Anonimen -> RE: prijateljstvo (30.5.2006 23:05:39)
|
Jaz pa temu ne rečem "pomanjkanje" prijateljev/ic, ampak "selekcija". Zdi se mi logično, da se mi je po tem, ko sem si ustvarila družino, družabni krog spremenil. Ja, tudi zmanjšal se je, seveda, ampak pri meni je bilo to predvsem zato, ker sem bila prva v naši družbi, ki sem si ustavrila družino (pri 19-ih letih). Logično, da je bilo potem pri meni avtomatsko manj žurov in vsega ostalega podobnega, drugi pa so ob svoji polnoletnosti šele dobro začeli. Jaz pa sem se znorela že prej in nisem občutila nobenega pomanjkanja. Sem še vedno šla ven nekajkrat na leto in grem še vedno in družba za to se še vedno najde, čeprav imamo pa danes že skoraj vsi otroke (nekateri celo po več). Tako, da se zaradi tega, ker imam npr. sedaj 15 prijateljev/ic, prej pa 50, čisto nič ne sekiram. Raje bi imela samo 3, pa te super, kakor pa tistih 50, pa od vseh skupaj ne bi bilo nič. Slišimo se ob priliki, ker smo razseljeni po celi Sloveniji, vidimo se tudi bolj poredko, v primerjavi s preteklostjo, si pa pošiljamo pisma, razglednice, e-maile in podobno. In, vsaj meni, nič ne manjka.
|
|
|
|