|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prijateljstvo
30.5.2006 11:15:11   
n*a*
Kako odreagirate, ko opazite, da vam prijatelji ne povejo več "vsega" oz. imate občutek, da jim vi še vedno poveste "ta nujne" stvari, medtem ko vas oni ne obveščajo več o podobnih zadevah?

Namreč s prijateljicami s faksa, smo ostale v stikih tudi kasneje - sprva je bilo druženje še vedno zelo pogosto, kasneje sicer manj intenzivno, ampak ko se vidimo, si imamo še vedno veliko za povedat. Ker smo krajevno precej oddaljene, je bila ena izmed rednih povezav tudi e-pošta. In kake zanimive novice so se sporočale tudi tako, zdaj pa še tega ni več...

V bistvu je res, da sem imela manj časa za druženje zaradi otroka, ampak maili so pa še vedno šibali...
Mislim, da gre tudi za zavidanje, ker dve iz naše klape še nimata otrok in jih kljub tridesetim žal še ni na vidiku, je bolj kariera na prvem mestu.

Ima katera podobne izkušnje - vedno manj prijateljic zaradi pomanjkanja časa in drugih okoliščin, vzrokov?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prijateljstvo
30.5.2006 11:57:39   
cukerček
Tudi jaz sem po končani šoli imela še nekaj časa dobre stike z nekaterimi sošolkami ampak čez čas se to nekako spremeni naše poti so šle vsaka v svojo smer. Nič čudnega če pa nam današnji tempo življenja ne dopušča niti časa za nas same.

Se mi pa je zgodilo nekaj zelo lepega.
V osnovni šoli sem imela najboljšo prijateljico, ki sem jo poznala že prej. Bila je moja soseda, prijateljica, sošolka cele dneve smo preživele skupaj jaz moja sestra Tatjana in njena sestra Dijana še starši so boli zlo dobri prijatelji. Konec 4 razreda pa so se preselili v Srbijo, več kot mesec dni nisem prišla k sebi cele dneve sem jokala. Nekaj časa smo še ohranjali stike preko pisem a to se je na žalost kmalu končalo. Po nekaj letih ko nisem prejela nobenega pisma več sem jaz napisala nekaj a pisma nisem nikoli poslala. Nato pa sem po 14 letih v nabiralniku našla pismo iz Srbije kar razjokala sem se zraven pa je bila še njuna slika . In tako smo po vseh tek letih znova v dobrem stiku ali po e-mailu ali po telefonu in še nekaj- letos julija grem k njima. Komaj čakam!!!!!!!!
Ko se bomo srečali bom jokala kot toča od sreče a ko bom morala domov pa bo spet hudu.
Ampak sedaj vem da se bomo skoraj vsak dan slišali in vsaj enkrat na leto videliuser posted image

Malo sem vam zabluzla s svojo zgodbo-pardon
AMPAK sem ful vesela in sem pač to hotla delit z vami.

(odgovor članu n*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.5.2006 14:51:25   
muki1
V bistvu je res, da sem imela manj časa za druženje zaradi otroka, ampak maili so pa še vedno šibali...
Mislim, da gre tudi za zavidanje, ker dve iz naše klape še nimata otrok in jih kljub tridesetim žal še ni na vidiku, je bolj kariera na prvem mestu.
IZVIRNO SPOROČILO: n*a*

In kdo komu zavida? Karieristke mamicam ali obratno user posted image
Ni cilj vsake ženske otrok, čeprav jih je zelo lepo imeti. Poznam punce, ki so odlične v svojih službah, pa se zgražajo ob mislih na otroke. Morda so se samo naveličale vprašanj....Kaj pa ti čakaš?.... to namreč počne veliko mamic, da svoje prijateljice nemamice, obvezno bombandirajo s tem vprašanjem.
Pa ne me narobe razumeti, tudi sama imam otroka, pa še enega na poti. Ampak...vsakemu svoje, a ne?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu n*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.5.2006 14:57:18   
Seven*
Hmm. Pri meni se je zgodilo to, da sem po hitrem postopku ostala prakticno brez vseh prijateljic. Sama nisem zaradi otrok mogla prakticno nikamor, k meni pa tudi noben ni vec prisel. Trenutno sem v stikih le z parimi osebami.

Ne vem kaksen je kljuc.. Sama sem se ravno vceraj sprasevala kaj je vzrok temu. Dokler si na voljo za kofetke, nekajurne pogovore po telefonu je vse ok, ko pa si omejen, pa ljudje kar izginejo.

