|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
31.1.2007 22:00:26   
Anonimen
Pa kaj potem samo na celjskem razglabljajo o masaži presredka, al kaj? Nam je FT še celo fotokopije enega članka iz revije Mama potalala. Je rekla, da si je fajn masirat vsaj 1 mesec pred porodom. user posted image No ja, zgleda kakor za kerega... Kot je Jenki napisala - če verjameš da pomaga, pol tudi pomaga. Moj bog - zdej bom kot stare mame, ni važn kaka žavba je...za neki je že dobr user posted image  user posted image user posted image user posted image

No Jenki super da si se oglasila. Sem vesela, da se z user posted image počutita ok in da je priden user posted image user posted image user posted image Kako ga je pa kaj sestrica sprejela? Me ful zanima. Pa upam, da bo črpanje mleka obrodilo sadove...

Dons sem toooolk lena, sem šla samo po stopnicah do kontejnerja za smeti in po pošto. To je bilo vse od svežega zraka... user posted image Grem še mal pred TV.

Punce lepo spite!

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1976
   [Brisano sporočilo]
31.1.2007 22:01:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1977
31.1.2007 22:01:23   
Jenki
Ojla! Spet črpam.

Naj vam malo potolažim...tamalo sem rodila dve leti nazaj, ko je bila polna luna (razpok mehurja). Jaka sem pa rodila 18.1., ko je bil mlaj (spet razpok mehurja).

No, polno luno imate v petek, pa da vidimo. user posted image  Imam pa občutek, da bo ena šla rodit v petek.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
31.1.2007 22:03:49   
Anonimen
Aja LuLu tebi pa pesti držim, da user posted image počaka do vselitve. Zdej maš že skoraj vse, a ne?

Jaz tudi dobivam neke dekoracijske navdihe zadnje čase... Sem si izbrala par revij, v katerih so prostori lepo opremljeni, in zdaj kao izbiram kje bi kaj podobnega našla... Zavese, prti, krpe, pregrinjala, tepihi, okrasne blazinice, lončnice in rože... Mal sem že tečna... user posted image Ma sej bo minilo, ko bo otroček tu - ne bom imela časa za dekoriranje user posted image

No zdaj pa res - lahko noč!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1979
31.1.2007 23:34:02   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: jasna81

Zdej maš že skoraj vse, a ne?

Jasna81, niti slučajno. Za malega mi še lupinica manjka, pa neke igračke okoli posteljice ali vozeka...
V stanovanju pa bo glih toliko stvari, da mi k sosedom ne bo treba hodit user posted image  Ki je še tuš kabina, pa pripelat je treba, hladilnik, pr. stroj, tv, kopalnico elemente, ... pa niti ene omare nimam, še ne vem ali bom staro kakšno obdržala za kak teden, ki so rože, lustri, tepih, napa, zavese, mizica v dnevni... pa milijon prčkarij, ki jih bom sproti nabavljala... uh, uh ziher bom prej rodila, to je res sigurno, preden bom vse to imela, (še noben otrok ni zamujal pol leta) pa še erosov je zmanjkalo. Bo treba na nakazila oz. plačo počakati... pa priklopi za kabelsko, pa internet prenest na novi naslov, to pomeni, da bom malo brez povezave z vami... še kaj? user posted image

Kolumbo, a že imaš kozarec v eni roki, pa flašo v drugi? user posted image  Še 27 minut...

< Sporočilo je popravil LuLu -- 31.1.2007 23:36:26 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
   [Brisano sporočilo]
1.2.2007 0:25:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1981
1.2.2007 6:50:18   
LuLu

user posted image        user posted image        user posted image

P R I P R A V L J E N E :

JANUARČICA:

27. Aja32, Ljubljana

FEBRUARČICE:

