žiža -> lepi zgledi (25.5.2006 21:16:20)
|
Danes sem na otroškem igrišču doživela eno zelo zanimivo situacijo. Na igrišču se je sara igrala z žogo, mimo je prišel nekaj let starejši fantek in parkrat brcnil tisto žogo. Naši se je itak to zdelo ful zabavno in je letala za žogo. No enkrat je bil pa fantič mal premočen in je žoga poletela iz igrišča proti parkirišču. Po žogo je odšla moja sestra a glej ga zlomka žoge nikjer. Pregleda vse okoli in vidi enega dedka z vnukom, ki v rokah drži našo žogo. Mu lepo čisto prijazno pove, da je žoga njena in naj jo vrne. Tisti dedek pa kr nekaj začne sikat, da jo je on našel, da je to zdej njegova. Ker če jo pa nebi pobral bi jo pa avto povozil [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Sej ne moreš verjeti, pa kako naj bo potem otrok kaj drugačen. Pa saj je bilo jasno, da je žoga po vsej logiki od nekoga iz igrišča, če je iz tiste smeri priletela. Al je bogi dedek mislil, da mu jo je nekdo iz lufta poslal. No sej zdej mi je vsaj jasno, kaj se je zgodilo z nečakinjino račko, ki je padla iz vozička. Pa smo po parih metrih ugotovil, da nima več race. Šle nazaj do trgovine, samo čez cesto, race nikjer, v trgovini race nikjer. Ja gotovo je nekomu glih pred nos padla, verjetno iz neba. halo dedki, babice, mamice, očki, tete, strici.... res smo dober vzor našim otrkom. Kar nekdo izgubi brž v svoj žep skrit.
|
|
|
|