ursa_p -> RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006 (27.9.2006 23:21:55)
|
Uh, ste se razpisale danes (glede na prejsnje dni). Naj najprej povem, da je Gal danes ob 3-eh jedel ... se je nekaj predramil in mu dam dudo, pa se kar mrmlja in mrmlja pa noge v luft, pa mrmlja ... pa je napol spal, ampak ... sem bila tako utrujena, da sem ga samo vzela ven, podojila in dala nazaj spat ... mi je bilo najlazje (na zalost). Danes je spet dobil kvas in me prav zanima kako bo. Zaenkrat je mir. Drugace sem pa danes malo slabe volje ... jah, moski kaj pa drugega ... jaz sem cel dan nekaj pospravljala, pa delala, pa Gala gor pa dol (spal je dopoldne pol urce, pa popoldne pol urce!), potem pride pa Matic domov, poje kosilo, pusti vse kot mu je padlo iz riti in se ze odpravi ven ... halooo ... ja, a bos posprevil svojo svinjarijo ... je bila kuhija prej pospravljena (ce spregledam njegovo pizamo na klopi!), potem je bilo pa spet vse razmetano, ker je porabil se pa jos stvari za kosilo ... pa cevlje sredi veze (k mi je tko fajn cez njih skoz stopat) ... potem pa meni nic tebi nic vzame svoji kuzi in tamalega in se odpravi .. ja, haloooo ... kaj pa ce bi me dragi kaj vprasal, ce je bilo vseh 5 psov mogoce kaj zunaj??? Ne, on se kar odpravi ... ma sem cist ven padla ... no, na sreco so bili, ampak to cisto slucajno, ker mi je tasca Gala malo vzela in sem sla najprej pse ven peljat, potem sem hotela pa se naprej malo pospravit, pa sem ze Gala dobila v narocje. V glavnem sem slabe volje. Zdej ga ze nekaj casa cakam, da bo VSAJ EN DAN pospravil stvari iz postelje (oprane cunje) v omaro .. japajade ... to lahko samo sanjam ... pa ve, da ga cakam. On jih lepo v Galov vozicek vrze in to je to!!! Ja, potem gre pa mojemu bratu jokat, kaj se mu dogaja, da cist ven padem, ko pusti vse kjer mu od riti pade - tega zadnjega dela ni povedal. In za povrhu, ko sem mu rekla, da bi pa jaz tudi koncno rada imela spet avto, da naj jaz, ko sem cel dan doma, klicem okoli za del za avto ... ja glih cajt mam, no. Sem ravno vceraj nekaj klicala glede vpisa in je Gal zacel kricat ravno, ko se je tip oglasil na telefon ... se dobro da ni prekinil, ampak se je samo smejat zacel ... in jaz naj potem klicem za del za avto, zraven bo pa Gal krical ... kot da nima casa zjutraj predno gre ali pa ko pride domov. Jah ti moski ... sem mogla pojamrat, ker sem res slabe volje. Sva pa z Galom danes skoraj odletela po stopnicah ... no, moja noga je zdrsnila po stengi, ampak na sreco sem tako hitro dojela, da sva samo "stekla" dol in nisva padla .. uh, kolk sem se ustrasila ... in to zunaj na betonu. Pa zadnjic na istih stengah sem se ob prucko spotaknila, ki sem si jo sama nastimala, na sreco ni bilo nic. Bom mogla bit kr malo bolj previdna. Eviii .... bom katjoandraz vprasala (mogoce se sama oglasi), ampak po moje se jih dobi povsod v Italiji ... bi bila pa fuuul vesela ... HVALA! Sparovi bodyji - Sparky ... mi jih imamo kar nekaj ... tisti, ki so malo bolj debeli so suuuper, tisti ta tanjsi so pa tako tako ... tisti knofi se tako mozno zapnejo, da potem ko jih vleces narazen raztegnes cel body ... sploh tisti del pri vratu. To mi ni vsec. Tisti ta debeli so pa res fajn. Je pa zanimivo da imajo po razlicnih Intersparih po Sloveniji razlicne cene (v Velenju sta bila dva za 1500, v Ljubljani se jih pa lahko kupi samo posebaj in stane en jurja). Sazi ... a si srecala potem tudi mojo cimro iz porodnisnice? Katero