01. hothien, Trbovlje,  user posted image
01. JA_n_JA; Ljubljana,  user posted image
02. ajči, Izola ali Postojna
03. BTina, Šempeter ali Postojna,  user posted image
03. turbo, Jesenice,  user posted image
04. barmaz, Slovenj Gradec
06. hgrm, Ljubljana
08. ribicau, Jesenice 
09. juorje, Celovec,  user posted image Gašper
09. mzupa17, Kranj,  user posted image
10. strommer, Novo mesto
10. Geja, Ljubljana              
10. mihi33, Murska Sobota,  user posted image
10. Kveder P,  user posted image
12. kolumbo, Ljubljana,  (user posted image  Jure ali user posted image  Nina)
12. alenkat, Ljubljana        
14. malecka_mateja, Maribor ali Ptuj,  user posted image Žanet
15. Maggie, Ljubljana,  user posted image
16. darja.grm, Ljubljana,  user posted image
18. metuljčica27, Maribor ali Ptuj
18. LuLu, Maribor,  user posted image
18. visnjaaa, Novo mesto,  user posted image
19. Tabali, Ljubljana,  user posted image
20. Teja29, Postojna,  user posted image
21. Biba 1, Celje,   user posted image   user posted image
22. jasna81, Celje,  (user posted image Alen ali user posted image  Ema)
22. Petrca24, Kranj
28. sminc, Novo mesto,  user posted image
28. lencica, Slovenj Gradec

Pofočkanih je 30 user posted image  in 31 user posted image !   user posted image   :  user posted image   =  8 : 7

MAMICI STA POSTALI:

18.01.,  Jenki,   user posted image  Jaka, 53 cm, 3440 g user posted image ,  (13.02.) - PDP
21.01.,  Kamy,  user posted image   Taja,  49 cm, 2700 g user posted image  , (konec feb.)

Če katere še ni na seznamu in bi rada bila, naj se pofočka

user posted image    user posted image   user posted image    user posted image  user posted image

user posted image                   

user posted image             

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
1.2.2007 7:01:14   
LuLu
Ojla, dobro jutro, na hitro, ker grem nazaj spat, dokler ne pokličejo za žaluzije. Vsaj pol ure spanja še imam...
Tak, pa smo dočakale februar!!! Vodnarčki so že tu... pa bomo vidli, če bo kakšna ribica mimo priplavala user posted image  (pa še kakšno marčevko lahko dobimo)

Kolumbo, na zdravje, a danes pa te maček čaka? Si sploh pila kaj včeraj?

Me pa je danes, ko sem se zbudila malo bolelo, podobo menstruaciji, ki se pripravlja. Par minutk blage bolečine, potem pa nehalo. Hodim, pa tudi že kot raca. Sama sebi sem res že predebela. Pa ti okrogli gležnji. Moram imeti obute neke stare čevlje, ki so malo raztrgani, ker drugih gor ne dobim. Še copati so mi pretesni.
Ajd, se kasneje še kaj javim...

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
1.2.2007 7:39:44   
malecka_mateja
dobro jutro!
joj kolumbo ti pa si zakon!ja te pa srečnega pa zdravegauser posted image user posted image user posted image

zdaj pa akcija katera bo prva??

jaz grem počasi na ctg!pa da vidimo če bo kaj??
ampak danes se počutim ok!spala od 10 pa do zdaj tako da je bil omirno pa že dolgo nisem tako dobro spala!me je včeraj tisti lažni alarm zmantraluser posted image !

visnja si še tu???

lulu sej bo!ti se nič ne sekiraj!sam da mate vodo pa hrano pa pojstlol za malega pa bo že!malemu glih tak nebo nič manjkalo!in kdaj se selita???

hothien je še med nami???

no punce!DOBRO JUTRO!

kolumbo upam da se ga nisi napila in sedaj rojevaš??user posted image user posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
1.2.2007 8:27:08   
Aja32
Dobro jutro vsem skupaj...
No, pa sem res uradno postala februarčica... user posted image user posted image user posted image

LuLu - rodila bom v Postojni, tako kot prvikrat...
Včeraj zvečer me je sicer malo špikalo, ampak danes iz tega ni nič... Jutri imam v Postojni pregled ob 16. uri, pa upam, da se vam javim s kakšno veselo novico... Drugače pa potem v nedeljo - vsaj upam...