Sem zadnjic gledala v telefonu, da so me v roku 14 dni POKLICALE le tri osebe. Mislim da je bila ena od teh mama, en pa kolega, ki sem ga sprasevala za neke podatke. user posted image Telefon vedno nekje lezi, ker ni v uporabi. user posted image

Gospa sem.

(odgovor članu n*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.5.2006 15:00:08   
tulip
Je pač tako da življenje zašiba po svoje in vsak se ukvarja s tistim, kar ga zanima. Tudi jaz sem izgubila stik z nekateru+imi osebami iz preteklosti, ker so se pač naše poti razšle. Preprosto si nimaš več kaj za povedat oz. te niti ne zanima, kdo vse je bil v petek zvečer v baru in kaj je imela tista koza oblečeno... njih opa ne da je tvoj malček včeraj poskušal vstati in da mu je danes skoraj uspelo...
Ni fajn, a je tako. So pa v moje življenje vstopile druge osebe, preevsem mame in si imamo ogromno za povedat, pa ne le o otroku!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.5.2006 15:53:06   
ada2
tudi jaz imam zdaj manj prijateljic, kot da bi nekam izhlapele, zato je pa fino z vami počvekat vsaj na forumu.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.5.2006 16:24:49   
anitaz
IZVIRNO SPOROČILO: Seven

Dokler si na voljo za kofetke, nekajurne pogovore po telefonu je vse ok, ko pa si omejen, pa ljudje kar izginejo.

Ja, pri meni je ISTO. nekoč najboljše prijateljice, zdaj še znanke niso, ker se nismo slišali že 1 leto, videli pa user posted image  Ampak kaj čmo. Hvalabogu si najdeš druge, ki so boljši. user posted image

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.5.2006 16:52:48   
dory
eh k enkrat dobis otroka si mal omejen in ne mors v nedogled kofetkat al pa prezivljat svoj prosti cas kot bi si ga zelel...zato za marsikoga odpades..ampak je ze prou tko..to vsaj ves,da niso pravi prijatelji...tko

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.5.2006 17:16:05   
Anonimen
Ni to, da niso pravi prijatelji, le nimaš toliko časa kofetkat po cele dneve in hodit ven zvečer.
Jaz se še vedno srečavam s prijateljicami iz SŠ. In ena niti slučajno še noče imeti otrok. Srečava se enkrat mesečno in veš kako paše govorit še o čem drugem kot o otrocih.

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
30.5.2006 18:14:01   
Anonimen
Veste kaj...

Jst sem samska, mam cajt za kofetkanja, pa za čvekanja, pa za ne vem kaj vse...pa me vseeno redkokdo povoha. Od prijateljev iz prejšnjega življenja, mislim. Tko da, na vsaki strani so problemi...in prijateljstvo je predvsem šeranje interesov...recimouser posted image .

Pač krog ljudi se z odraščanjem menja (pod odraščanje mislim tisti normalni tok v življenju).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
30.5.2006 23:05:39   
Anonimen
Jaz pa temu ne rečem "pomanjkanje" prijateljev/ic, ampak "selekcija". Zdi se mi logično, da se mi je po tem, ko sem si ustvarila družino, družabni krog spremenil. Ja, tudi zmanjšal se je, seveda, ampak pri meni je bilo to predvsem zato, ker sem bila prva v naši družbi, ki sem si ustavrila družino (pri 19-ih letih). Logično, da je bilo potem pri meni avtomatsko manj žurov in vsega ostalega podobnega, drugi pa so ob svoji polnoletnosti šele dobro začeli. Jaz pa sem se znorela že prej in nisem občutila nobenega pomanjkanja. Sem še vedno šla ven nekajkrat na leto in grem še vedno in družba za to se še vedno najde, čeprav imamo pa danes že skoraj vsi otroke (nekateri celo po več).
Tako, da se zaradi tega, ker imam npr. sedaj 15 prijateljev/ic, prej pa 50, čisto nič ne sekiram. Raje bi imela samo 3, pa te super, kakor pa tistih 50, pa od vseh skupaj ne bi bilo nič. Slišimo se ob priliki, ker smo razseljeni po celi Sloveniji, vidimo se tudi bolj poredko, v primerjavi s preteklostjo, si pa pošiljamo pisma, razglednice, e-maile in podobno. In, vsaj meni, nič ne manjka.

(odgovor članu n*a*)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......