|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJ 2004
6.11.2006 13:20:33   
StBarbara
user posted image  No, potem je ta slikca za nas user posted image  A se Tisa strinja? Resno, ful mi je ušeč user posted image

Kok je pa velika slika?  A4?

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu StBarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 276
7.11.2006 8:29:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: StBarbara

user posted image  No, potem je ta slikca za nas user posted image  A se Tisa strinja? Resno, ful mi je ušeč user posted image

Kok je pa velika slika?  A4?

o šit! te bom mogla razočarat. to slikico je tisa učer prečečkala š črnim flokijem iz prav da zdej nič ne vid :) obrazek namreč :)) ne ni bla a4 kje pa ene fi 4 cm je mel obrazek recimo al pa še manj :) ji bom naročila novo sliko v večji velikosti pa dobiš :) hehe!
ja ja otvoritev :) a je lohk že ??!! ma pa povabim tut vse julijke :) sam hit nej že bo :)

Neposredna povezava do sporočila: 277
7.11.2006 8:43:14   
StBarbara
No, pol pa naroči novo user posted image

Ej lepo hiško boste meli, s tem se strinja tudi moj, ki je arhitekt (sicer on bi notri mal spremenu user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 278
7.11.2006 9:39:09   
Bubamaraa
Evo punce pa se je začel mraz.....moja danaja je pa ratla tak hudiček, da me prov glava že boli.....Noče nič jesti, noče si deliti igračk, sosedovega fantka tepe in še bi lahk naštevala...Jaz sem pa čisto obupana in brez moči....Pa še noče več iti k babici in dedku spat.......user posted image ...Upam, da jo bom danes spravila....ker imam jutri zjutri službo pol pa direkt na kolokvij letim......in pridem ob desetih zvečer domov...kr neki.....bomo videli......

ja slikce so pa res superca.......user posted image user posted image user posted image ...

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

Neposredna povezava do sporočila: 279
7.11.2006 15:45:12   
StBarbara
IZVIRNO SPOROČILO: Romana25

Evo punce pa se je začel mraz.....moja danaja je pa ratla tak hudiček, da me prov glava že boli.....Noče nič jesti, noče si deliti igračk, sosedovega fantka tepe in še bi lahk naštevala...Jaz sem pa čisto obupana in brez moči....

Romana, bova še tuki mal jamrale user posted image  To je res obup, ampak mene saj malo tolaži dejstvo da nisva edine.
Mi danes še nismo mel izpada...čakam user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 280
7.11.2006 15:55:13   
Bubamaraa
Jaz sem ji zdele glih pokar torbo, da gre do jutri spat k babici, ker me tuk glava boli, da se mi meša.....Pa še jutri mam kolokvij in se nisem še mogla čisto nič učiti.........user posted image

malo prej mi je pa stole v kuhinji polila z jogurtom...Pa sem dala  na forum, da me zanima kako se čišči mikro fibra???? ker bom znorela...tuk sem dala veliko, ko sem dala stole spreoblečt, da mi je zdej kr slabo, če ne bom flekov ven dobila......user posted image user posted image user posted image

ja ne vem kaj je z mojim otrokom???????user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 281
7.11.2006 15:58:50   
StBarbara
Ej jest se tud to sprašujem SKOS, a je vzgoja napačna, moram rečt, da smo mogoče preveč popustljivi al kaj user posted image  Vid itak ne šljivi besede NE! Jest sem misnla, da se mi bo učeri zrolal od vsegauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 282
7.11.2006 16:08:46   
StBarbara
Aja, čistiš s toplo vodo in krožnimi gibi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 283
7.11.2006 21:26:08   
Anonimen
ooo kaj pa je reku tvoj arhitekt kaj bi spremenil. a sta šla priov not pogledat al kako? :) kaj bi spremenil no naj pove, mooče še kaka dobra ideja pade :)

