Medvedka -> Za nosečnice! (17.6.2004 12:12:58)
|
LU, čestitam! Si pa dobro napovedala svoj prihod že tri dni prej! Mogoče bi morala med vedeževalke, in to tiste, ki vsem napovejo pikice... Oh, kako bi te bila dekleta iz foruma Zanositev in ovulacija (Za nas) vesela! MARTINA, držim pesti zate in za pikico, da bo vse v redu. Sporoči, kaj ti bodo kaj rekli. ANDRA, jaz sem zdaj v 10.tednu (9tednov 3dni), zdravnica mi pa še ni povedala roka. Glede na moje izračune po zadnji menstruaciji, bi bil datum poroda 17.januar. Je pa rekla zdravnica, da je najbrž prišlo do zanositve nekoliko prej, ker je bil mali (mala) večji kot naj bi bil glede na zadnjo menstruacijo. KAJA11, morda bi bilo res bolje, če ne bi toliko brala in razmišljala, vendar vem, da je to težko, ker sem jaz ravno taka. Le da nimam prav izrazitih simptomov (slabosti, za katere niti ne vem, a jih imam samo v glavi ali mi je dejansko nekoliko slabo, težko najdem kakšno hrano, ki bi mi res pasala za pojesti, nekoliko boleče prsi), zato pa potem razmišljam o tem, a je neki vse v redu ali ne... KSENIJA, glede službe sem v podobni situaciji, meni se konča pogodba septembra, ko pride nazaj učiteljica, ki sem jo nadomeščala, ko je bila na bolniški in nato porodniški. Sem spraševala, če bi me morda lahko obdržali na spisku zaposlenih, ker itak država plačuje bolniško, pa so rekli, da ne, da bi morali imeti res dober razlog, zakaj imajo na istem delovnem mestu zaposlena dva človeka. Ampak, zdaj se sploh ne sekiram več, služba gor ali dol, samo da bo z otročičkom vse v redu. Upam, da tvoj fant kmalu dobi službo kje bližje, saj ga zdaj še bolj potrebuješ ob sebi, ko pa pride otročiček pa ga boš, jasno, še toliko bolj. KIRA, sem pa neumna a, da to vprašam... Saj, če bi že zadnjič napisala z besedo in ne s kratico, bi vedela za kaj gre. Baje, da je umetna oploditev trikrat zastonj, vsak naslednji poskus pa ful stane - a je to res? Skratka, vam je očitno uspelo in tako je prav. Sprašuješ, kako je bilo pri meni... Tako prvič (decembra) kot drugič (aprila) z zanositvijo nisva imela težav. V bistvu je ratalo v prvo, če si to spraševala. Saj sem se malo tolažila po neuspešni nosečnosti tudi s tem, da pa vsaj z zanositvijo nisem imela težav... Srčno pa upam, da bo tokrat vse v redu, ker sicer ne vem, kako bi se spet pripravila do tega, da grem vnovič v nosečnost. Punce, lepo se imejte in uživajte s pikicami! PS: Kaj bomo pa naredile s to debato, če res že ena obstaja (9.nebesa)? Jaz sploh nisem vedela... Medvedka
|
|
|
|