|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: UPANJE PO SPLAVU 2.krog
11.6.2006 18:12:17   
Bety
Hojla....Lana38, jaz sem šla na moto zbor v Žiri...uživam, saj mi drugega ne preostane...

glede znakov, pa tako je, vsaj pri meni: 3 dni po O imam napihnjen trebuh (kot da bi me matrali vetrovi, njih pa nikjer), potem me na enem mestu v maternici močno zaboli in tam tišči....kasneje se izkaže, da sem nosečka...na 28.dan pa so se včasih pojavile tudi drobne kapljice rjavega izcedka....pa ne zmeraj....in huda utrujenost in zaspanost, pa lakota, da ne govorim....joškice..hmmmmm...ne zmeraj...enkrat ogromne in boleče, drugič čisto mrtve....

Tako....BT merim pa odkar sem na RR....hmmmm...ne vem, kaj naj povem o tem....si merim čez cel dan in včasih vztraja pri 37,2, potem pade na 36,8....in to se dogaja ko sem noseča ali pa ne....

Imejta se lepo....

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 26
11.6.2006 18:41:25   
Bety
hej punce...user posted image user posted image user posted image ...sem zi pred parimi minutami izmerila temperaturo in je 37,7...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....počivala sem cel dan, gledala TV, jedla celo čokolado.....nič ne čutim,da bi imela povišano BT....bolana nisem prav nič....jezna tudi ne....hmmmmm.....kaj bo iz tega prišlo ven user posted image user posted image user posted image .....toliko pa nisem še namerila, odkar jo merim (2 leti)....še med OBMP ni bila tako visoka?!?!.....utrujena nisem prav nič, zaspana tudi ne, nič me ne matra v trebuhu......ČISTO NIČ IN PRAV NIČ SE NE DOGAJA.....Prometrijuma tudi ne uporabljam?!?!....

M pa NEpričakujem okrog 23.6. .....torej, še celih 12 dni....lahko pride tudi 21.6. (28.dan ciklusa)..še 10 dni....uffffffffffffffffffff.....bom nehala tuhtat....saj ni nič....

LP

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 27
11.6.2006 19:36:27   
lana38
Bety!
BT moraš meriti zjutraj preden vstaneš iz postelje in začneš karkoli delati. Drugače čez dan to ni več BT. Samo tisto zjutraj velja. Čez dan je pač telesna temp., ki je čisto vseeno kakšna je. BT pomeni bazalna(osnovna), zato jo meriš zjutraj, preden vstaneš.
LP

lana38

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 28
12.6.2006 8:10:37   
Bety
Lana38, to vse vem o BT....samo, tudi merjenje čez dan nekaj pokaže...če nisi noseča ti nikakor ne bo termometer pokazal čez 37C, ko meriš čez dan....jaz se igram malo z merjenjen...merim takoj po zbujanju, čez 15 minut, pred kavo, med kavo, popoldan....ni nič drugega kot igra....

lp

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 29
12.6.2006 10:40:11   
lana38
To je pa zaminivo.user posted image

lana38

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?