LP Auser posted image (še vedno)

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
1.2.2007 9:05:43   
Anonimen
Jutro souser posted image !

Še vedno sem tu, uradno februarka. user posted image  In danes je moj dan D!!!! Ne morem verjet. Še malo, pa bom spoznala svojo user posted image ! user posted image
Ampak najbrž res jutri, ko bo luna, danes nič ne kaže, noči so mirne, razen da me srbi še vedno vse. user posted image
Jutri torej, z enim dnem zamude, bomo rodili. user posted image  Al pa čez 14 dni, kaj pe vem. user posted image

(odgovor članu Aja32)
  Neposredna povezava do sporočila: 1986
1.2.2007 9:07:10   
ribicau
Dobro jutro!

Kolumbo, srečno tudi vama.

Lulu ne skrbi, glavno da imaš kje bit.

Jenki user posted image  da sta s tamalim OK. Kako ti je bilo "všeč" na Jesenicah? Jaz sem bila zdele ene trikrat na CTG-ju in sem bila kar zadovoljna. Jutri imam ponovni CTG (pa kot praviš je luna), mogoče ostanem tam user posted image ...

Mene pa nobena stvar ne špika, nič me ne boli, no ja no, samo malo me še vedno rit boli od včerajšnjega dolgega sprehoda, drugače sem pa še vedno ko rožica. Naš user posted image  je tudi še zelo aktiven, tko da še en čas ne bo nič (ali pa pri meni to ne drži, tako kot pri Kolumbovi družini user posted image )! Pa vode tudi nimam nevemkoliko v telesu. Od nogavic se mi praktično ne pozna....slabše je bilo, ko sem bila npr. v 6 mesecu, zdej sem pa čist cooluser posted image , tko da mi še ni za rodit (no to ne tko dobesedno vzet)!

Drugače pa smo se tudi osebno pozanimali v Pikapolonici in bo košara res šele čez 14 dni (takrat pa res upam, da bo, ne da me bodo potem še kakšne 14 dni šopal....). Čez 14 dni boš naš user posted image  pa sigurno že na svetu, ker že imam čez en teden uradno PDP, pa več kot potem en teden čez PDP ne grejo.....

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
   [Brisano sporočilo]
1.2.2007 9:33:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 1988
1.2.2007 9:37:48   
BTina
O dobro jutro!

Tudi jaz sem že danes iz P, kjer sem imela CTG. In... nič posebnega, nekaj malega špikanja, vendar vse skupaj nič user posted image . Jutri popoldne imam spet CTG in pregled in bomo videli kaj bo. Upam, da bo polna luna le imela kaj vpliva na najino user posted image , ker si res želiva, da bi vendarle jutri oz. v soboto rodila. Čeprav sva oba z možem glede na sedanje stanje malo skeptična. Če pa do nedelje ne bo nič, mi je G reku, da bomo v nedeljo kar sprožli porod user posted image . Res upam, da se bo vsaj kaj premaknilo do nedelje.

Aja32 jaz hodim k G v Postojno in bom tudi tam rodila. Kaj ti imaš tu g. v PO? Danes, ko sem imela CTG tam sta bile dve lih kar sprejete za v porodno, eno pa sem videla, ki je verjetno ponoči rodila. Ni kaj luna ima že svoj rahel vpliv, in po moje bo v PO ta konec tedna še zelo pestro. Mogoče pa se tudi midve  srečava?

Lep dan kljub slabemu vremenu...

