|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   lepi zgledi
25.5.2006 21:16:20   
žiža
Danes sem na otroškem igrišču doživela eno zelo zanimivo situacijo. Na igrišču se je sara igrala z žogo, mimo je prišel nekaj let starejši fantek in parkrat brcnil tisto žogo. Naši se je itak to zdelo ful zabavno in je letala za žogo. No enkrat je bil pa fantič mal premočen in je žoga poletela iz igrišča proti parkirišču. Po žogo je odšla moja sestra a glej ga zlomka žoge nikjer. Pregleda vse okoli in vidi enega dedka z vnukom, ki v rokah drži našo žogo. Mu lepo čisto prijazno pove, da je žoga njena in naj jo vrne. Tisti dedek pa kr nekaj začne sikat, da jo je on našel, da je to zdej njegova. Ker če jo pa nebi pobral bi jo pa avto povozil user posted image   Sej ne moreš verjeti, pa kako naj bo potem otrok kaj drugačen. Pa saj je bilo jasno, da je žoga po vsej logiki od nekoga iz igrišča, če je iz tiste smeri priletela. Al je bogi dedek mislil, da mu jo je nekdo iz lufta poslal.
No sej zdej mi je vsaj jasno, kaj se je zgodilo z nečakinjino račko, ki je padla iz vozička. Pa smo po parih metrih ugotovil, da nima več race. Šle nazaj do trgovine, samo čez cesto, race nikjer, v trgovini race nikjer. Ja gotovo je nekomu glih pred nos padla, verjetno iz neba.
halo dedki, babice, mamice, očki, tete, strici.... res smo dober vzor našim otrkom.
Kar nekdo izgubi brž v svoj žep skrit.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: lepi zgledi
25.5.2006 21:23:26   
Lumpi
No, moj sinek je prejšnji teden 2x izgubil copatke. Greva z vozčkom nazaj po isti poti in copatka pač ni. No, ko je drugič izgubil copatek bele barve, mi slučajno ena kolegica  pove, kje je vidila ta copatek. No in kaj doživim, ko pridem na kraj, kjer naj bi bil copatek: copatka nikjer.

Hallooo!!!!!!!!!!!!

Kdor ne zapusti obale, nikoli ne spozna skrivnosti oceana.

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.5.2006 21:38:50   
sanasan
pri nas pa se to ne dogaja le na sprehodihuser posted image  na igralih nekateri starši celo pustijo, da njihov otrok 'pomotoma' vzame s seboj še kakšno igračko kakega drugega otrokauser posted image  in se naredijo kot, da nič ne vidijouser posted image ... kako bi v takem primeru odreagirale ve? a)če gre za igračo vašega otroka b)za igračo drugega otroka (in ste sigurne, da je njegova!)... jaz sem že od pomladi na 'bojni nogi' z nekaterimi, ker sem jih vljudno opozorila, da so popokali nekaj, kar ni njihovo...

imam pa res dobre izkušnje z nekaterimi (predvsem mamicami - hvala vamuser posted image ) za kar sem jim neizmerno hvaležna, ko je moja mala (je bila še v vozičku) pogosto med nakupovanjem brcala in izgubila čeveljček, škorenjček pa so pritekle za mano in mi vrnile!

(odgovor članu Lumpi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.5.2006 22:18:43   
CatJa
Ja svašta, no. A da je žogo kr za svojo vzel user posted image  Mi sicer nismo še nič izgubili, če bi našli, bi pa tudi pustili. Pa kaj bi pa naj z enim copatkom počeli, ne vem, no.
Kar se pa igrišča tiče, pa midva včasih uletiva čist nenačrtovano, brez ajmerčka in lopatke, in če Jan že vztraja v peskovniku, si vljudno izprosiva kak kos, ki ga potem seveda vrneva.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
26.5.2006 7:28:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu žiža)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
26.5.2006 8:29:16   
lelaval
Ja, dedi ima očitno premalo penzijo, da bi vnučku kaj kupil - pa pade žoga iz nebes. Si moreš mislit - kakšno naključje - božji dar. Ti pa si upaš trdit, da je tvoja. Kaj takega. Nezaslišano. user posted image user posted image  Mogoče so to misli dedija. user posted image user posted image

Otrok ne razume, da ne more imet vsega, kar vidi. Zato pa smo odrasli, da jim obrazložimo. Ta dedi pač uči na tak način. Žal. Ljudje smo različni.
Je pa res, da midva tako ne delava. Se je letos zgodilo, da smo bili na plaži, maladva greta na igrala in prideta z žogo - ker je tam bila, pa nikogar drugega ni bilo na plaži. In, ker smo bili takrat res sami, sva dovolila, da se ta čas, ko smo tam, igrata z žogo, ko pa smo odšli, sta jo vrnila na isto mesto, kot sta jo našla. Sta še sama rekla, da se bosta samo ta čas igrala in, da si je ne mislita 'prisvojit', ker bo potem fantek ali punčka jokal.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.5.2006 11:40:43   
BLAŽIKA
Da lahko doživiš tudi kaj takega pa ne morem verjet. Mi smo komaj sedaj začeli hodit se v park igrat, ker smo prej še bili premajhni pa bom sedaj prav pozorna na naše stvari ker to je zadnje kar bi pričakovala in tudi odnesla ziher nebi nič čeprav nebi bilo nikogar tam. SVAŠTAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.5.2006 14:14:59   
skuštrana
Mi smo veliko v parku in tam res svašta doživiš. Od popolnoma nevzgojeni otrok do kraj, pretepov in podobnih stvari ( in nekateri starši sploh ne reagirajo, če njihov otrok pretepa mlajšega od sebe, ali če mu želi odvzeti stvar, ki ni njegova,..)...Jaz nikoli ne obsojam otrok, niso nič krivi.Krivi so starši, ki bi morali imeti svoje otroke po budnim očesom in vedeti kdaj domov prinesejo nekaj kar otroku ne pripada..
Imam pa tudi par kar lepih, pozitivnih izkušenj..Ravno danes nama je s tamalo ena babica vrnila klobuček, ki ga je naša čebula izgubila pred skoraj tednom dni (sem ga že odpisala)...Bravo za takšne tetkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.5.2006 19:31:04   
Lidy
Ja resnično danes lahko doživiš marsikaj. Na srečo živimo na obrobju Ljubljane, v blokih, in moram reč da je miselnost, vzgoja, olika čisto drugačna. Ko smo se priselili je bilo čudno slišat 5 letnika, ko ti lepo reče dober dan. Pridem s tamalim na igrišče pa prileti skupina otrok 8-10 let starih pogledat dojenčka. Kako mu je ime, koliko je star, a že hodi... in na koncu na svidenje. Ja kar obstaneš! Na igrišču je pa tudi tako, da starši skrbijo za čistočo in red in tako naprej.
No je že res, da manjši je kraj bolj se vsi poznajo in moralna odgovornost je toliko večja.
Ampak ta dedek je pa faca ni kej. Kako se je potem končal zaplet z žogo? Ste jo dobili nazaj ali ste mu jo iz ljubega miru kar podarili?

Pozdravček

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Nadomestna in dopolnilna komunikacija
Oktober je mesec ozaveščanja o NDK, ki omogoča komunikacijo osebam s težavami govora. V Sloveniji pa se soočamo z izzivi...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.