|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJ 2004
2.11.2006 9:58:16   
Bubamaraa
lucaslucija takoj otroka k pediatru in zahtevaj, da ga pregledajo ter naredijo vse preiskave....in tudi slikajo ga naj obvezno.......ker ga morajo dati na preiskave, ker drgač bi jaz popizdila....zato ukrepaj.......NUJNO.....bolj, da narediš paniko za prazen nič, kot pa da nič ne narediš......

ja na user posted image se mormo dobiti...... in od lare ideja mi je všeč.......sedaj pa kak datum naj katera napiše in se lahk zmenimo......pa še mi povejte: al z svojim moškimi al brez.....user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu lucaslucija)
Neposredna povezava do sporočila: 251
2.11.2006 11:17:31   
StBarbara
ojla,

LUKASLUCIJA res pelji malega, ker pri glavi nikoli ne veš. Lahko, da ni nič, ampak vseeno pojdita. Naš nikoli nič ne pojamra, da ga glava boli user posted image

Jest sem pa danes zgubila živce, tamal noče nič jest in ker je tok neješč mu vedno ustrežemo s to hrano. Pol pravi, da bo jedel jajčka mu jih naredim, ko ga posedem za mizo pravi, da bo polento user posted image user posted image user posted image , če me to ne razp***Seveda mu polente nisem naredila, je pač lačen. Zdej me pa skos sprašuje, kaj bo mami za Vidka skuhala?

Za kavico je meni res vseeno kje in kdaj, ve povejte....Romana, a še dedce zraven, jest bi najraj še tamalga doma pustila user posted image user posted image user posted image

LP

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 252
2.11.2006 13:16:47   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: StBarbara

ojla,

Jest sem pa danes zgubila živce, tamal noče nič jest in ker je tok neješč mu vedno ustrežemo s to hrano. Pol pravi, da bo jedel jajčka mu jih naredim, ko ga posedem za mizo pravi, da bo polento user posted image user posted image user posted image , če me to ne razp***Seveda mu polente nisem naredila, je pač lačen.

evo to so tudi moji problemi......noče nič jesti.......je kot šmarnpajk......včasih se  mi že kr meša od vsega tega....pa tašča mi vez čas teži, da naj jo poljem blato pregledat, če bi slučajno imela gliste....sam ne verjamem, ker že od rojstva je neješča.......obup......

(odgovor članu StBarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 253
2.11.2006 13:17:43   
Bubamaraa

ojla,

jest bi najraj še tamalga doma pustila user posted image user posted image user posted image

LP

da mi nujno pripelješ tamalga.....saj veš zakaj.....user posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 254
2.11.2006 13:29:10   
StBarbara
Jest sem Vida že na vse možne preiskave pelala, pa ni nič narobe vse bp., ampak vseeno ne morem mimo tega, da ga pustim kar stradat, pa čakat, da bo lačenuser posted image  
Romana, kok ma pa Danaja kg? Naš jih ima komaj 10, tvoja ziher nima tako malo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 255
2.11.2006 13:32:24   
Bubamaraa
Danaja ima 11 kg.....veika je pa cca. 93...tko, da hlače vse kar  dol psdeje......dobim predno ji grem kupit kake hlače že živčni zlom.....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 256
2.11.2006 13:36:51   
StBarbara
Vid je pa 90 velik.
Hlače, to je tudi pri nas problem, večinoma kupujem v h&m-ju, ker imajo elastike v pasu, da saj malo reguliraš lahko, drugače pa je itak obup.

A ko je več otrok skupaj Danaja kaj več je? Eni pravijo, da ko so v vrtcu v skupini bolj jejo. Ne vem, pri nas to ne pali, ko se zmenimo s kakšnimi rr-jevkami, vidim, da nekatiri non stop neki žvečijo, našega pa to na gane user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 257
2.11.2006 13:40:54   
Anonimen
ojla!

