sazi -> RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006 (17.9.2006 22:34:14)
|
Sem uspela prebrati vaše pisanje. Sem želela napisati nekaj po temah, pa se mi je v glavi vse bolj ali manj premešalo. Če se ne motim, je ena spraševala nekaj o zobozdravniku. Lev je včeraj dobil vabilo in greva na prvi pregled sredi oktobra. Za plavanje (Ezi in ostale) - vse je zadnji teden v septembru. Mogoče bi se lahko zmenile tudi, da gremo na sestanek v istem terminu (sicer sta pa samo 2 na izbiro). Sta pa ločena termina pomerjanja in sestanka zato, da so na sestanku mame brez otrok - upam, da se bomo že uspele vse dogovoriti za varstvo, če pa ne, pa ne vem, ali je bolje priti z otrokom (sem dobila vtis, da to res ni zaželjeno), mi je pa rekla, da sestanek ni obvezen in da se lahko informiramo med seboj, če res katera ne utegne priti. UVODNO PREDAVANJE ZA STARŠE dojenčkov: · ponedeljek 25. 09. 06 ob 16.00 v predavalnici A, · sreda 27. 09. 06 ob 16.00 v predavalnici A POMERJANJE HLAČK: · četrtek 28. 09. 06 (9.00 - 12.00) v garderobi malega bazena VPLAČILA: · ponedeljek 25. 09. 06 (15.30 - 17.30) v kleti · torek 26. 09. 06 (17.00 - 18.30) v kleti · sreda 27. 09. 06 (17.00 - 18.30) v kleti · četrtek 28. 09. 06 (9.00 - 12.00) v garderobi malega bazena Lev zelo lepo sedi, usede se še ne sam, plazi se tudi ne, stoji pa tako-tako, če ga postavim in na kaj naslonim je takooooo srečen in kar naprej bi skakal (ga držimo pod pazduho in dvigujemo, on pa veselo krči nogice in čisto podivja). Zelo rad se igra pod plastičnim mostom, ki je v bistvu tudi pomagalo pri hoji in danes sem ga prvič posedela v stajico in se je prav lepo igral, še bolj navdušen pa je bil, ko je malo pobrcal in ugotovil, da prav fino ropota in potem je brcal in brcal. Toliko stvari, kot piše ursa_p sicer ne zna, čeprav sta enako stara, ampak se ne obremenjujem. Se ga trudim malo usmerjat, ampak ne zaleže prav dosti. Že zelo dolgo je, odkar se je začel obračat s hrbta na trebuh (samo v eno stran) in pri tem je ostalo, le zadnjič sem ga v postelji našla na hrbtu. Pri nas imamo tudi touka-touka (super zadeva, bolj ko ropota, bolj fino je) in čofa-čofa, čeprav zdaj kar samo sedi v vodi in lovi in žveči ribe - ni več tako divji, kot je bil. Z uspavanjem imamo še vedno probleme, čeprav ga moram pohvaliti, da je danes 1. sam zaspal. Malo je jokcal, pa sem šla tja, ampak ni nič pomagalo - ne prigovarjanje, božanje, petje... je kar jokal naprej, potem se malo umiril, pa spet pojokcal - ni pa prišel do hudega joka ali kričanja (do toliko ga ne bi pustila) in potem je kar zaspal - skoraj nisem mogla verejti. Ima pa zadnje čase čudne fore, da se ponoči popolnoma predrami in bi "žural". Ni variante, da zaspi nazaj. Se še ukvarjam s tem, kako rešiti zadevo. Zobje - no, zgornji enici sta zunaj, ampak Lev še vedno vse tlači v usta in grize. Zdaj pa ne vem, ali ga to matra rast teh zob, ki so že zunaj, ali so kar takoj že novi na vrsti? Med prvima in drugima dvema (so bili vedno v paketu) je minilo 2 meseca, kaj pa zdaj? Pa nekako ne uspem dobro v usta pogledat, da bi preverila, če je kaj na poti. GH - škoda zgubljanja besed - res ne vem več, kaj naj. Ne da se mu jest - to je moj zaključek in tašča pravi, da je bil moj mož res tak in da je vse dobil v flašo. Ni mi jasno, kako so ga potem navadili na meso[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] No, jo čisto razumem, da se za 30 let nazaj ne spomni. Evii, upam, da se uspete znebiti škorpijonov. Kami in šola - jaz imam tako slabo vest, ker me čaka toliko dela,meseci pa kar minevajo. SPloh se ne znam spravit zraven. Lepo, da si tako navdušena in odločna. Imam problem, ker me čaka samo polno nekih nalog in nič konkretnega dela (torej seminarske in 2 zaključni nalogi) - nihče me ne priganja direktno (razen neki pogoji v pravilnikih v koliko letih je potrebno stvari zaključit) in ker je vse tako neoprijemljivo, gre čas kar mimo. Bonnie_, s pregledom in urinom je bilo pri nas natanko tako - kako jim ne rata pravilno nalepiti vrečke, če to vedno počnejo. Sem vzela drugo vrečko domov in jo nalepila sama - mi ni ušla niti kapljica, pa sploh ni taka umetnost prav nalepiti. BC in avtosedeži - smo šli včeraj malo probavat in zaključek je ta, da ga ni - se še nismo odločili za noben sedež in bo še nekaj časa v lupinici. Nas je Tobi tako navdušil (cena sicer precej manj), da smo zadevo za nedoločen čas odložili. Ursa_p in gresolino - toooooliko poje Gal? Meni čisto nepredstavljivo. Lev ne pospravi niti 70ml prahu. plenice - za podnevi imamo še 3, za ponoči pa 4 - trojko napolni čez noč in je potem polulan - no, tudi 4 je že uspel napolniti, ampak je to bolj izjema, kot ne. Ga moram pa zjutraj najprej previti, ker če najprej je, je doza že prevelika. spalna vreča - je ena spraševala glede velikosti. Lev je velik malo čez 70, do prejšnjega tedna je spalv v vreči "od rojstva do 6 mesecev", zdaj pa ima eno iz H&M za 4-12 mesecev (68-80, se mi zdi) in je velikost super, pa bo kar za nekaj časa - po mojem za več kot do 1 leta - odvisno, če ga spet kakšna huda rast prime ali bo šel lepo počasi naprej. No, zdaj pa moram še nekaj mailov napisat. Lahko noč in uživajte v torek na srečanju.
|
|
|
|