BTina -> RE: Februarčice (14.6.2006 19:32:12)
|
Pozdravljene februarčice! Berem, da bo februarja zelo veselo. Tudi sama imam rok nekje okrog 05.02.2007. Nekatere sprašujete kdaj začne biti malo srčece. To naj bi se zgodilo nekje v 6-em tednu. Moram, pa vam sporočiti, da jaz sem najino malo Pikico že v ponedeljek videla in je bila velika 3,5 mm, pa še slikico sem dobila. Ta ultrazvok je bil malce nenačrtovan, vendar sem moralo pod njuno na pregled, ker sem v nedeljo in ponedeljek malenkost krvavela in sem bila že vsa panična, da ni spet kaj narobe. V jeseni sem imela namreč v začetku 12 tedna odmrtje ploda. K sreči je vse v najlepšem redu. Naslednji pregled imam pa že naslednji teden v sredo pri mojem G in bom verjetno spet videla najinega zlatega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]. Ninocka 06 iz izkušenj ti povem, da sama sploh nisem vedela, da moji Pikici ni več bilo srčece, ampak sem to šele na UZ zvedela v začetku 12 tedna, saj je bila velika le za 7 tednov in 4 dni in baje brez utripa. Sama si lahko predstavljaš kakšen šok sem doživela, saj nisem imela nobenih težav, brez nobene krvavitve ampak nasprotno celo trebuh mi je malce zrastel, hlače sem že težje zapirala. Vendar, če sem prav iskrena menim, da sem v tistem šoku prehitro obupala in da je mogoče bila tudi napaka G, saj se danes zelo kesam, da nisem poiskala še drugega mnenja pri kakšnem G. Na žalost napake za nazaj ni več mogoče popraviti. A močno upam in verjamem, da bo to drobceno bitje, ki sedaj raste pod mojim srcem februarja razveselilo vse nas, ki ga že nestrpno pričakujemo in takoooooo zelo želimo. Mamice februarčice mislite kar se, da pozitivno in pazite nase in na svoje [sm=smiley31.gif].
|
|
|
|