|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pretrgane trebušne mišice
2.6.2006 17:14:06   
mojčika
A je imela katera po porodu pretrgane trebušne mišice, meni so to opazili šele po dveh mesecih, ker me je bolelo, je pa bilo naše dete precej veliko in bi lahko opazili že prej. Menda obstaja en pas, a ne vem, kje se ga dobi oz. ali je že prepozno za to. Koliko časa so vam odsvetovali napor, saj menda lahko pride do kile... Vse informacije dobrodošle...

LP

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pretrgane trebušne mišice
2.6.2006 20:12:52   
Magi*
jaz imam še vedno razmaknjene trebušne mišice nekje v višini popka. to najbrž ni isto, ali pač? no, meni so to opazili že pred porodom in še danes (po 17 mesecih) ni čisto v redu. je pa res, da nisem nosila pasu, nisem bila pridna in redno izvajala vaj... sicer ne zgleda tako hudo, ampak jaz pač opazim. pa, ko se najem, ni šans, da bi trebuh lahko držala notri;) menda greš lahko do fizioterapevtke (z napotnico) in te nauči delati pravilno vaje. pol jih moraš pa samo še redno izvajati.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Pretrgane trebušne mišice
3.6.2006 8:38:43   
Lu
Tudi sama imam iste probleme. Zdaj v drugi nosečnosti, pa sem komaj v 23 t , in imam že dobre 3 prste razmaka vmes. Drugi teden grem z napotnico k fizioterapevtki v LJ porodnišnico, da mi pokaže vaje. Potem pa samo upam lahko , da bo moj trebušček izgledal tako kot prejuser posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?