ko berem tole vašo o hudičkih moram povedat da sem prv za foro vzela v knjižnici knjigo indigo otroci so med nami. prej nism tem nakladancijam o indigo otrocih verjela ma nič. ker tudi nič nisem vedela o njih. zdaj pa bolj berem bolj se mi zdi da je nekaj na tem. vsaj tiso sem prepoznala ma 100% v enem tipu teh otrok. in ko sem za hec probavala z njo delat tko k piše tm not kr nekak učinkuje??!! recimo piše da tem otrokom beseda ne ne pomeni nič oz je ne upoštevajo, da jim je vse treba razložit zakaj nekaj recimo ne smejo. seveda njihovem nivoju primerno. in zdaj poskušam se ne več dret ne ne ampak razlagam na veliko zakaj nekaj ne sme in punca me posluša s tavelkimi očmi. sicer mogoče zadevo šeenkrat nardi ampak jo vidm pol druge dni skos ponavla to mojo razlago in počas neha delat to kar ji rečem da ne sme. recimo primer. vedno ko je lulala na wcju je ko sem jo postavla na tla prov stislna da ji je še mal pitekl seveda po tleh. in prej sem se drla, pizdila ma me je že mel da bi jo po riti nažgla, sam je nism k vem da ne pali. pol sem ji pa ene par dni nazaj začela razlagat, veš tisa, po tleh se ne lula, k je pol vse umazano, pa na copatke pride luža pa na štunfke, pa pol se o po celem stanovanju raznosi pa na kavč pa v pojstlo pa je pol vse fuj fej polulano. in res zdej že ene 3 dni ne lula več po tleh! ene 2 al 3 dni je rabla da je zadevo spremenila iz teorije v prakso :)

Neposredna povezava do sporočila: 284
7.11.2006 21:37:40   
Bubamaraa
Lara daj prosim povej kdo je knjigo napisal in točen naslov........ker neki bom probala narediti, ker tko ne gre več......ker bom sam živčn zlom dobila.......user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 285
7.11.2006 21:41:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Romana25

Lara daj prosim povej kdo je knjigo napisal in točen naslov........ker neki bom probala narediti, ker tko ne gre več......ker bom sam živčn zlom dobila.......user posted image user posted image user posted image

NASLOV JE : INDIGO OTROCI, AVTORJA: LEE CARROLL, JAN TOBER

res vzem v knjižnc pa preber. ful je zanimiva

Neposredna povezava do sporočila: 286
7.11.2006 21:45:10   
StBarbara
IZVIRNO SPOROČILO: LARA

ooo kaj pa je reku tvoj arhitekt kaj bi spremenil. a sta šla priov not pogledat al kako? :) kaj bi spremenil no naj pove, mooče še kaka dobra ideja pade :)

Ne, ne tloris, ki ga maš v albumu je pogledal user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 287
7.11.2006 21:48:14   
Anonimen
aja :) no če bi šla še not bi vidla, da je tloris rahljo prilagojen :) me prav zanima kaj bi on spremenil. daj naj pove daj naj pove pliz pliz :)

jaz pa povem potem, če je kaj od tega kar predlaga zraslo tudi na našem zelniku. lahko mi tudi na mail pišeš al pa na privat :) a sem tečna :)

Neposredna povezava do sporočila: 288
8.11.2006 19:31:16   
Anonimen
no da še mal tiso pohvalim :)
user posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 289
9.11.2006 9:06:03   
oka
Pozdravljene!

Zelo sem vesela, da sem vas našla in upam, da mi dovolite, da se malo "vštulim" med vas. Tudi jaz imam malo damo julijko 2004 (24.7.), ki bi sicer morala biti avgustovka, vendar je malo pohitela. Je pa mala madam prava levinja po srcu in karakterju. Družbo ji dela še fantič (1998). Trenutno smo v fazi hude trme (madam) in   prihajajoče pubertete, tako, da pri nas ni nikoli dolgčas.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 290
9.11.2006 9:36:07   
Bubamaraa
Oka dobrodošla......user posted image user posted image user posted image user posted image

več nas je bolje je.......user posted image user posted image user posted image user posted image ..Kako je pa ime tvoji princeski??? in sineku????drgač ji pa rodila, ko sem jaz imela PDP, sam me je prej prehitelo za 6 dni........

ti se kar malo razpiši, koliko je  velika, kakšne vragolije počne, koliko tehta, če ima tudi napade trme, kot imam jaz in StBarbara zadnje čase probleme itd......malo se nam predstavi...pa od kje prihajaš?  itd......

drgač pa punce kje so julijke 2004, ki se že ful dolgo niso oglasile? N&N, simone..ker jih prov pogrešam.....pa skutico......kje je ona???? prebrala za se za njen ss in me je še danes hudo za njo.....user posted image

Kaj pravite, če ji napišem zs in jih malo spomnim na tale naš čvek.....?????

