mojsoncek -> RE: Male majčice in majčki (2006) (14.8.2007 11:34:33)
|
Komi cakam, da grem domov! Delam eno analizo pa se mi ze kar mesa... Dejte kej napisat ali pa zacet kaksno fajn debato (rabim vmes malo odklopit), da ne bom zastonj klikala "refresh" [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] . No, pa bom jaz zastavila eno vprasanje... Koliko vam kaj uspeva opravljati gospodinjska opravila, kadar so prisotni vasi mali nadebudnezi? Anze se mi/nama vedno pridruzi in potem ne naredim/va nic vec (od likanja, kuhanja, ciscenja, sesanja, pomavati po tleh niti ne upam, da ne govorim o ciscenju kopalnice). Tako da vse kar je za naredit delava po osmi zvecer, ce pa imava npr. cez vikend kaj vecjega za pospravit ali cistit, je pa ze dobro, da kdo tamalega na kaksen sprehod odpelje. Pa se to, med tednom pridemo domov okrog petih, ob vikendih pa cez dan spi od pol do ene ure. Tako da med njegovim pocitkom ne uspem narediti kaj dosti, razen to da kuham kosilo in vmes se kaksno stvar malo pocistim. In sedaj se sprasujem... Sem jaz tako nesposobna in nezorganizirana? Je Anze tako priden, da bi vedno "pomagal"? In kako je kaj s tem pri vas?
|
|
|
|