sarazan
|
Klepetuljeeeee.... A je zdaj mogoče kakšna lunina mena??? Naša Sara je ponoči sitnarila, da nisem praktično nič spala. Zdaj je pa koma in samo spi Jo moram popoldne bolj pokonc držat, da bo ponoči mir. BaGSi ... hm, ta mesec verjetno ne bom prišla, mogoče se pa vidimo jeseni. Meni tako paše ta telovadba, da mi je v Fitmami premalo. AD3 ... jaz jih zdaj redno dajem. Prišli smo na 7 kapljic in do naslednjega navodila pediatrinje bomo ostali na tem. Če gledam nazaj, se mi zdi, da sem prav naredila, da je nisem matrala s krči. Plavanje ... Tinkatonka, midve bova šli jeseni na tečaj na DIF. Septembra gremo še na morje, ampak se mi zdi, da je prvi tečaj konec meseca in se ga bova verjetno kar udeležili. Prej pa ne bomo šli nič na bazene, ker se mi zdi voda oporečna za tako mala bitja. Ne vem no, že meni se ne paše namakat v tistem lulanju in gljivicah (saj verjetno pretiravam), da bi pa še dojenčka dala noter? Ne. Na morju bomo imeli pa bazenček in bomo segreli vodo za Saro, pa sladko vodo bomo imeli zraven, da jo speremo, ko bo "odplavala". Morje je drugače čist premrzlo za , nočem da si prehladi ledvička. Pecivo ... Sazi, ja čololade pa jaz ne smem, ker Sara dobi izpuščaje po obrazu, zato se moram tolažiti s takimi variantami . Alergija ... Včeraj sem prvič pojedla naktarino in je danes Sara čist rdeča po ličkih - očitno ji tudi to ni všeč. Ena mi je rekla, da je imela problem, ko je bila hčerka alergična na nikelj in so se izpustili izpuščaji, če je jedla med drugim koščičasto sadje ... naktarina ima koščico. Jao, kakšno dieto bom fasala!!! Upam, da ne bom ob svoje zdravje, kile bodo pa mogoče šle kaj hitreje dol . Orodna vrstica ... ja, nobena ne vidi svoje, saj sebi res ne odgovarjaš, pišeš Z.S., album gledaš preko "moja ringaraja",... Smejanje ... naši punci se čist dogaja, če jo držim v naročju - ležeče, potem pa z njo poskakujem in se vrtim. Tako se začne smejat na glas in kar vriska. Zraven pa obvezno obe rokici v ustih . Zdaj pa se spokam in greva na en sprehod po našem koncu. Ampak se mi zdi tako mrzlo zunaj - naju moram bolj oblečt.
|