|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mož me zaničuje
1.6.2006 16:26:14   
Anonimen
Pozdravljene,saj že ime vse pove,pa naj še malo dodam.user posted image

Poročena sva več kot eno leto, pa se je že začelo;
tebi nič ,meni nič nikoli ne naredim nič prav,
pa vedno se trudim po svojih močeš ,da ima vse narejeno tako kot je treba.
No vedno se mi pa tudi ne da,se vam da(opravljati gospodinjska dela)
Tudi kredit sem vzela za njegov"luksus".
Plače ima 3/4 več kot jaz pa mu je problem dat 10000sit na vsake 14 dni,
a ni to sramota,tudi s kosilom ga čakam ko pride iz službe(14 20)
Namreč jaz delam v podjetju po 6 ur(sobote in nedelje).Kadar pa ima popoldne službo pa skuham prejšnji dan
(danes za jutri),oblačila mu prev tako kupujem pa ni nič vredno.

Malo sem zmedeno napisala vse skupaj ,ker imam že vsega vrh glave
saj upam da veste kaj želim povedati?user posted image

Kj narediti pomagajte????Pleaceuser posted image user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mož me zaničuje
1.6.2006 16:30:37   
mamči
Ja, meni se močno zdi, da ga ti malo preveč pedinaš. On pa še nehvaležen.

V prvi vrsti poskrbi, da bo tebi udobno. Za vsak zaničevaln stavek, pa določi eno kazen.....npr. 1 dan brez kosila, 1 večer brez sexa..user posted image  ...no, malo šale. Pogovorita se, ti pa raje SEBI kaj lepega kupi in privošči, ne pa da njemu v nehvaležno tazadnjo tiščiš!
Ja, pa že po enem letu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
1.6.2006 16:31:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
1.6.2006 16:35:42   
Maleal
Kot sem razbrala ima mož večjo plačo in manj prispeva.user posted image  Oprosti,a kriva si sama.Zakaj mu te kopuješ cote?Zaradi mene je lahko nag in razcotan,kam pa on da dnar?Pa še kredit si mu šla vzet,kaj imaš ti od tega?Ja kot prvo bi se pogovorila z njim,saj ti ga ni dolžnost preživljat,drugo bi bilo da nima dela.Halo?user posted image Kaj pa on tebi nudi?

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.6.2006 16:35:59   
natalia

- zakaj pa mu opravljaš gospodinjska dela, jaz mu ne bi če te ne ceni
- zakaj pa si mu vzela kredit za njegov luksuz?
- ne vem, kaj je to kaj takega, če ga čakaš za kosilo, ampak o.k.
- če mu je problem dat 10.000, potem pa mu ne kupuj več hrane in naj si jo kupi sam, ti pa sebi pa bo videl...
- zakaj mu kupuješ oblačila?

preveč ga cartaš...

lp

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.6.2006 16:38:54   
Anonimen

Ja kaj naj recem... ene zenske, ste pa res zlate.. user posted image user posted image

Dokler se ne naucis spostovati sebe.. bos tole furala dalje..

Ehh.. brez veze.. Zakaj pa si sla sploh po tem bedastem druzbenem vzorcu poroke in zagotavljanja statusa.. in biti povrecen.... bla bla bla..

Kaj pa naj ti recemo druzga kot.. da nehi..

Stojis v zaporu, vrata pa so odprta... user posted image

(odgovor članu Maleal)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
1.6.2006 16:41:30   
natalia
tako! na stežaj!!

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.6.2006 16:48:22   
dory
Na razpolago si mu, delas in dajes vse, si krasna gospodinjska pomocnica in se metla,s katero se lahko pometa....dokler ne bos mela same svoje hrbtenice,bo tako...ko ti bo pregorel bos vedla kaj narest...

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.6.2006 16:53:25   
cukerček
Se popolnoma strinjam z vsemi mojimi predhodnicami

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
1.6.2006 16:54:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu natalia)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
1.6.2006 17:00:37   
natalia
ja, potem pa trpi in se smili sama sebi. ne vem, kaj si potem hotela od nas...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.6.2006 17:08:32   
Maleal
Prednost pa je v tem da nimava še otrok.Pa ne vem zakaj bi imela zaklenjena vrata ker jih nimam in lahko spokam in odidem kadar se mi zazdi ampak sem dobradušica in trpim!!

Saj voda v loncu vre-enkrat pa zavre,a ne???

mejte se!!!

Anonimna zdaj pa vemo kdo si.user posted image
Kaj se tolažiš da nimaš otrok,ne vem zakaj si se pol poročila,ni že to dovolj?Saj pa poročiš se za celo življenje in ne eno leto.....user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
1.6.2006 17:12:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 13
1.6.2006 17:21:37   
mojamura
verjetno si celi lajf sanjala, kakšna bo cerkev na tvoj poročni dan, kako lepo obleko boš mela in kakšen lep par bosta vidva, pa torta muzika rože aaaah in oooooh....in v tem zanosu si pohopsala prvega, ki te je zasnubil? user posted image A je tak?user posted image

No, da si ne boš kaj mislila, tudi jaz sem naredila enako neumnost. user posted image

Razlika med nama je ta, da jaz več nisem s tistim moškim, ti pa si. Daj na mašo, zato ker še nimaš otroka...potem se lažje ločiš in urediš zadeve, pa še otrok ne trpi tega

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

Neposredna povezava do sporočila: 14
1.6.2006 17:29:20   
copka
poznam par primerckov zensk, ki so stregle spredi in zadi svoje mozeke, se obremenjevale za stvari za katre ni bilo potrebe, delale vse da bi zadovoljile svoje moske...