pa? Tisto z dvojcki? Gosta hrana ... zadnje case bolj slabo je ... ceprav je zdej zacel sadje jest (kuhano jabolko z malo domace marmelade - samo v kompotu, ne direktno v kasici, mu je vsec) zelenjavo pa je tako tako ... vceraj na primer je pojedel cca 150 ml kosila, danes pa kakih 40 ... pa je bilo isto kot vceraj, samo da sem dodala rizek ... dobil je mesni obrok. Ma ne vem kaj mu je ... en dan je normalno, drug dan spet bolj tako tako. Danes je na racun jejescosti kosila zmazal vec kot 200 ml gresolina - cez to ga ni, tudi kar se drugih okusov tice. Je bil pa za ta obrok tako lacen, da se je kar tresel zraven. Vrescane ... se vsak mi je rekel, da ima pa res mocan glas ... kot da ne vem, ko se vcasih dere zraven mene, mene pa usesa bolijo. Res je GLASEN. Ponoci ... pri nas imamo spalnico in Galovo sobico na vzhodni strani in sta fuuul mrzli sobi, tako da mu vsake toliko zvecer prizgem elektricni radiator ... sta pa obe sobi tako veliki, da se tud priblizno ne da toliko nadihat, da bi nam bilo vsaj toplo ... imamo kar mrzlo noter. Je pa v dnevni cisto drugace ... je od psov tako nadihano da imamo skoz kipneno okno. Varstvo ponoci ... sva ga dala ze kar nekajkrat in je bilo razen 1x vse ok ... se je zbudil prej kot sva pricakovala in naju je pocakal v joku (sva bila na poti iz Bleda pa se na pol poti ne), ampak kaj cmo ... se zgodi. Drugace pa v vecini ni problemov ... problemi so vcasih le v tem primeru, ce ga pustiva se budnega predno greva ... zadnje case pa sploh (ko je bil se cisto mali s tem ni bilo problemov), ker je itak navajen skoraj samo mene in potem je jok in stok, ce me ni zraven. Ves cas z mano ... jaz vem, da to ni dobro, ampak Gal je res v vecini casa samo z mano ... tasca ga vzame vsake toliko za 5 minutk ali pa vsake toliko za kako urco, ko gre na posto ... ze ko gresta je vcasih kriza, ce me vidi ... ko prideta nazaj in me Gal zagleda se zacne jokat na ves glas (sicer ne vedno, ampak zelo pogosto) ... tudi ce ga vzame samo za po ulici gor in dol in me zagleda je enako. Midva sva res skoraj non stop skupaj. Vzame ga tudi moja mami vsake toliko, ampak na zalost le toliko kolikor ima casa (dela vsak dan od 8-ih do 5-ih ali pa se kasneje, v penzijo gre decembra) ... Matic ga ima pa tudi bolj malo. Macehe se boji, brata tudi ... drugega pa nimam, ki bi ga vzel. Sploh ne vem kaj naj naredim, da ne bo tak jokec, ko me ne bo zraven. Pa zdej je problem tudi ce ga kdo v narocje vzame (ne vsak!) ... le pri redkih moskih ne joka. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] In pomirim ga lahko samo jaz. Danes je celo pri Maticu v narocju zacel kricat, ker ga nisem jaz vzela v roke, ampak on. Potem pri meni je bilo pa vse v redu. A sploh lahko kaj naredim??? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Sarazan ... si me prav nasmejala glede kvasa ... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Sazi ... kvasa mu das za kavino zrno (vse skupaj nic) ... lahko pred ali po mleku (se mi zdi, da to nima veze) ... sem pa prej govorila z eno od forumovk - tinca34 in je rekla, da je od dveh pediatrov izvedela da taksna kolicina kvasa nikakor ne more skoditi otroku ... ce ze je gosto hrano se mu ga komot da (je tudi nekje na medoverju napisano). Srecanje v brunarici - petek ... jaz sem zmenjena ta petek ob 10-ih s Tinco34 s katero smo bili skupaj na pediatricni ... a pride se katera? Zdej grem pa Pod lupo pravice gledat. Lahko noc, Ursa
|
|
|
|