lana38 -> RE: UPANJE PO SPLAVU 2.krog (5.6.2006 12:00:01)
|
Bety! Tista angleška stran ti izračuna lunino O, ne biološke. Pred dalj časa smo na RR govorile o lunini O. Poglej malo za nazaj. Baje bi naj vsaka ženska imela lunino in biološko O. Če se datum lunine in biološke O ujema, potem v 99% lahko zanosiš. Pred dnevom lunine O je treba [sm=sloncek.gif] tri dni vsak dan, da ujameš to lunino O. Na sam dan lunine O je že prepozno, če prej nisi, npr. lunina O je 22.6, [sm=sloncek.gif] moraš 19., 20. in 21.6. Ne vem , če je res kaj na tem. Lunina O bi naj bila odvisna od položaja luna v času tvojega rojstva. Jaz sem npr. imela biološko O 4.5., lunino pa 24.5. Je pa res, da sva prvega otroka spočela 12.6.1996 in ta dan sem imela lunino O. Pri drugem pa je bila biološka O 8.11.2005, lunina pa 27.11., tako da je bilo daleč narazen. Mi je pa pri drugem otroku kazalo v tem času risk za napake pri plodu v tej tabeli 4 in resnično je otrok imel kromosomsko napako. Zdaj pa ne vem, če je vse skupaj samo slučajnost, ali je res kaj na tem. Drugače pa sem trenutno v času plodnih dni, še vedno, ker je BT še vedno niska in tudi sluzi imam zelo veliko. Biološka O torej zamuja in je zdaj že 5 dni kasneje. Dobro, da si merim BT, bom vsaj vedela zakaj M zamuja, ker bo tudi M prišla zato kasneje. Zato pa jih veliko žensk porabi na gore testov, ki so seveda neg., ker mislijo, da jim M zanuja, pa jim v resnici sploh ne, ker je tudi O bila kasneje in potem M ne more priti pravočasno, ker se pojavi približno 14 dni po O. Celo teorijo sem že razvila o tem. Ne morem verjeti. LP
|
|
|
|