......in dobile so ravno to: moz jih ima za samoumevne gospodinjske pomocnice, ki jim lahko rece kar hoce in dela kar hoce....

.....one so pa totalno nesamozavestne, zafrustrirane, tecne.....

....in sedaj isto delajo z otroci.....sledi pa verjetno isti odnos otrok kot ga ima moz
user posted image user posted image  zal je tako

naredi red!

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 15
1.6.2006 21:26:58   
lelaval
Mislim, da potrebujeta odkrit in resen pogovor. Če se bo dalo kaj rešit (seveda v obojestransko zadovoljstvo), potem lahko poskusita, če ne, je bolje, da gresta narazen še preden bi imela kakšnega user posted image , kajti potem je vse le težje.
Zakaj ne bi tudi ti živela? Imaš vso pravico. In, ko bosta reševala svoje težave, glej, da gledaš v prvi vrsti zase. user posted image  Pa javi, kako se je 'izcimilo'.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
2.6.2006 6:43:22   
srki
Preveč ga pedenaš in razvajaš, nase pa pozabljaš. Prenehaj z vsemi temi kuhami, kupovanjem cunj, rajši sebi kaj privošči. Saj veš, kako pravijo: "Dobrota je sirota".

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 17
2.6.2006 9:38:25   
kapica
So druge ze vse povedale.

Ampak jaz ne razumem, kako da se dandanes zenske se tako "podredujejo" in dovolijo da se dela z njimi kakor se dedu sprdne.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 18
2.6.2006 9:43:17   
KODA
Poskrbi zase.Postavi se mu po robu

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 19
2.6.2006 11:17:52   
Anonimen
Nehaj igrat vlogo brezplačne gospodinjske pomočnice; kaj brezplačne, take, ki še prinese denar, da lahko dela.

Moški se ne poročijo z deklami, ženske ne s hlapci. To niso osbe, katerim smo obljubili večno zvestobo in spoštovanje. Poročili smo se z lepimi, privlačnimi, energičnimi, samostojnimi, motiviranimi fanti oz. puncami. In ko se poročimo, te lastnosti v partnerju še vedno iščemo.

Glavni "cilj" zakona ni skuhano kosilo, ampak to, da kosilo jemo z nekom, s komer ga radi jemo. Ni oprana posoda, ampak čisto stanovanje zato, da se v njem ob partnerju počutimo lepo. Ni zlikano perilo, ampak to, da nam je partner v čisti in (običajno) zlikani majici, všeč.

To je vse treba naredit, ampak to ni tisto, zaradi česar smo se z nekom poročili in zaradi česar nas bo nekdo spoštoval kot osebo.

Pozabi na ves "trud" in čas, ki si ga vložila v gospodinjstvo. Porabi minimalen časa za vse skupaj. Ne reci, da se ne da. Vse se da. Piši na gospodinjske nasvete, če ne veš, kako.

Naroči pizzo; edino, kar ne počaka, je lakota (pa še ta včasih lahko ) user posted image  . 

Čas porabi za sebe, uredi se, naberi sveže cvetje, narabutaj češnje, preberi kakšno dobro knjigo, nauči se nekaj novega, nasmej se iz srca. Boš videla reakcijo partnerja. Upam, da mu bo sprememba všeč. user posted image  user posted image

Če bo pa še naprej nespoštljiv, pa verjetno ni pravi zate.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
2.6.2006 11:27:35   
baguSka
Čas porabi za sebe, uredi se, naberi sveže cvetje, narabutaj češnje, preberi kakšno dobro knjigo, nauči se nekaj novega, nasmej se iz srca. Boš videla reakcijo partnerja. Upam, da mu bo sprememba všeč.

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
2.6.2006 11:34:22   
Babaloo
Zakaj mu pa tolk pedenaš? A on si ne zna skuhat kosila??
Tudi če ima veliko večjo plačo kot ti ,še ne pomeni, da mu mora strečt od spredaj in od zadaj.
Če moj kaj pripomni, da ni pospravljeno ali kaj podobnega, mu kar povem, kje je cunja in lahko kar postori, da ne bom nič zamerila. Meni se pač trenutno ne ljubi.
Pa tudi ne razmem žensk, ki svojim tipom kupujejo oblačila in jih nosijo še domov, da jih oni probajo. Pa ne me zafrkavat!! Jaz be se mojemu samo nasmejala, če bi mi kako tako prijavil.
Saj ne, da bi mi bilo vseeno, kako hodi oblečen, ampak ja zza njega pač ne bom hodila po trgovinah in mu cunje domov nosila.
Zakaj si pa ti potem vzela kredit, če ima on večjo plačo? Tu mi nekaj ni logično. Ima večjo, plačo, ti imaš kredit, pa še pedenaš mu.
ODPRI OČI IN SE NE PUSTI J...
Najbrž bere to tudi kak dedc, pa si misli, kako mu je fajn......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
2.6.2006 11:39:54   
baguSka
Ja in tole je idealen primerek maminega sinka!!!user posted image  In ti mu špilaš mamico... A sexata pa 'normalno'???

(odgovor članu Babaloo)
Neposredna povezava do sporočila: 23
2.6.2006 11:52:40   
KIRA
a pred poroko pa ni bil tak??

pojdi za teden dni ali dva na "dopust" k tvoji mami, pa boš videla kako se bo brez tebe znašel. najbrž se ne bo vedu kam dat - kot je večina moških. če mu je kaj do tebe, se bo potrudil da boš čimprej nazaj. ....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   [Brisano sporočilo]
2.6.2006 15:41:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?