Pretrgane trebušne mišice (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Po porodu

Sporočilo

mojčika -> Pretrgane trebušne mišice (2.6.2006 17:14:06)

A je imela katera po porodu pretrgane trebušne mišice, meni so to opazili šele po dveh mesecih, ker me je bolelo, je pa bilo naše dete precej veliko in bi lahko opazili že prej. Menda obstaja en pas, a ne vem, kje se ga dobi oz. ali je že prepozno za to. Koliko časa so vam odsvetovali napor, saj menda lahko pride do kile... Vse informacije dobrodošle...

LP

Magi* -> RE: Pretrgane trebušne mišice (2.6.2006 20:12:52)

jaz imam še vedno razmaknjene trebušne mišice nekje v višini popka. to najbrž ni isto, ali pač? no, meni so to opazili že pred porodom in še danes (po 17 mesecih) ni čisto v redu. je pa res, da nisem nosila pasu, nisem bila pridna in redno izvajala vaj... sicer ne zgleda tako hudo, ampak jaz pač opazim. pa, ko se najem, ni šans, da bi trebuh lahko držala notri;) menda greš lahko do fizioterapevtke (z napotnico) in te nauči delati pravilno vaje. pol jih moraš pa samo še redno izvajati.

Lu -> RE: Pretrgane trebušne mišice (3.6.2006 8:38:43)

Tudi sama imam iste probleme. Zdaj v drugi nosečnosti, pa sem komaj v 23 t , in imam že dobre 3 prste razmaka vmes. Drugi teden grem z napotnico k fizioterapevtki v LJ porodnišnico, da mi pokaže vaje. Potem pa samo upam lahko , da bo moj trebušček izgledal tako kot prej[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Stran: [1]