Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: UPANJE PO SPLAVU 2.krog 11.6.2006 18:12:17
|
|
|
|
Bety
|
Hojla....Lana38, jaz sem šla na moto zbor v Žiri...uživam, saj mi drugega ne preostane... glede znakov, pa tako je, vsaj pri meni: 3 dni po O imam napihnjen trebuh (kot da bi me matrali vetrovi, njih pa nikjer), potem me na enem mestu v maternici močno zaboli in tam tišči....kasneje se izkaže, da sem nosečka...na 28.dan pa so se včasih pojavile tudi drobne kapljice rjavega izcedka....pa ne zmeraj....in huda utrujenost in zaspanost, pa lakota, da ne govorim....joškice..hmmmmm...ne zmeraj...enkrat ogromne in boleče, drugič čisto mrtve.... Tako....BT merim pa odkar sem na RR....hmmmm...ne vem, kaj naj povem o tem....si merim čez cel dan in včasih vztraja pri 37,2, potem pade na 36,8....in to se dogaja ko sem noseča ali pa ne.... Imejta se lepo....
|
|
|
|
RE: UPANJE PO SPLAVU 2.krog 11.6.2006 18:41:25
|
|
|
|
Bety
|
hej punce... ...sem zi pred parimi minutami izmerila temperaturo in je 37,7... ....počivala sem cel dan, gledala TV, jedla celo čokolado.....nič ne čutim,da bi imela povišano BT....bolana nisem prav nič....jezna tudi ne....hmmmmm.....kaj bo iz tega prišlo ven .....toliko pa nisem še namerila, odkar jo merim (2 leti)....še med OBMP ni bila tako visoka?!?!.....utrujena nisem prav nič, zaspana tudi ne, nič me ne matra v trebuhu......ČISTO NIČ IN PRAV NIČ SE NE DOGAJA.....Prometrijuma tudi ne uporabljam?!?!.... M pa NEpričakujem okrog 23.6. .....torej, še celih 12 dni....lahko pride tudi 21.6. (28.dan ciklusa)..še 10 dni....uffffffffffffffffffff.....bom nehala tuhtat....saj ni nič.... LP
|
|
|
|
RE: UPANJE PO SPLAVU 2.krog 11.6.2006 19:36:27
|
|
|
|
lana38
|
Bety! BT moraš meriti zjutraj preden vstaneš iz postelje in začneš karkoli delati. Drugače čez dan to ni več BT. Samo tisto zjutraj velja. Čez dan je pač telesna temp., ki je čisto vseeno kakšna je. BT pomeni bazalna(osnovna), zato jo meriš zjutraj, preden vstaneš. LP
|
|
RE: UPANJE PO SPLAVU 2.krog 12.6.2006 8:10:37
|
|
|
|
Bety
|
Lana38, to vse vem o BT....samo, tudi merjenje čez dan nekaj pokaže...če nisi noseča ti nikakor ne bo termometer pokazal čez 37C, ko meriš čez dan....jaz se igram malo z merjenjen...merim takoj po zbujanju, čez 15 minut, pred kavo, med kavo, popoldan....ni nič drugega kot igra.... lp
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?