MarijaPo -> RE: Male majčice in majčki (2006) (14.8.2007 18:54:48)
|
Da se jaz povem kaj na temo kil. :) Meni se zdi, da lenika ful bols zgleda (vsaj na fotkah z morja je prava krasotica), Aurori pa njeno zmohtnost (upam, da ne bos uzaljena) ful zavidam. Po moje je pri teh kilah najbolj vazno, da se dobro pocutis, torej, da nisi tok suh, da se ti stalno vrti in da si kot cunja, in tud da nisi tok debel, da imas skos 90 pulza in obcutek, da te bo razneslo. Po porodu mi je uspelo obdrzat eno kilo vec, kot pred nosecnostjo (pa ze pred nosecnostjo sem bila od hanimuna malo poredena) in zdaj mi to ful prav pride, ker sem spet zacela hujsat (na zacetku nosecnosti tezko jem). Danes je sicer prav fleten dan. Igor se je zacel rekreirat in hodi s Pevko (to je Eva) vsak dan za 2 uri cez Roznik, v pospeseni hoji in potem pride domov tak, da sem zihr, da ju je dobil dez, pa ju ni, ker gre le za tok svica na Igorju. Skratka, rekreacija deluje. Jaz medtem spim (kar je zakon), ali pa kaj berem. Jutri gremo na Bled (najprej gremo v restavracijo na letaliscu Lesce - tam je Igor vcasih letel Cesne, zdaj pa tega ne pocne vec, ker je drago in ker ni casa, potem jo bomo pa mahnili na Bled, jaz bom najbrz oblezala na Zaki, Igor pa bo sel s Pevko okrog jezera, ful se ze veselim). Uzivajte!
|
|
|
|