LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu Čuj, tiste dečve v bolnici, pa dve kolegici so imele CR, pa so bile zelo vesele, ene bi še enkrat šle na CR. Če je dete veliko, je CR boljši. Samo obstajata dve varijanti CR-a. Pri eni si celi pod narkozo, pri drugi, ki pa jo delajo redko oz. kolko sem jaz čula se moraš malo zagrebst ali veze imet, pa si pod narkozo samo lokalno, tak da dobiš bebico takoj, pa prisebna si cel čas, pa dojenje je boljše kasneje... malo se še pozanimaj. Se bom probala spomnit kak se tej drugi, ta boljši varijanti reče... Spinalna anastezija je. Pa veze je treba imeti.. njej je ni uspelo dobit. Je imela komplet anestezijo, po eni uri prišla k sebi, po 2-3 urah dobila bebico, po 4 je bila na nogah... Vidla je trojno... bila ful zadeta potem Je povdarla, da se pač pripraviš na to, da trebuha ne boš imela po CR, pa bebice noter, da ne boš šoka doživela. Jasna, to sem napisala par strani nazaj... te mamice so bile vse zadovoljne, da so imele CR, poznam nekatere ženske, ki si ful želijo CR... Po vsem tem, kaj sem jaz od njih slišala, me CR-a ne bi bilo strah, ker nobena ni nič strašnega znala povedati. Tiste, ki so naravno rodile, pa so vedno polne zgodb, kaj so vse doživele in da nikoli več pa take podobne Tak da pogumno, ker CR ni bav-bav.
|