ursa_p -> RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006 (11.8.2006 12:08:37)
|
Dan! Noga je bila zanimiva samo en dan ... nic vec je ni dal v usta. Je bil pa palcek ze veckrat v ustih. Vceraj je tako migal v vodi, da je bila cela poplava ... ga das na hrbet, pa zacne z rito gor pa dol in je cela zabava. A veste, da vam moram priznat, da je bili mama, punca in gospodijna (kako se to cudno slisi) vcasih prav tezko, pa prvi dve stvari tudi zelo lepo. Vceraj na primer sem celo dopoldne pospravljala ... sem se lotila kopalnice in zmetala ven stvari, ki jih ne rabiva ... je tako majhna, da vsak koscek nekaj pomeni. Da ne govorim o posodi ... to ce pa prava mora ... pomivam in pomivam, pa nikoli ni konca ... naslednja investicija je pomivalni stroj. Jaz se v celem dnevu ne usedem tudi za minuto ne ... samo vcasih skocim na RR tako, da imam cas se kaj prebrat ... v vecini pa to pocnem ko imam Gala v narocju ali pa ko ga hodim vmes zabavat z igrackami ... malo preberem, Gala zabavam z igracko, pa tako naprej. Zvecer sem pa ze res utrujena. Casa za Matica mi pa posteno povedano zmanjkuje, kar je res zelo narobe. Tako da sem se danes zmenila z mojo mat, da mi ga vsaj 1x na teden odpelje za 2 uri. Zdej upam, da se bo dalo zmenit tudi z Maticevo mami ... sej ona ga vzame, ampak ce se mi skoz pod oknom vozita ke pa sem, nimam cisto nic miru. Malo zajoka, pa grem pogledat, ce kaj rabita. Jaz bi pa rabila res mir. Na sreco je Gal priden in z njim res nimava problemov. Edini problem je v tem, ker ne maram imeti razmetano. Vsako sekundo, ko imam prosto si vzamem, da se kaj naredim, namesto, da bi se malo spocila. Tega ni vec ... in to me zelo zelo utruja in slabo vpliva tudi na najin odnos. Sama nase sem jezna, ampak res ne gre drugace, kot da dava Gala vsaj vsake toliko malo v varstvo. Pa spet bova mogla it malo ven ... ja, mal sem se mogla zjamrat. Kako pa vse ostale folgate ... (jaz si trenutno tudi priblizno ne predstavljam imeti se enega otroka) ... res, da nama nekaj, pa ne veliko, svinjarije naredijo psi, kljub temu, da jih cistiva (tace, gobce, ... ) ... najvec pa je posode ... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Komaj cakam, da bo Gal malo bolj samostojen, po drugi strani mi je pa tezko, ko cas kar bezi. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Ne manjka nam veliko, pa bojo ze v solah ... to zivljenje s svetlobno hitrostjo ... danes se nam samo se mudi, no, vsaj meni. Spat ne grem skoraj nikoli pred polnocjo ... tam nekje ob 1-ih hodim spat in sem zjutraj koma. S tem da vcasih zvecer kaj napisem, vcasih pa cel vecer pospravljam, da ja zjutraj ne bom imela dela ... japajade. Sarazan ... Gal tako je, da ni hrana samo po slincku ampak povsod. Kar sprica vse okoli, tako da sem ponavadi se jaz zapacana. Zdej mu dan prt cez noge, ampak po ramah je pa drugo ... pa z rokavom se obrise (tako na hitro, da mu ne morem preprecit). Bom sla kupit se Oxy action. Lolipop ... pomanjsanje slike ... en programcek imas tu na RR ... gres v svoj album in kliknes v albumu na Dodaj sliko ... spodaj najdes napisano .. Navodila za pripravo slik ali nekaj takega. Tam bos pa vse nasla. Ce ti ne bo uspelo, mi slikco lahko posljes na moj mail in ti jo pomanjsam ... urskapoljak@yahoo.com Milupine kasice ... v Kolinski je pakirano 250g, cena 780 SIT, v Muellerju pa 550 g, cena 880 SIT!!! Ne mores verjet, ampak je res. Eviii ... srecno pot. Nocno zbujanje ... jaz sem ze od tega enega bujenja cist utrujena (sem se razvadla prej, ko je spal celo noc). Je pa vcasih tako, da ne zaspi takoj nazaj ... kar noge v luft, pa dol, pa gor pa dol, pa obracat, pa ni v redu, pa duda ven pade ... potem pa skor zaspim nazaj, pa ga slisim, kako mu nekaj ne pase. Sazi ... imas ZS. Gal zdele se spi, tako da sem mu v miru skuhala zelenjavo, pa pospravljala vmes, no pa tole napisala kolikor toliko v miru, ceprav pisem spet ze 2 uri, ker vmes delam kot zamorc ... hehe. Lep dan vsem ... upam, da bo kaj nehalo dezevati, da greva z Galom malo ven. Ursa
|
|
|
|