Alina_alin
|
Ste že vse napisale. Sem še ena izmed vas, ki se ji podobno dogaja. Porodniški dopust je že šel pa pa, sedaj kurim še stari dopust, služba pa že trka na vrata. Sicer pa v času porodniške in sedaj, ko sem še doma, polno zaposlena. Oz. prezaposlena, kljub temu,da ne hodim v službo. Skrb za malčico 100%, mož pride domov po 18.uri, sicer same. Kuhanje, pospravljanje, čiščenje, likanje itd itd. Aja, smo v hiši, na svojem. Ja, pa tudi vrt imamo oz. imam, natančneje. Odkar imamo malčico je sicer v bolj slabem stanju, je pa nekaj. Mi pa na vrt pride vsake tolk cajta kaj pomagat postorit mama. To pa je tudi edina pomoč glede vseh del. Bom pa dodala k temu, kar ste napisale še eno stvar - poleg take obremenjenosti, ko ne uspemo postoriti vsega, me pa zelo motijo izjave "zakaj neki, nič ne pridem na obisk, ko pa imam čas (ker sem na porodniški oz. dopustu). Da naj pridem kaj naokrog, da mi ne bo dolgčas" V mislih imam te vljudnostne obiske, ne obiske za "dušo". Joj, mi lasje kar skočijo v luft. Dan ima samo 24 ur, in res nimam cajta na pretek in mi ni dolgčas...
|