|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
2.6.2006 16:37:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Za Radho
2.6.2006 16:53:24   
san
user posted image tukaj pa neki ne štima?
sej ti taju si anonimna ki je post načela, vsaj tako se razume?user posted image
nič mi ni jasno

Neposredna povezava do sporočila: 27
2.6.2006 21:59:00   
Magi*
ima ludih...

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

Neposredna povezava do sporočila: 28
2.6.2006 22:02:33   
Magi*
neki mi ni jasno???? brala sem post "mož me zaničuje" in mislila, da odgovarjam na taisti post... in odgovorim nakar se izpiše naslov posta "za Radho". čudno, čudnouser posted image

OK, Radha, ni bilo tebi namenjeno;)

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   [Brisano sporočilo]
2.6.2006 22:08:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 30
2.6.2006 22:24:00   
mamči
IZVIRNO SPOROČILO: taju

.Mene bi bilo sram glede na to da je ženska ki je pisala pod imenom"mož me zaničuje "moja prijateljica-vse najlebše o njej- 

Ja in ta najboljša prijateljica si ti sama sebi al kaj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 31
2.6.2006 22:26:10   
mamči
In ja, čist lepo ti je naša Radha napisala. So bili kakšni hujši komentarji, če boš še malo nazaj prebrskala. Sicer so pa bili vsi posti zelo podobno naravnani. Ne vem, kaj si drugega pričakovala.

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 32
3.6.2006 11:09:46   
karmy
hey... če misliš da je njen post napad, če nisi doživela napada na internetu user posted image user posted image user posted image - in njen post ni napad ampak dejansko čisto nedolžno mnenje..... to so sposobne le zblojeni ljudje, ki majo polno rit vsega, in nimajo nič drugega kot napadat druge ljudi, da se bolje počutijo.... trenutno majo mene na tapeti... user posted image user posted image in vsake tolko nekoga izberejo in se zapikujejo v ta nick kukr se jim tist pusti.... če se ne pustiš zgubijo veselje user posted image user posted image sčasoma....user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil karmy -- 3.6.2006 11:14:33 >

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 33
4.6.2006 4:13:56   
Anonimen
če misliš da je njen post napad, če nisi doživela napada na internetu - karmy

Pod tole se pa podpišem. Sem doživela in preživela.

Druače pa nimam komentarja. Izjemoma. user posted image

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
4.6.2006 9:13:29   
Anonimen
JOj Kauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image rmy kako  duhovito sem se kar zjokala??????????

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
4.6.2006 22:35:18   
tipka
Anonimna, zakaj jočeš?

Zakaj ne odgovoriš na zastavljena vprašanja? Zakaj vse to delaš? Si tako močno zaljubljena in se bojiš, da ga boš izgubila, če ne boš 100% živela za njega? Če je tako, ti ne znam svetovati. Če nisi zaljubljena in če si storila že vse, da bi vidva funkcionirala kot dva zakonca in ne kot služkinja in gospodar, se pa loči, tako preprosto je to. Ma ti si še več kot služkinja, ti plačuješ gospodarju in še spolne usluge mu nudiš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
4.6.2006 23:07:17   
mojamura
IZVIRNO SPOROČILO: taju

Joj ženska kako si jo napadla,a res nimaš drugega dela kot napadat na RR.Mene bi bilo sram glede na to da je ženska ki je pisala pod imenom"mož me zaničuje "moja prijateljica-vse najlebše o njej-kar to ne bi rekla zate,ki si ena navadna(vzdržujem se vsakega komentarja)

No pa še to osebno te poznava.

Za naju ne boš več slišala.

znaš, mij tüj odimo na cintor z ražuškof arvačke ukapat, pa smu seglij kolko tolko ok. tebi pa pripuroučan ka se adnouk fejst z valekon pu glavej düneš, ka ti varuvalke nazaj na mesto skočijo.user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

Neposredna povezava do sporočila: 37
5.6.2006 2:06:33   
turbo
Seveda te poznata!!! A si že pozabila kakšno slikco maš v avtarju???
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 38
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?