neni -> RE: Februarčice (16.6.2006 21:47:50)
|
Čau februarčice in predvsem Liva! Jaz sem bila na IVF pri Rešu. On je zelo strog in ni nobenega brezveznega lenarjenja. Velikokrat bi najraje dal 3 dni po transferju delat, vendar če rečeš da takoj bolniško 14 dni. Potem pa delat (če seveda ni drugih problemov). Jaz sem bila do testa doma, potem sem šla pa v službo. Sem imela težave z mojim splošnim zdravnikom, ker me je hotel prepričat, da naj bom doma. Mi je celo rekel, da bom jaz kriva, če bo kaj narobe in naj ne hodim delat, pa zaradi stopnic,... Je družinski prijatelj in se itak bojim, da bo starim kaj povedal. Ker midva nočeva še povedat. Sva namreč enkrat že, potem pa se zarodki niso razvijali (2) in sem morala na abrazijo. In za isto se bojim tokrat, vendar NE BO! Veš, jaz sem imela že 5 IVF+ 1 krat zamrznjenčki. In le prvič je ratalo (se slabo končalo) potem pa celi dve leti ni uspelo. Prvi uz sem imela 14 dni po testu, se pravi 4 tedne po transferju. Videli smo utrip in 13 mm vrečko Reš pa spet ni bil zadovoljen. Spet imam kontrolo 23.6. In kot pravim delam, ker se čisto ok počutim, edino zadnje dni me neke slabosti obhajajo. Sej če mi bo slabo grem definitivno na bolniško za kakšen teden, potem bo pa že boljš. Veš, če si doma tudi težko skriješ nosečnost, tistih 14 dni še gre- sva rekla, da imam dopust. Vidim, da so tudi zamrznjenčki pravi borci. Čestitke in uživaj. In vse ostale tudi, pobožajte bušije in uživajte vikend. lp neni[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]
|
|
|
|