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
1.2.2007 9:38:19   
BAMBINA_
Oj,
sicer sem majčica, ampak naj se v vašo temo vmešam samo toliko, da vam čestitam ob pričetku vašega meseca. Pa vse naj, naj, vam želim!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
1.2.2007 9:41:56   
adriana_m
Wiiiiii, moj mali je tudi padel med februarčke, čeprav sva imela rok 22.1.2007. Baje se vodnarčki radi dolgo cartajo in radi zamujajo, pustijo ženske čakati, da so pomembni. No pri meni to že velja, ker nas že 10 dni heca, že trikrat smo imeli lažni alarm, pa ni bilo nič. Zdi se mi, da se prav krohota notri v trebuščku, ker je uspel mojo G za nos potegniti, pa atija in mamico in že skoraj vsa ekipa dežurnih zdravnikov na Šlajmerjevi ga pozna. Mamica pa malo naveličana postaja user posted image ...
No ampak jutri mende bo, tale polna luna bo pa ja kaj naredila!

Želim vam čimbolj spontane porode, pa da dojenje steče čimbolj brez zapletov in skrbi!

Januarčica

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
1.2.2007 9:44:26   
Aja32
TinaB - ginekologa ima v Postojni že ful let, tako da sem tudi prvič tam rodila in zdaj bom tudi... Imajo pa gužvo, to vem, ker mi je včeraj rekel po telefonu, da je "štala"...user posted image user posted image user posted image
Upam, da bo kakšna porodna frej za naju, kaj šele potem postelja...user posted image user posted image user posted image

Lp A

(odgovor članu BTina)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
1.2.2007 9:44:29   
Anonimen
Lepo jutro in lep dan vsem!!!

Dekleta vaši dnevi se bližajo,otrokom bo potrebno spokat culice,stanovanjske pogodbe jim kmalu iztečejouser posted image

Pa srečno vsem!!!!!!user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1993
1.2.2007 10:45:04   
Anonimen
Jutro punce!

Jutro ja... user posted image Sem šla spat okoli1h zjutraj, se zbudila ob 4h ker so me kolki tako boleli, da sem se jokala user posted image Pol sem pa okoli 7h nazaj zaspala, ob 8 me pa mami kliče če pridem na zajtrk user posted image No pol mi je še uspelo zaspat nazaj do 10h. Zajtrk je že za mano, tako da sedaj s čajčkom v roki ponosno nazdravljam našemu mesecu!

Naj se rodijo zdravi in pridni februarčki in februarčice, da bodo v ponos mamicam in očkom!user posted image user posted image user posted image

Jaz imam od danes naprej še točno 3 tedne, večina vas bo pred mano, tako da punce srečno pot v rim!

LuLu sem mislila, da imaš že skoraj vse. Smo se zadnjič neki menle za pralni in sušilni...al sem pa sanjala to? No sej bo! Nič se sekirat. Itak si/sta že ogromno nabavla in naredla! Kar se tiče zaves, rož ipd... to se lahko kupi veliko kasneje. Midva sva že 2,5 let skupi, pa imam samo 2 roži in dva prta za na mizo, pa po ene zavese za vsako sobo, tako da ko jih dam prat, sem cel dan brez user posted image user posted image user posted image Pa se ne sekiram! Sej bo! Boš videla kako bo fajn pol z vozekom po shoppingu hodit pa zbirat take manjše stvari! user posted image

Aja, pa še to vam moram povedat - 11.2. bo na National Geographicu ena oddaja o dvojčkih, trojčkih, četverčkih... Mislim da je naslov Multiples in the Womb. Ure nisem zasledila, je bila samo reklama. Fajn za pogledat, če katero zanima... Če se spomnemo tedaj na oddajo, oz. če ne bomo razvrščene po porodnišnicah! user posted image

No, zdej že bluzim... Se slišimo!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1994
1.2.2007 11:09:53   
ribicau
Poglej, poglej koliko spodbud in lepih želja z RR. Hvala punce.

