da bo zdržal še ta teden vmes je imel nekaj vročine, ki je zdaj sicer padla, vendar zgleda slabo..... ......M je slab, ima vročino, danes so mu kar solzice tekle, verjetno je čutil, da sem jokala, čeprav je bil uspavan....Upam, da bo zdržal.... to je del sms, ki mi ga je včeraj poslala Marcelova mami Pa kaj naj rečem? Molim, čeprav nisem verna, prosim, da zdrži.....potem pa bomo molili naprej....
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 27.6.2006 8:02:52
|
|
|
|
modrooka
|
Mislim nate Marcel - bodi pogumen in naj te varujejo!!!
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 27.6.2006 8:06:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdrži, Marcel.
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel (držite pesti) 27.6.2006 8:07:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdrži, Marcelček. Saj te čuva naša Ajša.
< Sporočilo je popravil Kerensa -- 27.6.2006 8:09:24 >
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel (držite pesti) 27.6.2006 10:11:03
|
|
|
|
Lusa
|
Joj kako je mene strah za mičkenega marcelčka.Vsaj ti zdrži! Sem besna, ker vedno tako dolgo čakajo s temi operacijami ,ki so nujno potrebne za preživetje.
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel (držite pesti) 27.6.2006 10:19:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj človek več ne ve,kaj naj reče,pri vsem takem trpljenju,komaj rojenih otrok.Niti dobro še niso na vsetu pa je njihovo življenje polno trpljenja Marcel,drago dete,zdrži!!!!!!!Naj te čuva kdorkoli,naj bo narava usmiljena do tebe!!!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?