ja ješčnost in teli mulci je kr neki. sicer naša tisa ne vem od kod kilažo dobiva..velika je 99 cm in tečka dobrih 16 kg, verjetno od melka in sokov. za vsako hrano se pa neki kregamo. in zanč mi je res dop*** ko sem njej na voljo skuhala pire pa hrenovke, ki jih ponavadi obožuje in skos je hodila gledat kako se kuhajo, ko se pa usede za mizo pa ne ne bom jedla. mi je kr kapo dvignl sem rekla prov pol greš pa spat. bla je ura 2 popoldne in je ravn dobr ustala. me neumn gleda pa sem rekla če nauš jedla vsaj  žlic greš pa nazaj spat. in jo postavim v spalnco in zaprem vrata. 1. je res v jok padla ko sem to nardila. in kuj pride nazaj. sem rekla a boš jedla al zakaj si nazaj pršla. ne ne bom jedla. prov pol pa zgin v krevet. in jo nazaj v sobo postavm. ona spet nazaj in tko sva se šle 10 min. ko je dojela, da bo cel dan v sobi brez igrač če ne bo jedla, je pršla za mizo se usedla in jedla. 5 žlic :) no ampak cilj je bil dosežen. sej res da jo ne bo pobral če bo en obrok spustila, ampak če bo pa 5 žlic pojedla pa tut ne matr. zarad nje večinomakrat kuham pol pa takle đumbus.

ja dobile bi se pa tabol same z mulci. če bom še desca s sabo vlekla bom mogla še tamalo in pol se nimam js več kej z vami pogovarjat k se bom sam še z unimi tremi dajala user posted image

ja datum..povejte kdaj vam najbolj ustreza? čez teden, vikend dopoldne popoldn? js sem na porodniški tko da mi je vseen.

Neposredna povezava do sporočila: 258
2.11.2006 14:01:49   
Bubamaraa
Pri Danaji mam drgač občutek, da je lišpava, da je kar joj...ker če bi jo zdele peljala v picerijo bi pico pojedla, da bi se kar kadilo za njo....tko, da mislim, da je to pri njej...pa še ful se naceja s sokom....na dan spije več kot 2 litra soka...od jabolčnega do gostega......tko, da si tud želodček mal preveč nafila z sokovi, sam bognedaj, da ji ne dam soka......dobi tak napad, da jo je slišat do doline...user posted image user posted image user posted image

Ja Lara tale ideja je pa za poiskusit...ker jaz sem ji dala tudi zadnjič kazen in ji cel dan nisem dala risank, ker ni hotela jesti kruha....pa ne vprašaj kolk ga je jedla,...cel kos je pojedla, da je Nodija dobila....user posted image user posted image user posted image

ja počakmo, da vidimo vremensko in izkoristimo prvo lepo soboto lai nedeljo....ker jaz jutri začnem hoditi v službo...pa bo bolj malo časa.....user posted image user posted image user posted image ...sam da grem v službo....sem tuk vresela....pa še drugi teden mam prvo kolokvij, za kateregea se nisem še nič učila......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 259
2.11.2006 21:34:08   
lucaslucija
DANES SEM BILA PRI ZDRAVNIKU  BIL JE DEŽURNI KER JE OSEBNI NA DOPUSTU?
PRIDEVA NOTER V ORDINACIJO PA PRAVI JA KAJ PA VIDVA SPET TUKAJ K SVA BLA DANES ŽE 7.V ENEM MESECU IN GA JE PREGLEDAL VSE PA PRAVI NIČ NI ČE PA SLABO VIDI GA PA LAHKO ŠELE PRI TRH LETIH POGLEDAJO TKO DA SEM ZNORELA NAJ NEKAJ NAREDIJO DA NE MORE TAKO MAJHEN OTROK JOKAT DA GA GLAVA BOLI .PA PRAVI GOSPA NIČ NI NAROBE SAJ JE ČIST ŽIVAHENuser posted image user posted image user posted image
MEN SO ŠLE KAR KOCINE PO KONCU user posted image user posted image NAKAR MI NAPIŠE MAPOTNICO ZA SLIKANJE GLAVE IN.....................................................................DATUM ŠELE 30.11 2006 KONEC MESECA KER IMAJO ZDRAVNIKI V LJ.ŽE VSE ZASEDENO user posted image user posted image
MENE JE GROZA !ZDRAVNIKOM SE PA JEBE PA ČE PRAV JE TO ŠE MAJHEN OTROČEK ZA ZJOKAT AJA PA ŠE REKU JE MOGOČEuser posted image SO PA SINUSI POVEČANI ?
USTO JE GOVORU K DA JE PRI DAN SAJ DRUGI TEDN GREM ŠE ENKRAT K MUJMU PEDIATRU IN MU BOM ZATEŽILA Č SE DA KAJ PREJ ZRIKTAT?ČIST SEM OBUPANA NAD TO MEDICINO user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 260
2.11.2006 21:43:53   
Bubamaraa
sam res popizdiš nad to medicino......hvala bogu,da ima Danaja ful uredi pediatrinjo i smo resnično zadovoljni z njo.....