Baje ja, da je v Postojni ful gužva. No jaz grem na Jesenice in upam, da takrat ko bom jaz gor, da bo bolj prazno user posted image , ker sem prepričana, da jim bom kar nekaj dela naredila user posted image

Da se pohvalim, pospravila sem že stanovanje, zamesila sem za flancate in zdele testo počiva, potem jih pa ocvrem. Njami. Se pa še ubadam s tem, kaj naj danes naredim za večerjo! A je kakšna ideja?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
1.2.2007 11:26:26   
visnjaaa
Tudi jaz sem še doma. Lepo pospravljam in čakammmm....
Danes me čisto nič nikjer ne boli, tako, da jaz danes sigurno ne bom rodila.user posted image
Edino kar je, me pače zgaga kotuser posted image .

lp

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
1.2.2007 11:53:12   
LuLu
Ojla, žaluzije so gor!!!
Zdaj me pa sosedi ne bodo videli, ko se bom zvijala od popadkov user posted image
Jasna81, ja nisi sanjala o strojih. Sušilnega sem kupovala, ta je že doma.

Jeeeee, res so se še nekatere RR-ovke spomnile na nas. Kak lepo user posted image  
Neva6 (stanovanjska pogodba user posted image ), BAMBINA_ hvala.

Adriana_m dobrodošla, wiiiiii user posted image  mehki pristanek med februrčke. Ta tvoj pje si pa je res čas vzel. Napišeš še kje boš rodila... tu smo zelo radovedne.

Ajd, šibam se rihtat za g. Čao

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
1.2.2007 11:53:48   
LuLu

user posted image        user posted image        user posted image

P R I P R A V L J E N E :

JANUARČICI:

22. adriana_m, user posted image  David
27. Aja32, Postojna

FEBRUARČICE:

01. hothien, Trbovlje,  user posted image
01. JA_n_JA; Ljubljana,  user posted image
02. ajči, Izola ali Postojna
03. BTina, Šempeter ali Postojna,  user posted image
03. turbo, Jesenice,  user posted image
04. barmaz, Slovenj Gradec
06. hgrm, Ljubljana
08. ribicau, Jesenice 
09. juorje, Celovec,  user posted image Gašper
09. mzupa17, Kranj,  user posted image
10. strommer, Novo mesto
10. Geja, Ljubljana              
10. mihi33, Murska Sobota,  user posted image
10. Kveder P,  user posted image
12. kolumbo, Ljubljana,  (user posted image  Jure ali user posted image  Nina)
12. alenkat, Ljubljana        
14. malecka_mateja, Maribor ali Ptuj,  user posted image Žanet
15. Maggie, Ljubljana,  user posted image
16. darja.grm, Ljubljana,  user posted image
18. metuljčica27, Maribor ali Ptuj
18. LuLu, Maribor,  user posted image
18. visnjaaa, Novo mesto,  user posted image
19. Tabali, Ljubljana,  user posted image
20. Teja29, Postojna,  user posted image
21. Biba 1, Celje,   user posted image   user posted image
22. jasna81, Celje,  (user posted image Alen ali user posted image  Ema)
22. Petrca24, Kranj
28. sminc, Novo mesto,  user posted image
28. lencica, Slovenj Gradec

Pofočkanih je 30 user posted image  in 31 user posted image !   user posted image   :  user posted image   =  8 : 7

MAMICI STA POSTALI:

18.01.,  Jenki,   user posted image  Jaka, 53 cm, 3440 g user posted image ,  (13.02.) - PDP
21.01.,  Kamy,  user posted image   Taja,  49 cm, 2700 g user posted image  , (konec feb.)

Če katere še ni na seznamu in bi rada bila, naj se pofočka

user posted image    user posted image   user posted image    user posted image  user posted image

user posted image                   

user posted image              

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
   [Brisano sporočilo]
1.2.2007 11:55:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu visnjaaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1999
1.2.2007 12:56:16   
BTina
Aja32 h kateremu pa hodiš? Če sem prav prebrala greš jutri popoldne na pregled? Jaz imam tudi jutri CTG, pa še moj g. je dežuren user posted image .  Ne razumem pa nekaj, da že toliko časa čakajo po PDP user posted image , ker mi je danes moj g. reku, da če ne bo nič do nedeljo (PDP je v soboto) mi bodo porod sprožili user posted image . Zdej mi pa res ni nič več jasno! Verjamem pa ti, da je tole čakanje čez rok too much, saj že sama vidim, kako je mučno, ker še ni nič dva dni pred rokom.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.