(odgovor članu oka)
Neposredna povezava do sporočila: 291
9.11.2006 10:40:07   
oka
Hvala za dobrodošlico, res sem vesela, da sem vas našla, sem ravno zadnjič, ko sem videla, da imajo mamice skupine teme o svojih sončkih razmišljala, kako bi bilo fino, da bi tudi julij 2004 imel svojo temo evo pa sem vas našlauser posted image .

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 1.4.2008 11:59:28 >

Neposredna povezava do sporočila: 292
9.11.2006 11:04:20   
StBarbara
Dobrodošla OKA, jaz sicer nisem urada julijka, ampak junijka user posted image  sem mislila, da junij debata ne obstaja in sem se kar tukaj pridružila user posted image

Drugače je pa naš tudi trmast in lahkokategornik, tudi z 10 kg. A ste bili na gastro oddelku na preiskavah? Mi smo bili pr dr. Sedmak, sej načeloma mi je ona všeč, sam, ko zmeram tako hiti user posted image  pa tist Polycal vsakemu turijouser posted image  NAš ga ne mara. Pa vaša? Drugače sem se MALO user posted image  nehala sekirati okrog prehrane, zdej mam skrbi s to trmo, pa ko kam pridemo pa tuli kot strgan user posted image

glede smeškotov
http://www.yatoula.com/gif/pages/bebe5.html

http://hiti.dk/animationer%20index.htm

http://www.studiofaca.com/forum/forum_posts.asp?TID=2433&get=last

LARA, pa Tisa je res ful nadarjenauser posted image  
Romana, nisi se nič pohvalila, kako je v novi službi?
A Danaja je šla spat zadnjič k babici user posted image

Lep dan user posted image

(odgovor članu oka)
Neposredna povezava do sporočila: 293
9.11.2006 11:24:57   
oka
StBarbara, hvala za linke, bom poskusila.

Me pa zanima, kako ve prenašate trmaste izpade vaših malčkov. Jaz sem se namreč naučila dati na OFF. Enostavno vidim jo, slišim pa je ne.  Se mi zaradi te moje navade včasih kar samodejno vklopi tipka OFF tudi takrtat ko ni potrebe.

LP

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 1.4.2008 12:00:14 >

Neposredna povezava do sporočila: 294
9.11.2006 13:28:24   
Bubamaraa
Oka vidim, da si zasavje omenila....Ker jaz sem Zagorjanka.....user posted image user posted image user posted image

kaj mi je zdele tamala ušpičla!!!!!!user posted image user posted image user posted image ; vse dvd-je iz ovitkov dala in cd ven zmetala....smrklja....user posted image user posted image user posted image

zgleda, da mamica ne sme biti na rr-ju......user posted image user posted image user posted image

Ja služba je pa super...resnično...šefica je ful uredi ženska, sodelavka s katero sem v pisarni je tudi faca....se ful zezamo in čvekamo...samo dela mam pa tuk, da se ven ne vidim..in hvala bogu, ker mi šiht mine tika-taka...sem resnično zadovoljna...