probaj glede datuma kaj ukrenit.....in pejd pa dej težit kr naprej......

bom držala pesti, da se vse dobro konča.....user posted image

(odgovor članu lucaslucija)
Neposredna povezava do sporočila: 261
2.11.2006 22:30:07   
Anonimen
matr tole slovensko zdravstvo je pa res za pokopat!

spet hvalim tiso! učer ji je prvič uspel narista OBRAZ. naredi en velik krog pa notr dva mala kroga za oči, pa nosek nakrasa, pa črto za usta :) hehe tolk je dobra :) bom slikala kako umetnijo pa prlimam ob priliki :)

Neposredna povezava do sporočila: 262
2.11.2006 22:32:59   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: LARA

spet hvalim tiso! učer ji je prvič uspel narista OBRAZ. naredi en velik krog pa notr dva mala kroga za oči, pa nosek nakrasa, pa črto za usta :) hehe tolk je dobra :) bom slikala kako umetnijo pa prlimam ob priliki :)

ja super Tisa......user posted image user posted image user posted image user posted image ....čestitke.....

ja slikico prosim....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 263
2.11.2006 22:35:24   
Anonimen
ha še neki sem se spomnla...a vaše pupe nosjo špangice pačopke pa to. ma js tise ne morm prštimat. knoflo ji še prpnem enkrat ko ni pozorna in ne sme se pol v špegu it pogledat, k če vid da ma kej na laseh kuj dol odtrga, čopkov pa sploh ne prenese pa tko ji pašejo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 264
2.11.2006 22:39:55   
Bubamaraa
Ja moja Danaja nosi od majhnega, ker ima od rojstva tuk lask, da ne gre drugače....jo pa mal na finto vržem....ji rečem, da je tuk lepa, ko ima čopko ali kitke ali karkoli drugega, da je potem prov važna, da je lepa.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 265
2.11.2006 22:42:05   
StBarbara
Čestitke Tisi za prve portrete user posted image
Jaz sem pa ravno danes razmišljala, kdaj začnejo otroci risat, tko, da je malo bolj razpoznavno, sej so prov specifične tiste prve slikice_luškano res. No čakam slikico...user posted image

Grem dat tamalga spat, ker še kar rogovili user posted image

Lep večer,

Nina

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 266
2.11.2006 22:43:22   
StBarbara
No še glede špangic, čopkov...mi moramo našega "bremzat", ker on bi skos čop imel user posted image , pa špangico user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 267
4.11.2006 7:32:12   
Anonimen
HEHE BARBARA NAROBE SVED KAR SE ŠPANGIC TIČE :) ups črke...

no dajem na ogled prve tisine mojstrovine pri katerih tudi jaz vidim to kar vidi ona. drugače nariše tudi psa :) je ena velika kraca:) hehe
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 268
4.11.2006 7:33:42   
Anonimen
ups tole pa ni bilo namenoma tako ogromno. moderatorja prosim za izbris bom dala v album manjše :)

tukaj umetnine so na ogled :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 269
4.11.2006 9:41:48   
Bubamaraa
Madona tale Tisa je prava umetnica.....še enkrat Tisi čestitke za prvi narisan obras.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 270
4.11.2006 21:45:54   
StBarbara
Lara, tole se pa meni zdi genijalno user posted image .

Takoj kupim eno sliko user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 271
5.11.2006 12:35:23   
Anonimen

Lara, tole se pa meni zdi genijalno user posted image .

Takoj kupim eno sliko user posted image

PRODANO! :)) HEHE!

Neposredna povezava do sporočila: 272
5.11.2006 20:04:35   
StBarbara
Ej Lara, danes sem se po gorenjski vozila in sem vidla skor isto bajtico, ki jo vi zidate user posted image , to je bilo pa nekje blizu "Britofa". A sem tapravo vidla? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 273
6.11.2006 12:05:54   
Anonimen
ja pol si pa gotov našo vidla :)

Neposredna povezava do sporočila: 274
6.11.2006 13:14:48   
StBarbara
IZVIRNO SPOROČILO: LARA

ja pol si pa gotov našo vidla :)

Zdej bom pa vedla kam na otvoritev pridet user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?