LuLu
|
Saj sem vedla, da ste prave!!! Mi že na smeh gre Hvala vam! Adriana_m, jaz sem tudi 2 tedna nazaj ležala na oddelku 5 dni, ker me je nekaj želodec bolel. So mi neko bakterijo našli v urinu, zdaj je ni več, tak da sem pozdravljena. Je pa res to, kar si napisala, 5 oz. 3 dni dopusta, 2 dni sem res bruhala in me je želodec bolel in spat nisem mogla. Tak mi je pasalo tam, nič nisem razmišljala o zunanjem svetu, hranli so me, mir je bil... predzadnji dan, ko sem mislila, da grem takrat, pa spat nisem mogla, živčna ko hudič, selitveni načrt delala celo noč, se z mojim sms-irala... potem so mi podaljšali še za eno noč in so hvala bogu prišle ene nosečke, ki so čakale na CR in so moji problemi postali nepomembni. Tudi zdaj komaj čakam, po eni strani, da grem v P., ker se ne bom ukvarjala s tem stanovanjem in z dragim. Kr_enamami, imam kam za iti, smo kupli stanovanje, ki pa še ni opremljeno za živet... ok, kuhinja je in postelja, pa gretje in mali ima vse stvari tam. Ni pa dokončano, nobene omare, vsa oblačila, posodo,... je treba iz tega stanovanja odnest, pa veeelikooo stvari na odpad in Rdeči križ - cote... pa vso pohištvo v tem stanovanju je moje, ki se ga moram rešit. Tja v novo ga ne bomo vlačli, ali zažgat ali prodat... ma saj, po mojem načrtu je dovolj en dan da se vse uredi, mogoče dva, samo ko jaz ne morem nič delat. Sem naredila neko čistko mojih stvari, še iz otroštva, v škatle, pa mi je cel čas šlo na bruhanje, ne morem biti pripognjena niti ene minute, mi že na zgago in trebuh vdari. Ma ravno to mi je čudno, da si kupiš stanovanje... pa jaz sem dobla krila od sreče takrat, da bi tja poletela še isti dan in tam živela, toliko volje na začetku... samo me teža dveh dol vleče Moj pa kar naenkrat doživi mrk Jaz sem pa tudi že adijo, nimam kje več energije jemat. Žal, pa saj sem tik pred porodom vraga. Grrrrr... kak me to razjezi... Pa še smajlija za na konec , ker sem se res že pomirla, ampak samo dokler bom sama doma oz. z vami. Ko pa pride, pa bo spet kreganje ali ne vem kaj... Pa se se spet razpisala Lahko samo jaz pišem tolko, da bomo na 110 strani, če čete
|