Ja Danaja je pa šla spat k babici in je bilo najprej malo joka, sam pol je pa kr šlo brez problemov...ker drgač je ful rada šla k babi spat, zdej jo pa kr obtrgava...user posted image

Ja glede trme pa povem, kako ukrepati, ko bodo kakšni rezultati...ker je obupna......user posted image

(odgovor članu oka)
Neposredna povezava do sporočila: 295
9.11.2006 14:39:56   
oka
Ta je pa dobra, zdaj pa mora mami pobirati.  Vidiš kako lepo poskrbi da ti ni dolgčasuser posted image . Drugače pa sem pri naši ugotovila, da če se je ne sliši gotovo nekaj špiči. Kot na primer zadnjič, ko sem kuhala, ji je v roke prišla krema za rito (na sumu imam ta večjega). Taka lepa bela gosta. In ko se mi je zdelo sumljivo, da je nekaj narobe, ker nič ne cvili in čeblja, sem šla pogledat. Cela ampak res cela je bila pomazana. Pa ne samo ona, še vse okoli nje je bilo lepo belo. Pa mi mula reče "Nina mazala mazala. Nina epa!"  Nisem vedela al naj se smejim al naj jokam.
Hja take mamo, kaj čmo.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 296
9.11.2006 14:56:34   
Bubamaraa
Ja res so takšni.....sam drgač pa pravim jih bo že  minilo samo, da so zdravi......user posted image

Jaz sem ji zdele dala Telebajske na TV, da mam mal mira, ker morm pospraviti, ker me včeri ni bilo cel dan doma...(zjutri služba pol šola) in mam tako bajto, da je kr joj...Pa še dec pride dons domov po enem  tednu in morm mal na kup vse zmetat...pa saj bo.....user posted image

Evo me že kliče...: mami soka......user posted image ...grem......čao punce...

(odgovor članu oka)
Neposredna povezava do sporočila: 297
9.11.2006 15:25:18   
StBarbara
Mi smo pa že cel teden brez telebajskov, ker smo jih nekam založili, to je bla taka drama user posted image user posted image , najrajši gleda Plešemo s telebajski user posted image .

Oka, meni se tud zdi, da tam na gastru nič kaj pretiranega ne izveš, kako naj hraniš otroka. Una Sedmakova gleda, kot da mu nič ne daš za jest user posted image  tista dietičarka je pa itak poglavje zase user posted image  Meni skos govori, da je zato presuh, ker se doji in da naj neham že dojit. Ok sej nekaj resnice je zagotovo, ampak ni pa podhranjen zaradi dojenja. In pol skos govorijo kuhajte okusno, ne vem no, sej neokusnega lih nebi dala otroku. Tko hočjo vso krivdo prevalit na nas.
Mi smo šli zadnjič na UZ trebuha in kao, ker ni kakal en dan so ga potem klistiral user posted image , joj, to je blo groznouser posted image .
Pol je pa najhujše k začne Sedmakova :" zdej ga morem sprejet v bolnico...." tko vse preveč potencira, ker je rekla, da bo treba kar en dan notr vstat, no potem smo šli pa po treh urah domov user posted image  Zdej mamo spet kontrolo v decembru. A tamala ima rada Polycal? Kok žličk ji pa moraš dat?

Btw Nina je pa zelo lepo ime, povem iz lastnih izkušenj, to smo taprave frajerke user posted image  user posted image

lp

Neposredna povezava do sporočila: 298
9.11.2006 15:26:57   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: StBarbara

Mi smo pa že cel teden brez telebajskov, ker smo jih nekam založili, to je bla taka drama user posted image user posted image , najrajši gleda Plešemo s telebajski user posted image .

a ti jih posnamem?????????user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 299
9.11.2006 18:56:10   
oka
Hvala za kompliment! Ime sem imela izbrano že iz najstniških dni. 

Drugače pa dam jaz Nini Polycal v mleko s čokolešnikom. Stekleničko ji potem dam v stajico v dnevni (Nina zna namreč zaspati samo v stajici v dnevni sobi) in ona to počasi popije. Smo pa na osmih mericah (40 gramov). Koliko pa morate vi dodajati?

Pa še to: tudi mi najraje gledamo Plešemo s telebajaski in potem vsi delamo COP COP COP! Takrat trma čudežno izine, začne pa neutolažljivo jokati, ko se začnejo Telebajski poslavljati. Sva zadnjič mislila, da se ji je kaj hudega naredilo, tako je začela jokati. Potem pa prosi: "Ne Baski pa pa!"

Uf sem se spet razpisala!

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 1.4.2008 12:01:10 >

Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?