ursa_p -> RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006 (14.10.2006 23:08:14)
|
Cer! Danes je bil pa malo drugacen dan ... je imel v glavnem Matic Gala in je nekako opravljal moje "dopoldansko" delo ... pa da ne boste mislile, da je bilo lahko ... sem imela zdele se pooolno dela ... pravi, da je to pa un pa tret mislu narest, ampak .... ura je ze skoraj enajst on mi pa se kar razlaga, da je mislu. Meni je sicer kar pasalo, ampak priznam, da mi je zelo zelo tezko bit 2 minuti na miru ... ocitno je Gal kar se tega tice po meni. Pa malo sprostitve je bilo ... sta sla dva psa na pocitnice ... Ero in Aiko je moj brat odpeljal na piknik in jih se ni nazaj (Lina je ostala doma, ker skoz nekaj sepa, Dona pa zato, da ne bi pobegnila - ne bi bilo nic cudnega). Jih pa se vedno ni nazaj. Gal je bil sicer danes malo siten, ampak kaj hujsega pa ni bilo ... sicer pa sosedje ne vejo kaj delamo z njim ... me vsakic vprasajo zakaj je pa danes tako krical ... NIMAM POJMA ... jaz mislim, da ga teli zobje res noro dajejo ... sploh vec ne bom pisala kake balone ima namesto dlesni. Ja, pa se nekaj dobrega je bilo danes ... moje macehe se ni ustrasil ... zacuda ... ponavadi ga tudi pogledati ne sme, danes ga je lahko celo "pestovala". Svinjarija ... jaz sem vceraj ugotovila kaj je najvecji problem pri nas ... topli pod v kuhinji ... je res, da se gre skozi njo v dnevno, pa da tu najvec hodijo psi, ampak ... ko sem sla ponoci skozi vezo v kuhinjo je bilo tako, kot bi v kuhinji nekdo pesek stresel, v vezi pa le tu pa sem le tu pa tam kaj cutila ... pa sem vzela vceraj v roke cunjo in zdrgnila topli pod in ga zloscila ... sedaj je pa koncno veliko veliko bolje ... danes nisem cel dan pomivala, pa je bilo zvecer komaj kaj umazano ... res super. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Cevlji ... no, pa smo imeli prve obiske s cevlji ... jaz sem bila prepricana, da je obula cevlje ker je prihod v nase stanovanje izgledalo takole ... "Kaj je pa tole? Pozor! Gal pomiva tla ... ohranjajte jih cista! V nasprotnem primeru jih boste pomivali sami!" ... To je plakat, ki po novem visi pri nas v vezi ... in kljub temu je sla noter s cevlji ... a ni zanimivo ... ampak sem jaz sele potem ugotovila, ko je skoraj ze sla domov ... sem bila prepricana, da je dala copate gor, ki so bili pripravljeni v vezi. Ah, ja. Bom dopisala se ... copati so za vrati - pa se raima se! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Pralni stroj ... jaz ne vem kaj mu je, ampak vsake toliko kar ne dela ... pa potem odprem tisti filter in fuuul vode ven stece (noter pa nobene svinjarije - CUDNO) ... potem pa vcasih dela, vcasih ne ... jaz samo upam, da ne crkne, ker ne vem kako si bova zdej novega privoscila ... celo sranje ... bo treba koga poklicat, da ga pride malo pregledat. Tinkatonka ... hvala za drzanje pesti za prijateljico ... zaenkrat je ok, upam, da tako vsaj se nekaj casa ostane. Zdrzati mora vsaj se mesec in pol, ce ne celo dva ... res je se veliko. V Intersparu Vesela didakticna hisica ... danes sem bila pa ful vesela, ko sem se jo odpravila kupit .. pa pridem tja in jih nimajo vec ... akcija se je zacela pa sele v sredo ... v 4-ih dneh so vse pobrali in to v obeh intersparih ... no, na sreco jo v MB se imajo in mi jo mamina prijateljica prinese (ce jo bo jutri se dobila) ... se mi zdi, da prav rabi kaj takega, za takrat, ko sedi na tleh. To je ena tistih igrac, ki se noter mece razlicne like oziroma nekaj podobnega. Cena je pa samo 3500 SIT. Varuska ... jaz sem jo pa vceraj prestavila ... prej jo je imel obeseno na posteljici (na zunanji strani) in se je vedno prizgala, samo da se je ograjice dotaknil, zdej sem jo pa na omaro prestavila in se oglasa le, ko se Gal res oglasa. Je veliko bolje. Me je pa bolj motilo to, da vedno ko se izklopi "zaropota" ... se ful slisi ... kok kak pok. Lolipop ... temenca ... glavo mu namazi z oljem in jo dobro razcesi ... to delaj par dni zapovrstjo .. najbolje po kopanju, ko je koza se "mehka" ... pri nas je to pomagalo ... je slo takrat (ze dolgo nazaj) vse dol in jih od takrat nimamo vec ... je pa res, da ga se vedno skoraj vsak dan mazeva z oljem (enkrat celega, vcasih samo gube in glava, vcasih nic) ... aja, sem ugotovila, da je Bubchen olje ful fajn. Tricikel ... mi ga imamo ze nekaj casa in mu je ful fajn ... predvsem ga pa zanimajo pedala, ki se vrtijo, pa kljucek ki ga ima, pa spredaj tista kosarica ... ampak se nam je malo pokvaril tako da ga moramo peljat popravit (kolo nekaj skljoca). Sezamova trznica ... ce bo vse ok, gremo jutri tja .. me prav zanima kako to zgleda in ce bomo kaj pametnega nasli. Vmesavanje ... midva ziviva pa v isti hisi kot tasca, ampak imava locen vhod in priznam, da se ne vmesava v naju ... je prav fino ... me je pa kar skrbelo, ker je bil Matic tak mamin sinko (ja, kot Gal zaenkrat ... jao ... ampak gre na bolje). Zdej grem pa se kaj narest, pa pogledat ce pralni stroj mogoce ze dela. Lahko noc, Ursa
|
|
|
|